- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Сериал ?!?
Здравейте :P искам да ви попитам дали знаете някой готин сериал ? ама не от тези дето ги гледат бабичкитеискам нещо като Beyond The Break , Greek ? ако някой знае да пише
![]()
Аз този 1вия не съм го гледала![]()
Иначе гледай American teenager.
На мен супер мнгого ми харесва сериалчетоОбаче изгледах 18 епизода, а няма субтитри за по-нататък
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
темата е за сериалиПървоначално написано от JustLikeHeaven
![]()
п.п. този ти подпис повече ми харесва :P
Имам няколко приятелки , които са луднали по някакъв испански/латино американски/ общо взето сапунка не му разбирам , но със адски красиви момичета и адски много силикон имах огромното нещастие да гледам 2 серииако някой си пада по силикон , високи токове и разгорещени латиноамериканки и латино американци да го гледа всеки ден от 22:30 по диема фемили мисля , че филма се казва "силикон за рая"
![]()
Сега ще ти кажа дооста хубави серияли
1.Dexter ако си фен на криминале,кървища това е серияла за теб
2.Supernatural уникален е просто ако ти харесва Sci-Fi..
3.Stargate SG-1,Stargate Atlantis-фантастика, минават през една врата и отиват на други светове и тн
4.Lost-ако ти се гледа мистерия това е серияла
5.Gossip Girl,One Tree Hill,O.C-ако ти се гледа тиин серияли това са най-добрите
Сериали гледам като Изгубени,Наричана още,Лас Вегас и Семейство Сопрано рулззз![]()
А преди го даваха по Нова, но само 1 сезонПървоначално написано от lipstik
![]()
Колко се ядосвам, че не мога да се регистрирам в замунда и да си изтегля другите серии![]()
!!!!Първоначално написано от Celence
![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Може да гледаш '90210' - общо взето се разказва за живота на група тийнейджъри в гимназията.
You are broken, I can fix you...
24 rulzzzz![]()
Everybody Loves Raymond![]()
Не.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ghost Whisperer & Desperate Housewives
Шепот от отвъдното & Отчаяни съпруги