.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Голяма издънка...

Здравейте! Реших и аз да си споделя проблема с вас и да видя вие какво ще кажете и така... Стана нещо, което никога до сега не ми се е случвало. Почвам от начало... Преди няколко месеца излизах с моя приятелка, един приятел и мойто гадже. И постоянно се виждахме четиримата. Един ден аз оставих моя приятел, защото научих някои неща. Оставих го и не съм го срещала повече. След това продължих да излизам с приятелката ми и момчето, но и с други хора. С приятелката ми всичко си споделяме и тя каза, че харесва това въпросно момче и аз я подкрепих, казах, че е симпатичен и т.н. Те започнаха да се държат като двойка, обаче не ходеха, защото приятелката ми скоро заминава за др. град и раздялата щяла да бъде тежка и т.н. Аз постоянно й виках да тръгне с него, но тя казваше твърдо не. След това започнахме аз и момчето да си пишем. Разни шегички, галени имена и постоянно се виждаме и чатим. През цялото време сме заедно, понеже приятелката ми не може да излиза толкова често. Не знам какво ми става, но май започвам да изпитвам нещо към това момче. Не съм аз единствената кандидатка. Има и много други момичета, но той не им обръща внимание. Не искам да се карам с приятелката ми, нито да си развалям отношенията с някой, но не знам какво да правя сега. Ако някой може да даде някое съветче какво да направя.. Дали да го забравя или нещо друго. Не знам. Много съм объркана....

Благодаря на хората, които го прочетоха

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Голяма издънка...

Цитирай Първоначално написано от deSaa
    Здравейте! Реших и аз да си споделя проблема с вас и да видя вие какво ще кажете и така... Стана нещо, което никога до сега не ми се е случвало. Почвам от начало... Преди няколко месеца излизах с моя приятелка, един приятел и мойто гадже. И постоянно се виждахме четиримата. Един ден аз оставих моя приятел, защото научих някои неща. Оставих го и не съм го срещала повече. След това продължих да излизам с приятелката ми и момчето, но и с други хора. С приятелката ми всичко си споделяме и тя каза, че харесва това въпросно момче и аз я подкрепих, казах, че е симпатичен и т.н. Те започнаха да се държат като двойка, обаче не ходеха, защото приятелката ми скоро заминава за др. град и раздялата щяла да бъде тежка и т.н. Аз постоянно й виках да тръгне с него, но тя казваше твърдо не. След това започнахме аз и момчето да си пишем. Разни шегички, галени имена и постоянно се виждаме и чатим. През цялото време сме заедно, понеже приятелката ми не може да излиза толкова често. Не знам какво ми става, но май започвам да изпитвам нещо към това момче. Не съм аз единствената кандидатка. Има и много други момичета, но той не им обръща внимание. Не искам да се карам с приятелката ми, нито да си развалям отношенията с някой, но не знам какво да правя сега. Ако някой може да даде някое съветче какво да направя.. Дали да го забравя или нещо друго. Не знам. Много съм объркана....

Благодаря на хората, които го прочетоха
    Моля ! За теб - всичко

просто го забрави момчета - много докато приятелите не са чак толкова много
    LoVe iS tHe aNsWeR

Повече от фен
    не постъпвай гадно с приятелката ти
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Цитирай Първоначално написано от bloodylips
    просто го забрави момчета - много докато приятелите не са чак толкова много
    +1

Не постъпвай гадни с приятелката си. Щом изпитва нещо към него не я наранявай.. много е кофти да ти вземат момчето, камоли ако е някоя твоя близка приятелка.. Момчета - бол, все ще си намериш някой, който да ти хареса

Само забравих да спомена, че тя харесва друг, но не знам какво я прихваща и нея... Един ден харесва въпросното момче, а на другия ден ми говори как харесва други момчета. Не знам и аз вече. Нямам намерение да си развалям отношенията с нея, нито пък с него или да им преча, но просто исках да чуя вашите мнения. Благодаря все пак

Голям фен Аватара на RaZzer
    Имаш 3 варианта:
    а) да го превъзмогнеш;
    б) да говориш с приятелката си като се опиташ да й обясниш нещата и да получиш нейното одобрение;
    в) да изчакаш просто да си замине;

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Не постъпвай гадни с приятелката си. Щом изпитва нещо към него не я наранявай.. много е кофти да ти вземат момчето, камоли ако е някоя твоя близка приятелка.. Момчета - бол, все ще си намериш някой, който да ти хареса

+1
    От личен опит ще ти кажа,че ще я нараниш много.Бившия ми е сега с момиче,с което само здрасти си казвахме и се засичахме по купони,но ми е супер гадно!Непропилявай приятеството ви за нещо,което не е сигурн одали ще се получи дори!
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Абее щом тя си го е харесала ... за нея да со остане!!! Баси приятелката си ...

Съвет : Не бъди кучка.. !
    Правило изчакай тръпката на твоята приятелка да отмине.Говори със нея.Сподели хлътването си.Попитай я дали ще е проблем ако нещо се получи.Ако тя те отреже (което ме съмнява) ЗАБРАВИ! за него.. Ще изгубиш човек на когото държиш заради една глупава авантюра.. Не го прави Боли

момчетата "идват" и "си отиват", докато приятелите остават за цял живот ... ако съумем да ги задържим до себе си
    Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
    It slips away, and all your money won't another minute buy.
    Dust in the wind, all we are is dust in the wind

http://www.last.fm/user/way_out_of_here

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    тя си го е заплюла първа

Град
    Враца
    Ами изчакай.. И най-добре не се сближавай повече с момчето...
    Или поне изчакай приятелката си да замине..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от deSaa
    Само забравих да спомена, че тя харесва друг, но не знам какво я прихваща и нея... Един ден харесва въпросното момче, а на другия ден ми говори как харесва други момчета. Не знам и аз вече. Нямам намерение да си развалям отношенията с нея, нито пък с него или да им преча, но просто исках да чуя вашите мнения. Благодаря все пак
    аве поговори с нея може пък да го е заебала вече
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си