.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90
    "21 век, а в повечето хора няма човек!"
    Прай сметката!

Фен
    Град
    Варна

Re: Останаха ли хора?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    не останаха ли свестни хора къде отидоха сериозните връзки ... къде отиде секса с чувства просто се възмутих от момчетата който срещах в последно време и се отчаях .
    Ти си си виновна сама... Постарай се да забележиш незабелижимите и тогава може и да имаш успех
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Ужас хора и аз се отчайвам от живота.На 15 съм и всички окoло мен се правят на голямата работа.Не издържам през междучасията курвите от моя клас да си говорят вчера с кои са спали......А момчетата да обсъждат коя правела по-готини свирки...........Не издържам..Всички са пропаднали тотално..Много е жалко...8 клас съм мамка му,не сме на по 18 години,а на по 14-15,какво ли остава докато станем 12 клас.............не ми се мисли!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от buntar90
    бе аз като съм от т.н. "свестни"
    И аз И аз , самоче съм девствен и от моя клас ме мислят за тапак пък тая год ставам 10 клас и им викам време има ноо.. АДСКИТЕ САА неми се говори
    Искаш да ми кажеш, че всички от твоя клас са го правили....
    10-ти клас????

Да...сега ще кажете "какво се изненадваш" ама...

Аз съм горд че съм девствен, нищо че съм на 19 години... и не съм като останалите лекета !!!
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Град
    Във сърцето на всички жени
    Точно заради това "еее поживей пък тогава сериозна връзка" бившата ми приятелка ме заряза. ко да ви каа.... жени

Цитирай Първоначално написано от Neet
    Тва е истината пичаги.... още прохождат и почват да се шибат.... и ще става по зле със всяко следващо поколение.... Живота в днешно време е един разврат..... Ако шпека ти е под коляното, приличаш на Брад Пит или някой подобен лигльо с ускубани вежди... имаш пари... само тогава ще бъдеш забелязан.... Просто започват да ме отвращават тия момичета.... щом още от малки стават градските к**ви... после кво ще е....

Между другото, по темата, да има такива хора... не че се хваля, но аз съм един от тях... но за сметка на това не отговарям на критериите които съм написал с червено... нито съм имал приятелка... то затова съм девствен на 19 години... но пък да ви кажа нямам никакъв зор да правя секс с некоя уличница... тайничко се надявам да срещна свестно момиче.... някой ден...
    дълбок поклон

Всеки с разбиранията си бе момиче,ти пък какво си се впрегнала в този живот защо го взимаш толкова насериозно,дай малко по-леко.Любовта към едно момче не е всичко а на 16 години за каква сериозна връзка да си говорим?!Да си дъжим сметка,да се държим като женени полуотчаяни и убити от скука хора?!Целта на всяко нещо на тази Земя е да си щастлив,едни го постигат със сериозните връзки (като теб),други го постигат с по-различни разбирания....Не мисля че твоите разирания са лоши,но не мисля че и тези които казват ,,Живей сега после прави сериозни връзки,, разсъждават тъпо..общо взето за това всеки е уникален

Аз съм горд че съм девствен, нищо че съм на 19 години... и не съм като останалите лекета !!!
    що останалите да сме "лекета" както казаха всеки с разбиранията си и ти не си никой да съдиш както ние не те ебаваме че си вече зрял мъж и си още девтсвен така и ти се въздържай от такива коментари.Все пак всеки трябва да си жиевее живота както иска (доколкото е възможно )

Голям фен Аватара на beb4yy
    Накъде отиде света аз отдавна спрях да търся човек дано той ме намери

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    мм и аз май съм се запътил към тоя път... все попадам на неподходящи... все ме зарязват преди да се осъзная.... и заради такива "гаджета" още си седя ненаучен... и пак съм видял повече болка в живота, отколкото щастие... и се отказвам да го търся това щастие - ако трябва да съм щастлив, ще съм щастлив! Няма смисъл да се бъхтя за да получа пак болка и нещастие... щото не мога да намеря едно сериозно момиче... намирам де, ама те пък се хващат с някви други и седят с тях с години... и аз пак съм сам! Щото обществото е болно!

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    мм и аз май съм се запътил към тоя път... все попадам на неподходящи... все ме зарязват преди да се осъзная.... и заради такива "гаджета" още си седя ненаучен... и пак съм видял повече болка в живота, отколкото щастие... и се отказвам да го търся това щастие - ако трябва да съм щастлив, ще съм щастлив! Няма смисъл да се бъхтя за да получа пак болка и нещастие... щото не мога да намеря едно сериозно момиче... намирам де, ама те пък се хващат с някви други и седят с тях с години... и аз пак съм сам! Щото обществото е болно!
    Грешка, точно от болката най-лесно се учиш... когато се опитваш да постигнеш нещо ти минаваш през доста мъки за да разбереш кое как стаава и после ти е кеф ,че сам си го разбрал без помоща на друг демек опитай се да си представиш една безпроблемна връзка до къде ще те доведе ,а когато вече се стигне до късане значи определено тя няма на какво повече да те научи. Малко сам се заплетох в думите си ,но може и да разбереш какво искам да ти кажа.
    What if.. ?

