- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Развито шесто чувство или нещо друго...
е случва се
всеки го може, то си ни е в мозъка на всички, просто при някои е по-силно развито и по-лесно се осъществява
дори можеш и повече.. така да се каже приеми го за даденост![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
хора аз и макйами сме така и най лошото е че всичко се збъдва и направо неисикам да заспивам ........това за мен е като порок
![]()
![]()
майами санува че баба ми умира и баба падна и си счупи костите и се разболя тешко има и още много таквиа неща
![]()
![]()
гадно е ( поне това което се случва на мен и майками)
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Никой не те оплю, просто всеки, който изказа някакво по - шегаджийско мнение или направо казано - несъгласие с теб, всъщност се опита да ти помогне. Осъзнай се! Шесто чувство!?? И това чаве на природата Jus7DreamBoy и то така. Бе то не може да пише горкото, тръгнало да ме обеждава в разни свръхестествени чудесии...Първоначално написано от inlove9006
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Съгласна съм,и аз никога не съм вярвала на твърдения,написани несериозно или неграмотно.Винаги съм си мислила,че не може да бъде богопомазан някой малоумник,който дори не може да лъже сносно.На всички ни се иска да сме специални,различни...Но не сме!