Преди две години се изместих в ново даскало, където може да се кандидатства след 4ти и 7ми клас. Всички идвахме от различни училища. Вече завършихме 6ти клас и 2 години сме заедно. Още от 5ти клас харесвам едно момче, че и до днес. В 5ти клас една съученичка каза на целия, че го харесвам без аз да съм й казвала И така и той разбра. Когато свършихме 5ти клас мислех, че през ваканцията ще го забравя. Но когато започнахме 6ти видях, че нещата не са се променили. Споделих с най-добрата ми приятелка, че още го харесвам и тя реши да ми помогне като му напише бележка, но когато му я прати той нищо не каза. Навярно, защото е малко срамежлив. Мислех преди краят на годината да го питам дали има някакви чувства към мен, но не събрах смелост. Попринцип той не пише много в skype. Напоследък започнахме много да си пишем, но в по-голямата част си пишем за неговите интереси, а откакто сме във ваканция изобщо не ми отговаря Не съм някаква лигла, която ще седне да реве за момче. ДРУГ ПЪТ ! Обаче си мисля, че може да се получи нещо... Не знам. Моите приятелки се чудят как може толкова дълго време да го харесвам и си мислят, че това мойто вече се е превърнало във влюбване. Аз пък не виждам кое му е хубавото на това всеки ден да харесваш друго момче Ами слагам тази тема тук с надеждата някой да ми даде някакъв съвет Ако не здраве да е и други момчета има