- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ТРЯБВА МИ БЪРЗ СЪВЕТ !!!!!!!
![]()
![]()
дали ще се върне и ще се осъзнае
![]()
![]()
![]()
![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
Оставаш моя слабост ти си моя грях!
той каза че ме обича още![]()
Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
И какво от това?
Самият факт, че в момента сте разделени при положение, че те "обича" говори много...
Не се осланяй само на думи.. гледай и действията - те са по - важни![]()
осмисли това, което е наприказвал... не можел сам, ама и с тебе не можел... ХА! Това е адски глупаво, не е намерил друг начин да излезе от ситуацията... може и да те обича, ама кво му пречи да е с тебе тогава? Любовта е компромиси, бате, ако не единия, то другия трябва да ги прави... детски изпълнения от негова странаПървоначално написано от newii
![]()
ха-ха леко на лапешка история ми мяза .. не че аз съм много голяма де ама тия работи дето ги правите са адцки глупави и импулсивни и ся к'во ще му се извиняваш на тоя дето е дрънкал глупостите яя по-спокойно.. щом си го изпробвала и той е разбрал ще осъзнае , че не влага много много към т'ва вашето ''доверие'' ако е умничък и помисли над нещата той на тебе ще трябва да се извинява ако наистина толкоз много те обича няма да му пука и смотаняшкото му сърдене ще мине![]()
в 12 презноща получих смс от непознат номер " зная че не те интеренсувам вече " питах кои е неполучих отг![]()
дали е от него
![]()
Това е за да му пуснеш ако случайно остане 'на сухо'.Първоначално написано от newii
Деа ! Трябваше ли да развалям трите осмици с такъв тъп пост ....![]()
Абсолютно! По-точно не можеше да го кажеш!Първоначално написано от NeZaPoznat
Не се унижавай повече, той не го заслужава.
дам той трябва но накрая ... аз излезнах виновната и наранената![]()
![]()
![]()
![]()
Ае луда ли си .. стига не се вкарвай хептен ф некви филми.Забрави за него и толкоз .. ебахти и болката дет изпитвашПървоначално написано от newii
Яяя по-спокойно покажи си курвенските номера че ми стана тъпо
![]()
![]()
океи търса си мъжж![]()
:P
Аз азПървоначално написано от newii
Само да си от София.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
[quote="valdesbg"]Аз азПървоначално написано от newii
Само да си от София.[/qu
от софиа съм:P
[quote="newii"]Sounds goodПървоначално написано от valdesbg
Let`s se what can we do
![]()
Dr. Gregory House
[quote="newii"]Единия е от СофиЯ другия от СофиА ... как ще се намерите не знамПървоначално написано от valdesbg
![]()
Незапознат - ще намерим начин...![]()
Dr. Gregory House
[quote="NeZaPoznat"]съжелявам бързах ,,, софияПървоначално написано от newii
а ти мнооогооо ми преличаш на House
![]()