- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СеФтето В сЕкСа
Не беше планирано, хванах една мацка от дискотека и отидохме в нас... и така ...![]()
Само не разбирам що пишеш думите с поне 2 главни букви в тях?Първоначално написано от _ENA_
Някакъв говорен дефект ли имаш, или тикове на ръцете да натискаш шифт-а?
ПРИ МЕН БЕшЕ доста неочаквано![]()
,,Take iit slow..make it happen baby..''
исках да го направя на неговия рд и така и стана![]()
Не.Първоначално написано от PrOxY
![]()
When you dream anything can happen.
Ейй .. ти си му подарила девствеността си за рождения денПървоначално написано от cve7ence7y
Ако бях пич много щях да се изкефя
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
ами да може да се каже че беше планирано.![]()
и при мен така стана . . .Първоначално написано от spirtt
![]()
![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
честно да си кажа несъм го планирал ама и несъм го и учаквал да е тогава , ама небеше зле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха да при мене беше бати планиранетоЗапознаване - кафе - секс
![]()
![]()
Не съм Секс Машина, а е от Кокаина !!!
Ами при мен не беше точно планирано, но и двамата знаехме, че точно тогава ще го направим и така и стана е тя беше отворена, но и аз си изиграх картите.![]()
![]()
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
при мен пък всичко беше планирано. нашите трябваше да идат на село ( беше 24.12)..и аз трябваше да ида, но ме заболя главата изведнъж..та си останах у дома.. следвайки плана се обадих на приятеля си, той дойде и...станаха нещата... беше супер.. :P
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Е то без чертеж и точен план за евакуация не стаа....![]()
Хаха обаче планът по-скоро е за еякуация :Д:ДПървоначално написано от brutalextazy2oo9
Чиста любов.
Усмивка на дете.
Изведнъж кръв
и груби мъжки ръце.
~*~
Не беше планирано ,но се случи![]()
Vin diesel RULZZZZ
пЛанЪт бЕшЕ дА гО нАпрАвИм На ТъМнО 'шОт Ма БешИ мНоУ сРаМ..Първоначално написано от _ENA_
![]()
ами планирахме с моита говорихме си и на мене ми скимна да говорим по тема секс аз не знаех 4е тя е по напреднала таи като го е правила няколко пати а аз все о6те нито 1 пут![]()
и уш 6те по4ваме и ник0и няма6е за6тита.....
![]()
![]()
![]()
не остави го тои обича да пише безмислени неща не по темата и да си трупа мненияПървоначално написано от _ENA_
![]()
ne sam go planiralara.....prosto si msilix 4e 6et se sly4i ito stanavse pak otide6 li na gosti vav mom4e ko moji da stane .....
( e ne vinagi no)) nai iztarkanoto e ela da gledame film....
a na men sa mi i kazvali ela da 4isim da trenirame abe mani mani
![]()
![]()
:P
Планирано и обсъждано от двамата - не, по-скоро аз си правех планове как точно ще стане.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Нищо не съм планирал , случи се преди дълго време точно на рожденния и ден на бившата ми приятелка . Даже се мислех , че не съм готов и се чувствах виновен , че я "отворих" . но сега ми е безралично![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Първоначално написано от marito
Да , и аз така по принцип каня момичетата у нас![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Първоначално написано от -/-
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да, планирано, от цяла година....и не е смешно
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Хм ... интересен въпроспланирах го, но беше след много спорене по тази тема с приятелката ми, то не бяха лъжи за цикли, то не беше чудо. Истината е че сега се чувствам доста глупаво за начинът, по който изврънках сефтето, но пък от друга страна ако не бях натегнал незнам още колко време щеше да мине. Просто си беше уговорено (но и много пъти отлагано), не ми даваше да ий бръкна в гащичките и просто в един момент ми светна да ий сложа ръката върху патката ми и от там тя доста се поотпусна, след като видя че не само аз ще я обарвамм и такива. След като мина сефтето пък ролите се извърнаха .... в това момиче мисля че има нимфомански наклонности защото по 4-5 дни в седмицата бях изцеждан на макс
.
Хората, неосъзнаващи, че животът е комедия, го превръщат в трагедия.
хм защо не помня датата на която се случи това малко ме притесни че има хора които я помнята иначе бях си го представяла и обмисляла във всички аспекти и вариации,но това беше от притеснение не поради някаква маниакална подреденост
просто все някога трябваше да се свърши с двственоста и въпреки че стана доста по рано от очкваното беше с точния човек и като цяло спонтанно и страстно
:P
jivota e kato detska dre6ka k1s i naakan![]()
![]()