.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Град
    Варна Сити

...

Амиии още не съм го направил "сефтето", но не искам да го планирам, защото то ще стане от самосебе си и така ще е най-добре ... нОоо съм винаги в готовност :P
    Love is name, sex is game s0 that's why every boy forget the name and just play the game !?!!!

Супер фен Аватара на miShle
    Точно планирано не беше.. но приблизително беше един период на голямо напрежение можду нас.Даже си спомням как една вечер щяхме да го направим до едни гаражи. Но не го направихме де .. успяхме да издържим до следващия ден ли как се падаше. И отидох в тях,той беше сам и просто се получи. Хубавото беше,че беше на свещената за нас дата 7.8.08 .. сега малко ме е яд защо не сме го направили ден по късно на 08.08.08
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

ами просто си казахме че ще го направим и го направихме :P

Супер фен
    Планирано, планирано... ми не знам беше на рожденния и ден

Re: СеФтето В сЕкСа

[quote="BigFakeSmile"]
    Цитирай Първоначално написано от -/-
    Само не разбирам що пишеш думите с поне 2 главни букви в тях?
    Някакъв говорен дефект ли имаш, или тикове на ръцете да натискаш шифт-а?

ааа ш откача

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ами при мен не може да се нарече точно планиране ... Просто момчето с което бях си поиска секс, но като му казах че не съм го правила още просто се отказа и каза има време (почувствах се много тъпо,но всичко било с умисъл) ... Точно 1 ден след случката отново бяхме заедно в моята стая ... А аз дори не си и мислих че ще правим нещо ... Така че може и да се нарече планирано но от срана на момчето ... 27.06
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

е планирано не, поне от мен де... бях на екскурзия, първите два дни се дърпах и накрая спрах да се дърпам, при мен други бяха планирали нещата и така беше по-добре, всичко си беше ок като за първи път....

Сефтето ми беше в 6ти клас,и си беше чиста оргия 5 момчета и 1 момиче.
    Лапешка история!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zdravk0
    Сефтето ми беше в 6ти клас,и си беше чиста оргия 5 момчета и 1 момиче.
    Лапешка история!

Горд Варненец!

Цитирай Първоначално написано от marito
    ne sam go planiralara.....prosto si msilix 4e 6et se sly4i ito stana vse pak otide6 li na gosti vav mom4e ko moji da stane ..... ( e ne vinagi no)) nai iztarkanoto e ela da gledame film.... a na men sa mi i kazvali ela da 4isim da trenirame abe mani mani :P
    Що бе,ние с моя си гледкаме филмчета без да е задължително да мърсувамe Ама така е,90% не е за филма Няяма значение,купон до стаа

Живеят само влюбените.Останалите просто съществуват!- Уилям Шекспир

не,изобщо..
    бях в гимназията.. девети клас май
    събитието се случи в съблекалнята на училището

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от denim4o
    Амиии още не съм го направил "сефтето", но не искам да го планирам, защото то ще стане от самосебе си и така ще е най-добре ... нОоо съм винаги в готовност :P
    И аз така.....!!!!!!!!!!!

Град
    Sofia
    Попринцип не беше планирано, но се знаеше, че като дойде в нас и сме сами карти няма да играеме
    "Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Ми много ясно че го планирах цяла лятна ваканция от предучилищна детска градина към 1ви клас.... и на 15 септември '96та година направих сефтето.... За пръв път влезнах в училище като ученик- Ебacи кефа нямаше да се налага да спя на обяд!!!
    И аз и аз

ne sam go planiralara.....prosto si msilix 4e 6et se sly4i ito stana vse pak otide6 li na gosti vav mom4e ko moji da stane ..... ( e ne vinagi no)) nai iztarkanoto e ela da gledame film.... a na men sa mi i kazvali ela da 4isim da trenirame abe mani mani
    Етва е сега да не разбирам от намеци "Искаш ли да гледаме някой филм у нас" ми каза тя е то бяхме на ръба но аз се притеснявах тя го усети и нестана номера но и несъжалявам тъй като макар да бях луд по това момиче знаех че чувствата от другата страна са променливи можеби това щеше да обърне нещата но неможех да поема риска да запомня първия път че е с момиче което нее било влюбено в мен и е нямала почти никакви чувства
    Life is simple we make choices and never look back.

emi 4esno kazano hi4 ne sam go obmislqla.na rojdeniq den na bif6iq prosto se otdelihme v dr staq si pogovorim 6toto malko se zdarpahme i to stana ot samosebesi.

амии не точно планирано .. отид0хме в тях да гледаме филм .. съблякохме се и легнахме .. и т0 ей така се случи

ами може би беше малко планирано.. но нямам хубави спомени от тогава.. помня че си взехме пуканки с един бои бивш и пуканките си останаха непокътнати ...

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Цитирай Първоначално написано от maxxxaaa
    Баш планиране не ,но може да се каже ,че се очакваше
    +1
    Наистина съм уязвима,
    ала съм неповторима!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: СеФтето В сЕкСа

Цитирай Първоначално написано от _ENA_
    ПлаНирахте ли първия си път? .. или се случи ей така от само себе си и от нажежаване на страстите в един красив момент ? ако Сте го Планирали опишете в какво точно се изрязяваше пЛанът

ДАно Сега Ме РазбЕрете пРавилНо
    Беше много просто
    1-Решихме го (с приятелката)
    2-Направихме го

Хубаво беше

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Очаквах го,но не съм го планирала.

Цитирай Първоначално написано от maxxxaaa
    Баш планиране не ,но може да се каже ,че се очакваше , беше на 14.02
    +1 само че мойто беше на 24.08 ако не се лъжа

Град
    Gabr0v0
    ми не беше планирано, но знаех, че ще се случи...той дойде да спи удома и то се случи...беше много хубаво...

Супер фен Аватара на Amateur
    Ами не бях го планувал,отидох на гости на гаджето ми и си е.а майката!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си