- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Останаха ли хора?
Абе вие кви искате да са момчетата да тая възраст?Естествено,че ше търсят секс и приключения не любов,за всичко си има време за бога
Аз искам да ви кажа с радост че има и свесни хора с приятеля си съм вече билизо 2 години и съм сигурна че в началото не е бил с мен само за секс понеже му пуснах след 5 месеца![]()
за къде си се разбързала да намираш такива хораПървоначално написано от beb4yy
,всичко с времето си
,нали знаеш хубавите неща стават бавно
,усмихвай се повече
![]()
Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.
Аз не съм казал че си на 14... просто акъла ти е все едно си на толкова... просто си личи... от тва което пишеш...Първоначално написано от tryYy
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Ми всичко си е до човека... ако си грозна сиг така ще мислиш нз аз си имам гадже ходим 5 месеца не сме се ебали не ми е и зор... такаче... важното е че тя е до мен![]()
Оф и твойта не е лесна... с такива като тебе не може да се говори или да се спори... виждам че във всеки пост пишеш за курви и тн. явно майка ти е разказвала за детството си и ти сега ни го казваш... пълен нещастник... ако искаш пиши ако искаш недей... повече няма да ти чета постовете че ми омръзна...Първоначално написано от tryYy
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Аз пък напоследък съм забелязала бум на дългите връзки
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
На бас ,че това си го мислиш от както си се регистрирала в форума и всеки пише "ми ся имам проблем с една мацка дето бяхме 2 години и 3 месеца заедно и стигнахме до извода ,че няма как да си сменим чорапите"Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
What if.. ?
Ако не си се ебала,едни ще кажат 'глей я тая бахти простата',а като си се ебал пък 'тая пък баси курвата' .. Все на зле,то тфа поколение превартяло,аз не съм се ебала,все още.Една съученичка като ми вика,решила съм тфа лято да се еба,викам как на 14 и тя - Е че ти кога искаш,след тва става късно.Аз искам след 16-за някои ще съм ебахти тъпата,но какво ми пука ..![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
хм аз за какво направих темата вие на какво я обърнахте![]()
Права си - не е бил с теб - с други е билПървоначално написано от THeCheRry
![]()
Абе хора има, ама тези чодерните ебачи и курви са толкова много, че им се подиграват правят ги на пешкири и им съсипват живота.. Виж тогава как няма и ти да се промениш след като в даскало те спукват от подигравки.. Минала съм по тоя път и зн, но все пак промяната може и да е положителна, както е при мен.. Аз станах по-самокритична, по-суетна.. Изглеждам добре и се чувствам добре и сега просто няма основание другите да ми се подиграват, затова и те спряха..
![]()
![]()
Но хора има, да знаете!!!
![]()
![]()
Свестните и сдържани хора си заминаха с комунизма![]()
Охххх какви сериозни връзки,кфи глупости...глупаво е да се обвързваш с някой сериозно от малък...да аз съм против това!Само драми,разправии,реване,изн вери ии такааа нататъъъък..... има си време за сериозни връзки,но не е сега.Не казвам да се чу*аме със секи,да сме лесни и на*бани отсякъде,а просто,че не е сега момента за супер сериозните връзки.Мое мнение.