.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    е случва се
    всеки го може, то си ни е в мозъка на всички, просто при някои е по-силно развито и по-лесно се осъществява
    дори можеш и повече.. така да се каже приеми го за даденост
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Благодаря на всички, които ме оплюха Щом съм писала тук значи искам да ми помогнете. Не вярвам ако с вас се лигавят така като имате проблем да се кефите За какво ли изобщо писах....................

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    хора аз и макйами сме така и най лошото е че всичко се збъдва и направо неисикам да заспивам ........ това за мен е като порок майами санува че баба ми умира и баба падна и си счупи костите и се разболя тешко има и още много таквиа неща гадно е ( поне това което се случва на мен и майками)
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Senior Member Фен Аватара на PlamenMEN
    Град
    В онзи тъмен ъгъл на гардероба ти...
    Цитирай Първоначално написано от inlove9006
    Благодаря на всички, които ме оплюха Щом съм писала тук значи искам да ми помогнете. Не вярвам ако с вас се лигавят така като имате проблем да се кефите За какво ли изобщо писах....................
    Никой не те оплю, просто всеки, който изказа някакво по - шегаджийско мнение или направо казано - несъгласие с теб, всъщност се опита да ти помогне. Осъзнай се! Шесто чувство!?? И това чаве на природата Jus7DreamBoy и то така. Бе то не може да пише горкото, тръгнало да ме обеждава в разни свръхестествени чудесии...
    Не се обръщай...
    Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
    Не се обръщай...

Съгласна съм,и аз никога не съм вярвала на твърдения,написани несериозно или неграмотно.Винаги съм си мислила,че не може да бъде богопомазан някой малоумник,който дори не може да лъже сносно.На всички ни се иска да сме специални,различни...Но не сме!

ще ми гледаш ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си