- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Останаха ли хора?
"21 век, а в повечето хора няма човек!"
Прай сметката!
Ти си си виновна сама...Първоначално написано от beb4yy
Постарай се да забележиш незабелижимите и тогава може и да имаш успех
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Ужас хора и аз се отчайвам от живота.На 15 съм и всички окoло мен се правят на голямата работа.Не издържам през междучасията курвите от моя клас да си говорят вчера с кои са спали......А момчетата да обсъждат коя правела по-готини свирки...........Не издържам..Всички са пропаднали тотално..Много е жалко...8 клас съм мамка му,не сме на по 18 години,а на по 14-15,какво ли остава докато станем 12 клас.............не ми се мисли!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Искаш да ми кажеш, че всички от твоя клас са го правили....Първоначално написано от tryYy
![]()
10-ти клас????![]()
![]()
![]()
Да...сега ще кажете "какво се изненадваш"ама...
Аз съм горд че съм девствен, нищо че съм на 19 години... и не съм като останалите лекета !!!![]()
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Точно заради това "еее поживей пък тогава сериозна връзка" бившата ми приятелка ме заряза. ко да ви каа.... жени![]()
![]()
![]()
дълбок поклонПървоначално написано от Neet
Всеки с разбиранията си бе момиче,ти пък какво си се впрегнала в този животзащо го взимаш толкова насериозно,дай малко по-леко.Любовта към едно момче не е всичко а на 16 години за каква сериозна връзка да си говорим?!Да си дъжим сметка,да се държим като женени полуотчаяни и убити от скука хора?!Целта на всяко нещо на тази Земя е да си щастлив,едни го постигат със сериозните връзки (като теб),други го постигат с по-различни разбирания....Не мисля че твоите разирания са лоши,но не мисля че и тези които казват ,,Живей сега после прави сериозни връзки,, разсъждават тъпо..общо взето за това всеки е уникален
![]()
що останалите да сме "лекета"Първоначално написано от Neet
както казаха всеки с разбиранията си и ти не си никой да съдиш както ние не те ебаваме че си вече зрял мъж и си още девтсвен така и ти се въздържай от такива коментари.Все пак всеки трябва да си жиевее живота както иска (доколкото е възможно
)
Накъде отиде света аз отдавна спрях да търся човек дано той ме намери![]()
мм и аз май съм се запътил към тоя път... все попадам на неподходящи... все ме зарязват преди да се осъзная.... и заради такива "гаджета" още си седя ненаучен... и пак съм видял повече болка в живота, отколкото щастие... и се отказвам да го търся това щастие - ако трябва да съм щастлив, ще съм щастлив! Няма смисъл да се бъхтя за да получа пак болка и нещастие... щото не мога да намеря едно сериозно момиче... намирам де, ама те пък се хващат с някви други и седят с тях с години... и аз пак съм сам! Щото обществото е болно!![]()
Грешка, точно от болката най-лесно се учиш... когато се опитваш да постигнеш нещо ти минаваш през доста мъки за да разбереш кое как стаава и после ти е кеф ,че сам си го разбрал без помоща на друг демек опитай се да си представиш една безпроблемна връзка до къде ще те доведе ,а когато вече се стигне до късане значи определено тя няма на какво повече да те научи. Малко сам се заплетох в думите си ,но може и да разбереш какво искам да ти кажа.Първоначално написано от Tempest
What if.. ?
или щото и 1 момиче не моиш да свалиш(от доста време чета кви тъпотий пишеш и ако казваш и половината на някое момичетата как очакваш да си хванеш сериозно....не каквото и да е момиче
)
1 съвет пич-не се впрягай толкова живей си живота без да ти пука щото той е за тва,и ще видиш с времето всичко ще си дойде по местата![]()
хахаха, аз не "свалям" момичетата... това е некадърна раотааз изказвам мнение, не искам съвет... някъде да съм написал "ае кажете кво ад правя!", "дайте ми съвет спешно!" и подобни?! Гледайте си своите паници, като не ви пука за нищо, не тряа да ви пука и за другите... решил съм как да живея живота си, не се месете
![]()
по принцип не давам съвети не ме бива в това,по скоро ми се видя депресиран а тва не е хубаво на тая възраст и просто споеделих опитзабрави какво съм казал все пак твоя си работа как ше си живееш
![]()
Не съм искал да те засегна, но просто това виждам... не казвам че ти си такъв просто...Първоначално написано от Angelus_pld
Живота не е какъвто искаш и какъвто си го направиш,а какъвто обществото допусне да имаш...
леле вие на кфа война го обърнахте момчета има свестни момичета както и момчета само трябва да стоиш без да се отчайваш и те ще дойдат![]()
Абе tryYy личи си че акъла ти е на 14 годишен... кво са правиш на интересен... разбрах защо се засегна от поста ми... леке такова...
Оф така е и аз съм се отчаяла всеки срещнат иска само С**с,повечето мъже с които може д аимаш сериозна връзка са над 23-24г. нагоре,защото са вече олегнали мъже,не са като малките дрислювци на 17-18г. дето само за е***е мислят,и аз до скоро нямах сериозна връзка и все се надявах да срещна правилния човек,и ето че мечтата ми се сбъдна вече ходя с него 3 месеца и не е като другите на първата среща да ти го Нач**а чак като бяхме в началото на 3-тия месец откакто сме заедно тогава го направихме,преди това дори не ми беше споменавал за думата секс и се радвам за това че е сериозен.Пожелавам ви и на всички вас които търсите нещо истинско да го срещнете скоро.![]()
![]()
А бе защо момичетата смятат, че щом не искаш секс значи си сериозен ?!! Ами ако е гей - значи ли че е МНООООГО сериозенПървоначално написано от titinkaa
Да взема да пусна 2-3 теми с постове от форуми за възрастни ли ?!![]()
никой не е казал, че си на 14, ама карайПървоначално написано от tryYy
![]()
На кино отиде, за огромно съжаление!Първоначално написано от beb4yy
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов