- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Глупавичкото ми сърце...
Така да започнем от началото имам приятел с него ходим близо 2 години, но след едно жестоко скарване чуствата ни вече изобщо не са същите.Някак си се отдалечихме един от друг.
И сега идва големият проблем.Преди около месец се запознах с едно момче и така от шегички и закачки аз взех,че се влюбих в него. Онзи ден останахме на саме и аз реших да действам( въпреки ужасния си страх и това че съм адски срамежлива),но той се отръпна и каза,че него са го наранили вече веднъж така и неиска да ми дава напразни наджди,че не че аз съм била лошо момиче ама той.....Днес по случайност се оказахме в една компания навън гушна ме закачахме се, обаче само като ме догкосне и изтръпвам цялата. Готова съм да оставя приятеля си заради него . Това че тойе турчин а аз българка въобще не ме притеснява адски свестен човек е....
Какво подяволите да правя?!?
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Да обаче то сърцето едно казва ,ума друга, а пък в действителност трето става...![]()
Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?
Незнам дали е добре да загърбиш двегодишна връзка заради момче, което познаваш от толкова скоро, но ако наистина мислиш, че с приятеля ти няма да можете на продължите повече най-добре го остави..А и щом се заглеждаш по други явно вече не го обичаш толкова..Незнам..Единия вариант е да поговорите с приятеля ти и да решите какво правите..Другия е да скъсаш с него и да се опиташ да събереш частите на сърцето на новото момче с риск от два стола да паднеш на земята....охх бъркотия..слушай сърцето си..
![]()
Айде успех..![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Амии виж сега,зарежи си гаджето,кфо кат ходите от 2 години..щом не са ви добри отношенията и се заглеждаш по други момчета къф е смисъла да сте заедно![]()
А за другия-щом е казал,че НЕ иска връзка,значи просто не иска.Не се опитвай да му се натрапваш,бъдете приятели пък с времето ще се види..
ЗависиПървоначално написано от SexyTka
Някой път идва момент,в който осъзнаваш,че това просто не е твоя човек..
Седни си на 'задните части' и мирясай !
Една такава връзка /с турчин/ колко много проблеми ще ти създаде !
По - добре говори с приятеля си и изгладете нещата помежду ви![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Обмисли добре нещата!
Чувствата ти към твоя приятел вече не са същите,но има вероятност след като тръгнеш с другото момче,старите чувства пак да се събудят.
Не е важно,че това момче е турчин,но помисли колко мн проблеми ще имаш и няма да можеш да имаш нормална връзка...
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Щом вече не обичаш приятеля си и виждаш, че нещата няма как да се оправят просто решението е само едно - раздяла. Не прибързвай обаче с другото момче, то само ти е казало, че засега не иска нищо. Бъди търпелива, всяко нещо с времето си.
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Първоначално написано от SexyTka
Всеки си има мнение,пък и момичето най-добре си знае заслужава ли си да са заедно или не..![]()
Ако обичаш приятеля си ,недей рискува .Ако това момче наистина те харесваше или искаше нещо нямаше да се дръпне онзи път.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Според мен каквото и да направиш - ще съжаляваш...
Ако скъсаш с приятеля си и тръгнеш с турчина - ще съжаляваш, защото това е само увлечение, което след 2-3 месеца ще отмине и тогава ще осъзнаеш колко много си обичала приятеля си, но може и да е късно.
Ако се направиш, че забравяш за турчина, при всеки проблем с двегодишния ти приятел ще се чудиш каква би била ситуацията ако ходеше с турчина в момента...
Нищо не смея да те посъветвам, защото ако ти кажа забрави турчина, "забраненият плод" ще ти стане още по-сладък... Въпреки това, най-разумно ще е да си проължиш връзката и след като всичко отмине да говориш с приятеля си и да му кажеш, че си имала такъв период, за да укрепите отношенията си още повече! Успех!![]()
Абе,слънце пипито ти сИче на макс!Както казаха по-горе седни си на дупето и помисли малко тва са 2 години не два месеца!![]()
Най-вероятно тва са моментни чувства и заради такива моментни чувства не си заслужава да се роши двугодишна връзка,драга!
Ама както си решиш..
Не аз ще съжалявам ами ти!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
+1Първоначално написано от sladkalady
С приятеля ми бяхме скъсали и той каза,че нямал вече чувства към мен и т.н. и т.н.Нарани ме много и се прави на силен.Тръгна с друга ... и тогава осъзна,че нищо не се е променило с чувствата му и че винаги ги е имало.Просто се е заблуждавал.Аз го обичам и имах сили да му простя грешката .... замисли се,ако пр итеб стане така - приятелят ти ще ти прости ли?И ако не го направи ... колко ще съжаляваш?И все пак каквото и да решиш - успех!
Вече си влюбена в друг и няма смисъл да бъдеш с гаджето си. Така излиза от това, което си написала.
А за другото вече ти си знаеш... дали ще искаш да опиташ с новото момче, дали ще се получи... няма как да разбереш преди да опиташ.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Благодаря ви много за съветите за сега реших да си седя на дупето пък ще видим кво ще се измъти от цялата тая работа![]()
ей моми4е не се залъгваи !!! имах същия проблем но аз направо скъсах с моя с който ходехме 1 год. заради един прошляк и да ти кажа като то4но след 1 седмица усазнах каква малумна раота съм свършила както и да е събрахме се с моя. искам да те посъветвам не прави моята грешка . може да е просто увле4ение но не загърбвай 2 годишна връзка замисли се над хубавите си моменти с това мом4е и се запитай дали искаш да останат само спомени от него ... надявам се да вземеш правилно ре6ение :![]()
Би ли искала сегашния ти приятел да се самоубие? Да го зарежеш заради турчин? Ти направо се подиграваш с него, никога няма да те приеме обратно.
Чак пък да се самоубие кви са тия глупости бе човек и двамата сме наясно че не сме първите вероятно няма да сме и последните![]()
![]()
Внимавай ... понякога несигурното ти изиграва мноооооого голяма шега ... мисли преди да действаш ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Абе всъщност не разбрах-говорите ли си вече с приятеля ти и какво става с турчина..
Според мен това е една прищявка от твоя страна, да го имаш.По добре недей прави нищо повече, изгладете си отношенията с приятеля си и това е.