.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Съгласна съм с твоето мнение но .. неможе ли човек някой път да се отпусне и да се позабавлява .. не говоря всяка вечер да е с различен/а,а просто понякога да му отпуска края.Все пак понякога човек се чуства задушен от сериозните връзки ..
    Значи ти си нямала сериозна връзка, дори да твърдиш обратното

И друга песен ще запееш като се ожениш и усетиш, че мъжа ти тази вечер опипва и го мушка на някое апетитно девеойче и мисълта му е само как ше изкърти чуждата сливка. Сега по-приятно ли стана ;д
    Това ми е ясно .. На всички хора понякога им се иска .. никой не е безгрешен

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Съгласна съм с твоето мнение но .. неможе ли човек някой път да се отпусне и да се позабавлява .. не говоря всяка вечер да е с различен/а,а просто понякога да му отпуска края.Все пак понякога човек се чуства задушен от сериозните връзки ..
    Значи ти си нямала сериозна връзка, дори да твърдиш обратното

И друга песен ще запееш като се ожениш и усетиш, че мъжа ти тази вечер опипва и го мушка на някое апетитно девеойче и мисълта му е само как ше изкърти чуждата сливка. Сега по-приятно ли стана ;д
    Това ми е ясно .. На всички хора понякога им се иска .. никой не е безгрешен

Не са се изчерпали свестните хора...има ги,но са малко.. Аз лично съм за сериозните връзки и немога да съм с човек към когото нямам чувства... а пък секс без чувства въобще не го приемам... поне при мен е така няма ли я тръпката,просто няма смисъл ...

Голям фен Аватара на eminemfenka

--

И на това ще му мине модата НЯКОГА

Цитирай Първоначално написано от lonely_girl92
    а пък секс без чувства въобще не го приемам... поне при мен е така няма ли я тръпката,просто няма смисъл ...
    Факт е че няма нужда да има чувства за да има секс,затова и тези които го правят без чувства е излишно да ги съдя и да се питам има ли ги свесните хора.Подкрепям изцяло,че с чувства наистина има тръпка.По-скоро не разбирам бройкаджийството,защото звучи супер смешно да се водят някви състезания кой с колко е преспал.

хах

Днеска момичетата обичат такива тапанари. Аз като сам по-ралзичен от тях затова ли не съм имал сериозна връзка... Затова ли момичетата бягат от мен и отиват при тях. Вие момичета сте си виновни. Мен ми писна явно трябва да стана бройкаджия и аз...Наскоро момиче ме раряза. Щях да я направя много по-щастлива отколкото е сега...видях я да се целува с един циганин с златен ланец и лачени обувки. Просто за свестните хора няма справедливост. Треа да сме на принципа - Еби докато имаш сили па после си фани некоя дебела да оставиш поколение след себеси поне...

.

Ако всички бяха като "beb4yy" колко по-ралзичен щеше да е света...

не прочетох мненията до край ама ето го и моето :P ,това да си поживеем малко после сериозно,мисля че си е така-в тази възраст 14-15-16-17 за ква сериозна връзка говорим ,живеете заедно,ще се жените или .А и тука хормоните бушуват и има изневяри в 90% от връзките.А и не мислиш ли че ви е рано за "сериозна връзка"-искате тръпка любов и т.н. ами ок бъди с някой иживей го...ама тва не е сериозна връзка драги задрастеняци а просто връзка с много любов и никво бъдеще."По това с колкото си спал толкоз по-готин си"това не те прави готин,готин те прави това че всички тези много са си легнали с теб заради комплексното от външност и чар. А и за да спят с тебе "толкова много" едва ли ще си някой "не готин"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Останаха ли хора?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    хаха да съм го написла някъде тцтц ! Исках да споделя на кви момчета подадам от всякъде и жалко наистина и както по горе прочетох дам тръпката от любовта отиде по дяволите ....
    Ами как да ти го кажа

На меда налитат почти всички летящи, но не едно друго нещо .... само мухите ....

Замисли се

Re: Останаха ли хора?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Егати в днешното поколение забелязвам че всичко е секс не е ли тъпо според вас да сте кварталната К+рва и големия Еб+ч да няма любов да правиш секс само за да си готин не останаха ли свестни хора къде отидоха сериозните връзки ... къде отиде секса с чувства просто се възмутих от момчетата който срещах в последно време и се отчаях . Кажете вие кво мислите за това като цяло в днешно време са на принципа "ЕЕЕ Поживей пък тогава сериозна връзка" всеедно спираш да живееш като имаш сериозна връзка ли?!??!!
    Ами тъпо е да,но все пак те сами решават,че така им е по-доре.Според мен като поудъртеят ще съжаляват за това.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Хора има ама се попада на неподходящи.Няма нужда да се отчайваш заради провалена връзка (примерно).Вярно има кофти настроение,но ако се съжаляваме за всяка провалена връзка,по дяволите, ще се сринеме живота тотално.А времето си е ценно заради това не си го губете.Ако тоя е ебач зарежи го, давай на следващия и така,докато не попаднеш на подходящия.

