.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Абе вие кви искате да са момчетата да тая възраст?Естествено,че ше търсят секс и приключения не любов,за всичко си има време за бога

Аз искам да ви кажа с радост че има и свесни хора с приятеля си съм вече билизо 2 години и съм сигурна че в началото не е бил с мен само за секс понеже му пуснах след 5 месеца

Re: Останаха ли хора?

Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Егати в днешното поколение забелязвам че всичко е секс не е ли тъпо според вас да сте кварталната К+рва и големия Еб+ч да няма любов да правиш секс само за да си готин не останаха ли свестни хора къде отидоха сериозните връзки ... къде отиде секса с чувства просто се възмутих от момчетата който срещах в последно време и се отчаях . Кажете вие кво мислите за това като цяло в днешно време са на принципа "ЕЕЕ Поживей пък тогава сериозна връзка" всеедно спираш да живееш като имаш сериозна връзка ли?!??!!
    за къде си се разбързала да намираш такива хора ,всичко с времето си ,нали знаеш хубавите неща стават бавно ,усмихвай се повече
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    Цитирай Първоначално написано от Neet
    Абе tryYy личи си че акъла ти е на 14 годишен... кво са правиш на интересен... разбрах защо се засегна от поста ми... леке такова...
    аз ако сам леке на тебе ше мязам, самоче несам на 14 и несам се засегнал , избирам страна бе цигане да несе садна че и маикати е била девствена докато не срещнала баща ти?
    Аз не съм казал че си на 14... просто акъла ти е все едно си на толкова... просто си личи... от тва което пишеш...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Голям фен
    Ми всичко си е до човека... ако си грозна сиг така ще мислиш нз аз си имам гадже ходим 5 месеца не сме се ебали не ми е и зор... такаче... важното е че тя е до мен

Цитирай Първоначално написано от tryYy
    кво ? ти луд ли си ? а кажи бе това че някои хора искът да са девствени докат не срещнат човека кво ти влиза в работата? просто дадах пример , искаш да кажеш че маикати е била к***а когато е срещнала баща ти и са я чукали доста ли? пич ти нещо си доста зле казах че избирам страна това че човек е девствен пак казвам не ти влиза в работата туи че ти искаш да фаниш некфи болести и че се пазиш ич неми ибе като се пазиш не е за винаги сещаш се нали такаче първо питаи вашите какво е девственоста за някои хора после ми чати
    Оф и твойта не е лесна... с такива като тебе не може да се говори или да се спори... виждам че във всеки пост пишеш за курви и тн. явно майка ти е разказвала за детството си и ти сега ни го казваш... пълен нещастник... ако искаш пиши ако искаш недей... повече няма да ти чета постовете че ми омръзна...
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Аз пък напоследък съм забелязала бум на дългите връзки
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Аз пък напоследък съм забелязала бум на дългите връзки
    На бас ,че това си го мислиш от както си се регистрирала в форума и всеки пише "ми ся имам проблем с една мацка дето бяхме 2 години и 3 месеца заедно и стигнахме до извода ,че няма как да си сменим чорапите"
    What if.. ?

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Ако не си се ебала,едни ще кажат 'глей я тая бахти простата',а като си се ебал пък 'тая пък баси курвата' .. Все на зле,то тфа поколение превартяло,аз не съм се ебала,все още.Една съученичка като ми вика,решила съм тфа лято да се еба,викам как на 14 и тя - Е че ти кога искаш,след тва става късно.Аз искам след 16-за някои ще съм ебахти тъпата,но какво ми пука ..
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Голям фен Аватара на beb4yy
    хм аз за какво направих темата вие на какво я обърнахте

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от THeCheRry
    Аз искам да ви кажа с радост че има и свесни хора с приятеля си съм вече билизо 2 години и съм сигурна че в началото не е бил с мен само за секс понеже му пуснах след 5 месеца
    Права си - не е бил с теб - с други е бил

Абе хора има, ама тези чодерните ебачи и курви са толкова много, че им се подиграват правят ги на пешкири и им съсипват живота.. Виж тогава как няма и ти да се промениш след като в даскало те спукват от подигравки.. Минала съм по тоя път и зн, но все пак промяната може и да е положителна, както е при мен.. Аз станах по-самокритична, по-суетна.. Изглеждам добре и се чувствам добре и сега просто няма основание другите да ми се подиграват, затова и те спряха..

Но хора има, да знаете!!!

ElinoOor

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Свестните и сдържани хора си заминаха с комунизма

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Охххх какви сериозни връзки,кфи глупости...глупаво е да се обвързваш с някой сериозно от малък...да аз съм против това!Само драми,разправии,реване,изн вери ии такааа нататъъъък..... има си време за сериозни връзки,но не е сега.Не казвам да се чу*аме със секи,да сме лесни и на*бани отсякъде,а просто,че не е сега момента за супер сериозните връзки.Мое мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си