- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лятото пудра или фон дьо тен :)
Фондьотен,но отскоро време все се отспивам и ползвам едно кремче на Ейвън,което матира кожата и ефекта е приемлив.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
нито едно от двете ?
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Фон дьо тен слагам...Не ми се е разтичал и добре стои. Не смятам, че е особено подходящо за лятото, но аз съм много бяла...и ако съм недоспала или нещо такова веднага си личи.
Изпозлвам на Виши и съм много доволна.
Лятото съм с Meteorites Powder for the Face на Герлен. Обожавам ги.
Първоначално написано от Goddess
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
пудра,обаче сега като спра да хода на даскало ще си почина и от нея може би
Мм аз не използвам нито ФДТ нито пудра ама ми се струва че пудрата е пооо добрия вариант за през лятотопЪк вече зависи от избора
![]()
ако не ползвахте бих разбрала, ама да ползвате фон дьо тени и да пишете, че запушвали порите![]()
тези от 2-5 лева може би, ама то си е ваш проблема с какво се мацате.
хубавата козметика на доказани марки, включително и медицинската не запушва порите, дори е полезна
Good girl gone bad
фдт щото пудрата винаги си личи и стои неестествено
попринцип нито едно от двете,но ако не можеш без да имаш нещо по лицето... зависи...ако излизаш вечер ФНД (повече ми харесва как ти става кожата) иначе през деня пудра,защото ФНД ще ти се разтече брутално...![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
+1Първоначално написано от toy
По темата:Фдт.Никога не ми се е разтичал(то за да ти се разтече трябва да си си сложила 1 кофа и то кой знае какъв..),пък и не се забелязва че имам
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
А защо по дяволите ти е вечер да си слагаш фдт?!?! Нали е тъмно, кой те гледа как ти е лицето..??!Първоначално написано от Goddess
![]()
Съгласна съм и с двете мнение. Един качествен Фдт и в умерени количества няма как да се разтече.Първоначално написано от slim__shadygirl
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
и двете
El amor,nos da fuerzaS para tareas imposibleS
Под вечер можеш да разбираш и 8, когато нито е такава жега, нито е тъмно. Но когато и да излизам, както каза koshtramba, не е казано, че ще стоя на тъмно.Първоначално написано от s1NNer
![]()
еми попринцип аз през ляотото ползжам пудра и то само вечер ако излизам някъде защото през деня няма смисъл като е топло и всичко да се разтича
Понякога ФДТ , друг път пудра .
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
през деня ако излизам нищо, но вечер си слагам ФДТ![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора![]()
е, като излиза вечер, да не се завира по къртичини, че да е толкова тъмно, че да не й се забелязва лицето?Първоначално написано от s1NNer
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)