Kimberly ... незнам за теб,но аз научих доста уроци в твойта тема ... мен лично ме е страх да напиша такава тема и да се разкрия,но ето ще го направя... знам че не е кой знае колко дълга връзката ни с бившето ми гадже(5 месеца)и на мен ми дойде като гръм от ясно небе ... и след това бях съкрушен ... смачкан...разбит...депресира н...незнаех каде съм,незнаех дори кой съм ... ... след време се събрахме,но невървеше =>скъсахме ... дадохме си 1 месец почивка не се бяхме виждали,чували и никви вести... реших да кажа на общите ни фр.та да се видим да идем на кафе и се обадих и на нея ... тя се съгласи дойде видяхме се и пак сърцето ми почна да бие в момента в който я видях... на следващия ден се видяхме на саме и всичко се върна по старо му... ПАК се събрахме ... тя каза че иска ново начало иска отново да сме заедно че и липсвам ... и на мен ми липсваше ... ноо не се получиха нещата измъчвам се че я чакам,но какво да направя че я обичам толко много и истински ... ще чакам да видя какво ще стане и с удоволствие ще ви кажа стига да искате ...