- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Останаха ли хора?
Това ми е ясно ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
На всички хора понякога им се иска .. никой не е безгрешен
Това ми е ясно ..Първоначално написано от MakeMeLaugh
На всички хора понякога им се иска .. никой не е безгрешен
Не са се изчерпали свестните хора...има ги,но са малко.. Аз лично съм за сериозните връзки и немога да съм с човек към когото нямам чувства... а пък секс без чувства въобще не го приемам... поне при мен е така няма ли я тръпката,просто няма смисъл ...
Факт е че няма нужда да има чувства за да има секс,затова и тези които го правят без чувства е излишно да ги съдя и да се питам има ли ги свесните хора.Подкрепям изцяло,че с чувства наистина има тръпка.По-скоро не разбирам бройкаджийството,защото звучи супер смешно да се водят някви състезания кой с колко е преспал.Първоначално написано от lonely_girl92
Днеска момичетата обичат такива тапанари. Аз като сам по-ралзичен от тях затова ли не съм имал сериозна връзка... Затова ли момичетата бягат от мен и отиват при тях. Вие момичета сте си виновни. Мен ми писна явно трябва да стана бройкаджия и аз...Наскоро момиче ме раряза. Щях да я направя много по-щастлива отколкото е сега...видях я да се целува с един циганин с златен ланец и лачени обувки. Просто за свестните хора няма справедливост. Треа да сме на принципа - Еби докато имаш сили па после си фани некоя дебела да оставиш поколение след себеси поне...
Ако всички бяха като "beb4yy" колко по-ралзичен щеше да е света...![]()
не прочетох мненията до край ама ето го и моето :P ,това да си поживеем малко после сериозно,мисля че си е така-в тази възраст 14-15-16-17 за ква сериозна връзка говорим,живеете заедно,ще се жените или
.А и тука хормоните бушуват и има изневяри в 90% от връзките.А и не мислиш ли че ви е рано за "сериозна връзка"-искате тръпка любов и т.н. ами ок бъди с някой иживей го...ама тва не е сериозна връзка драги задрастеняци а просто връзка с много любов и никво бъдеще."По това с колкото си спал толкоз по-готин си"това не те прави готин,готин те прави това че всички тези много са си легнали с теб заради комплексното от външност и чар.
А и за да спят с тебе "толкова много" едва ли ще си някой "не готин"
![]()
Ами как да ти го кажаПървоначално написано от beb4yy
![]()
На меда налитат почти всички летящи, но не едно друго нещо .... само мухите ....![]()
Замисли се![]()
Хора има ама се попада на неподходящи.Няма нужда да се отчайваш заради провалена връзка (примерно).Вярно има кофти настроение,но ако се съжаляваме за всяка провалена връзка,по дяволите, ще се сринеме живота тотално.А времето си е ценно заради това не си го губете.Ако тоя е ебач зарежи го, давай на следващия и така,докато не попаднеш на подходящия.
П.С. - вдъхновяващ поздрав Bon Jovi - It's My Life![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
еми има искат необвързаност искат неограничение но и на това му идва края....
Абе айде моля ви стига за всичко обвинявахте момичетата!Първоначално написано от Cybershot
А пък вие мамини синчета, за да сме с вас на 1вата среща и в леглото!
Писна ми честно ! Или пък някви басове , коя за колко време ще и влезеш в гащите! И ние си имаме кусури,ама айде да не сме ние Курвичките !
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
На 15 съм и се отчаях от връсниците си..Все по-кофти ми е от това че немога да си намеря сериозен приятел който да не мисли само как да ме ч*ка на кръф тъп ъгъл под масата..
![]()
Много е кофти..
Останаха ли Хора ? Много ясно, че са останали. Спрете с песимизма, генерализирането, американските филми и критиката към "пропадащото младо поколение" и нищо чудно да срещнете някого. А и за каква любов ми говорите? Доста от хората на 15-20 и представа си нямат кои са и какво търсят. Бтв не виждам нищо осъдително в това двама души, които имат желание, да правят секс само заради самия секс (с презерватив ест). Това, че вие и аз не бихме го направили, не ни дава право да ги категоризираме излишно.
Don't worry, be happy!
хехе записвам се и аз за кандидат...Първоначално написано от tryYy
![]()
BleedingSoul бъди спокойна, всеки ден се увеличават подобията с 1/5 от общия брой... ся.. хич не ме бива в математиката ма г/д по толкова всеки ден осъзнават ,че тряя да си гъзар за да се харесаш на момиче.![]()
What if.. ?
има още хора, ама те се зомбират... няма свестни такива... колко жалко
Тва е истината пичаги.... още прохождат и почват да се шибат.... и ще става по зле със всяко следващо поколение.... Живота в днешно време е един разврат..... Ако шпека ти е под коляното, приличаш на Брад Пит или някой подобен лигльо с ускубани вежди... имаш пари... само тогава ще бъдеш забелязан.... Просто започват да ме отвращават тия момичета.... щом още от малки стават градските курви... после кво ще е....
Между другото, по темата, да има такива хора... не че се хваля, но аз съм един от тях... но за сметка на това не отговарям на критериите които съм написал с червено... нито съм имал приятелка... то затова съм девствен на 19 години... но пък да ви кажа нямам никакъв зор да правя секс с некоя уличница... тайничко се надявам да срещна свестно момиче.... някой ден...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
те свястните им промиват мозъците... пфу, яд ме е!
Така е..... колкото и да се опитвам да не се поддавам на тоя разврат... аз само тва виждам около мене.... също и алкохол, цигари, наркотици... само за тва се говори... кой как се напил.... колко "яко" се нашмъркал....Първоначално написано от Tempest
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Лично аз съм бивш пушач на цигари и сега само наргилета (ама определено не мога да кажа ,че рядко си паля наргиле ама на 2-3 дена г/д)Първоначално написано от tryYy
Иначе наистина огромна част от връстниците ми са тема "алкохол, цигари, наркотици", имам си даже 2 наркомана в класа. Ся няма лошо да попийваш от време на време ама не всеки ден да идваш на даскало на мотика и да се прибираш в къщи по същия начин...
What if.. ?
Еми а де... лапетата на по 13 вече правят секс и се мислят за много вървежни. Малки курвички и разни "пичове". А всъщност това е толкова тъпо.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
+1Първоначално написано от selens
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Защо всички пак са под общ знаменател?![]()
![]()
![]()
![]()