П.С. - вдъхновяващ поздрав Bon Jovi - It's My Life
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

еми има искат необвързаност искат неограничение но и на това му идва края....

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    точно поради тази причина вече не си правя труда да гоня ку*вичките, всичките са такива! Гледат кола,пари и туй то... Не останаха свестните момичета които да не гледат каква кола кара или колко пари има...
    Абе айде моля ви стига за всичко обвинявахте момичетата!
    А пък вие мамини синчета, за да сме с вас на 1вата среща и в леглото!
    Писна ми честно ! Или пък някви басове , коя за колко време ще и влезеш в гащите! И ние си имаме кусури,ама айде да не сме ние Курвичките !
    Death is inevitable.
    Our fear of it makes us play safe,
    blocks out emotion.
    It's a losing game.
    Without passion you are already dead.

На 15 съм и се отчаях от връсниците си.. Все по-кофти ми е от това че немога да си намеря сериозен приятел който да не мисли само как да ме ч*ка на кръф тъп ъгъл под масата.. Много е кофти..

Голям фен
    Останаха ли Хора ? Много ясно, че са останали. Спрете с песимизма, генерализирането, американските филми и критиката към "пропадащото младо поколение" и нищо чудно да срещнете някого. А и за каква любов ми говорите? Доста от хората на 15-20 и представа си нямат кои са и какво търсят. Бтв не виждам нищо осъдително в това двама души, които имат желание, да правят секс само заради самия секс (с презерватив ест). Това, че вие и аз не бихме го направили, не ни дава право да ги категоризираме излишно.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от BleedingSoul
    На 15 съм и се отчаях от връсниците си.. Все по-кофти ми е от това че немога да си намеря сериозен приятел който да не мисли само как да ме ч*ка на кръф тъп ъгъл под масата.. Много е кофти..
    аз аз
    хехе записвам се и аз за кандидат...

BleedingSoul бъди спокойна, всеки ден се увеличават подобията с 1/5 от общия брой... ся.. хич не ме бива в математиката ма г/д по толкова всеки ден осъзнават ,че тряя да си гъзар за да се харесаш на момиче.
    What if.. ?

Не си срещнала мен

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    има още хора, ама те се зомбират... няма свестни такива... колко жалко

Тва е истината пичаги.... още прохождат и почват да се шибат.... и ще става по зле със всяко следващо поколение.... Живота в днешно време е един разврат..... Ако шпека ти е под коляното, приличаш на Брад Пит или някой подобен лигльо с ускубани вежди... имаш пари... само тогава ще бъдеш забелязан.... Просто започват да ме отвращават тия момичета.... щом още от малки стават градските курви... после кво ще е....

Между другото, по темата, да има такива хора... не че се хваля, но аз съм един от тях... но за сметка на това не отговарям на критериите които съм написал с червено... нито съм имал приятелка... то затова съм девствен на 19 години... но пък да ви кажа нямам никакъв зор да правя секс с некоя уличница... тайничко се надявам да срещна свестно момиче.... някой ден...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    те свястните им промиват мозъците... пфу, яд ме е!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Така е..... колкото и да се опитвам да не се поддавам на тоя разврат... аз само тва виждам около мене.... също и алкохол, цигари, наркотици... само за тва се говори... кой как се напил.... колко "яко" се нашмъркал....
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от Neet
    Цитирай Първоначално написано от Tempest
    Така е..... колкото и да се опитвам да не се поддавам на тоя разврат... аз само тва виждам около мене.... също и алкохол, цигари, наркотици... само за тва се говори... кой как се напил.... колко "яко" се нашмъркал....
    почти всяко момче в пубертета от 14 до 18 пуши говоря за над 60% от момчетата пушим , не всички ползват наркотоци но пък цигарите кво ти пречът
    Лично аз съм бивш пушач на цигари и сега само наргилета (ама определено не мога да кажа ,че рядко си паля наргиле ама на 2-3 дена г/д)

Иначе наистина огромна част от връстниците ми са тема "алкохол, цигари, наркотици", имам си даже 2 наркомана в класа. Ся няма лошо да попийваш от време на време ама не всеки ден да идваш на даскало на мотика и да се прибираш в къщи по същия начин...
    What if.. ?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Еми а де... лапетата на по 13 вече правят секс и се мислят за много вървежни. Малки курвички и разни "пичове". А всъщност това е толкова тъпо.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

+1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Защо всички пак са под общ знаменател?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми