- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СеФтето В сЕкСа
Амиии още не съм го направил "сефтето", но не искам да го планирам, защото то ще стане от самосебе си и така ще е най-добре ... нОоо съм винаги в готовност:P
Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!
Точно планирано не беше.. но приблизително беше един период на голямо напрежение можду нас.Даже си спомням как една вечер щяхме да го направим до едни гаражи. Но не го направихме де .. успяхме да издържим до следващия ден ли как се падаше. И отидох в тях,той беше сам и просто се получи. Хубавото беше,че беше на свещената за нас дата 7.8.08 .. сега малко ме е яд защо не сме го направили ден по късно на 08.08.08![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Планирано, планирано... ми не знам беше на рожденния и ден
[quote="BigFakeSmile"]Първоначално написано от -/-
ааа ш откача![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами при мен не може да се нарече точно планиране ... Просто момчето с което бях си поиска секс, но като му казах че не съм го правила още просто се отказа и каза има време (почувствах се много тъпо,но всичко било с умисъл) ... Точно 1 ден след случката отново бяхме заедно в моята стая ... А аз дори не си и мислих че ще правим нещо ... Така че може и да се нарече планирано но от срана на момчето... 27.06
![]()
е планирано не, поне от мен де... бях на екскурзия, първите два дни се дърпах и накрая спрах да се дърпам, при мен други бяха планирали нещата и така беше по-добре, всичко си беше ок като за първи път....
Сефтето ми беше в 6ти клас,и си беше чиста оргия5 момчета и 1 момиче.
Лапешка история!![]()
не,изобщо..
бях в гимназията.. девети клас май
събитието се случи в съблекалнята на училището![]()
И аз така.....!!!!!!!!!!!Първоначално написано от denim4o
![]()
![]()
![]()
Попринцип не беше планирано, но се знаеше, че като дойде в нас и сме сами карти няма да играеме
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
И аз и азПървоначално написано от ubuntureload
![]()
Етва е сега да не разбирам от намециne sam go planiralara.....prosto si msilix 4e 6et se sly4i ito stana vse pak otide6 li na gosti vav mom4e ko moji da stane ..... ( e ne vinagi no)) nai iztarkanoto e ela da gledame film.... a na men sa mi i kazvali ela da 4isim da trenirame abe mani mani"Искаш ли да гледаме някой филм у нас" ми каза тя е то бяхме на ръба но аз се притеснявах тя го усети и нестана номера но и несъжалявам тъй като макар да бях луд по това момиче знаех че чувствата от другата страна са променливи можеби това щеше да обърне нещата но неможех да поема риска да запомня първия път че е с момиче което нее било влюбено в мен и е нямала почти никакви чувства
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
emi 4esno kazano hi4 ne sam go obmislqla.na rojdeniq den na bif6iq prosto se otdelihme v dr staq si pogovorim 6toto malko se zdarpahme i to stana ot samosebesi.![]()
![]()
амии не точно планирано .. отид0хме в тях да гледаме филм .. съблякохме се и легнахме .. и т0 ей така се случи![]()
![]()
ами може би беше малко планирано.. но нямам хубави спомени от тогава.. помня че си взехме пуканки с един бои бивш и пуканките си останаха непокътнати ...![]()
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Наистина съм уязвима,
ала съм неповторима!
Беше много простоПървоначално написано от _ENA_
1-Решихме го (с приятелката)
2-Направихме го
Хубаво беше
Очаквах го,но не съм го планирала.
+1 само че мойто беше на 24.08 ако не се лъжаПървоначално написано от maxxxaaa
Ами не бях го планувал,отидох на гости на гаджето ми и си е.а майката!![]()
![]()
![]()