- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно момче..
Здравейте..Скоро ходих на пленер (като зелено училище само че се рисува) и се запознах с едно момче.Той е една година по-малък, обаче ми е супер симпатичен..Запознахме се, говорихме си, гушкахме се...Сигурна съм , че не съм му безразлична, но незнам какво да правя..Защото честно казано съм голяма лепка и като харесвам някого съм страшно досадна...И просто ме е страх, че ще му стана безинтересна и незнам какво да правя..Да го чакам той да направи първата крачка или аз да действам?..Незнам!..В училище се поздравяваме и си говорим..В скайпа той ми пише..Сигурно звучи детинско, обаче много ме е страх да не му стана досадна и безинтересна...Моля ви..какво да правя?
Благодаря на всички предварително!![]()
Ако имате въпроси питайте..
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
направете си 1 разходка и говорете , всичко ше се нареди![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ако може да е в някакъв парк по така из природата най-добреПървоначално написано от Aicken
![]()
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Много мерси наистина![]()
И аз подкрепям горните постове. Разходете се, пък и може да споделиш, че не ти е безразличен. Нека сам да реши после как да се развият нещата. Не трябва просто да се насилва всичко да става на 2 на 3. Нека се развият нещата от самосебе сиУспехчета
![]()
просто се опитай да не си досадна и толкова.Безинтересна няма да му станеш,ако не тъпчеш да 1 място и не му говориш все за едно и също.Просто си се дръж нормално и не мисли за такива глупости.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Точно такаПървоначално написано от vampirekiss
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Годините не са ми проблем казах го за информация.![]()
Благодаря много на всички!![]()
Вече му го казах ..Първоначално написано от bgroma
![]()
Хората казват - вземи си кака - да те отрака. Ами той си е взел кака - какво да го мисляПървоначално написано от Krasencety
![]()
![]()
![]()
ААА !! Ама то ти питаш какво да правишПървоначално написано от Krasencety
![]()
Еех че съм загубен !!![]()
![]()
Ами - близ близ, цун цун, чук чук - такиФа раб'ти![]()