или щото и 1 момиче не моиш да свалиш (от доста време чета кви тъпотий пишеш и ако казваш и половината на някое момичетата как очакваш да си хванеш сериозно....не каквото и да е момиче )

1 съвет пич-не се впрягай толкова живей си живота без да ти пука щото той е за тва,и ще видиш с времето всичко ще си дойде по местата

Град
    Дружба
    хахаха, аз не "свалям" момичетата... това е некадърна раота аз изказвам мнение, не искам съвет... някъде да съм написал "ае кажете кво ад правя!", "дайте ми съвет спешно!" и подобни?! Гледайте си своите паници, като не ви пука за нищо, не тряа да ви пука и за другите... решил съм как да живея живота си, не се месете

по принцип не давам съвети не ме бива в това,по скоро ми се видя депресиран а тва не е хубаво на тая възраст и просто споеделих опит забрави какво съм казал все пак твоя си работа как ше си живееш

Не съм ти дал съвет а изразих мнение
    What if.. ?

Цитирай Първоначално написано от Angelus_pld
    що останалите да сме "лекета" както казаха всеки с разбиранията си и ти не си никой да съдиш както ние не те ебаваме че си вече зрял мъж и си още девтсвен така и ти се въздържай от такива коментари.Все пак всеки трябва да си жиевее живота както иска (доколкото е възможно )
    Не съм искал да те засегна, но просто това виждам... не казвам че ти си такъв просто...

Град
    Дружба
    Живота не е какъвто искаш и какъвто си го направиш,а какъвто обществото допусне да имаш...

Голям фен Аватара на beb4yy
    леле вие на кфа война го обърнахте момчета има свестни момичета както и момчета само трябва да стоиш без да се отчайваш и те ще дойдат

Абе tryYy личи си че акъла ти е на 14 годишен... кво са правиш на интересен... разбрах защо се засегна от поста ми... леке такова...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Оф така е и аз съм се отчаяла всеки срещнат иска само С**с,повечето мъже с които може д аимаш сериозна връзка са над 23-24г. нагоре,защото са вече олегнали мъже,не са като малките дрислювци на 17-18г. дето само за е***е мислят,и аз до скоро нямах сериозна връзка и все се надявах да срещна правилния човек,и ето че мечтата ми се сбъдна вече ходя с него 3 месеца и не е като другите на първата среща да ти го Нач**а чак като бяхме в началото на 3-тия месец откакто сме заедно тогава го направихме,преди това дори не ми беше споменавал за думата секс и се радвам за това че е сериозен.Пожелавам ви и на всички вас които търсите нещо истинско да го срещнете скоро.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Оф така е и аз съм се отчаяла всеки срещнат иска само С**с,повечето мъже с които може д аимаш сериозна връзка са над 23-24г. нагоре,защото са вече олегнали мъже,не са като малките дрислювци на 17-18г. дето само за е***е мислят,и аз до скоро нямах сериозна връзка и все се надявах да срещна правилния човек,и ето че мечтата ми се сбъдна вече ходя с него 3 месеца и не е като другите на първата среща да ти го Нач**а чак като бяхме в началото на 3-тия месец откакто сме заедно тогава го направихме,преди това дори не ми беше споменавал за думата секс и се радвам за това че е сериозен.Пожелавам ви и на всички вас които търсите нещо истинско да го срещнете скоро.
    А бе защо момичетата смятат, че щом не искаш секс значи си сериозен ?!! Ами ако е гей - значи ли че е МНООООГО сериозен
    Да взема да пусна 2-3 теми с постове от форуми за възрастни ли ?!

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Абе tryYy личи си че акъла ти е на 14 годишен... кво са правиш на интересен... разбрах защо се засегна от поста ми... леке такова...
    аз ако сам леке на тебе ше мязам, самоче несам на 14 и несам се засегнал , избирам страна бе цигане да несе садна че и маикати е била девствена докато не срещнала баща ти?
    никой не е казал, че си на 14, ама карай

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    нищо истинско.....безчувствени роботи

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    това няма значение немога да разбера защо като си спал с 1000 човека вече си готин къде отиде тръпката любовта всичко
    На кино отиде, за огромно съжаление!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми