.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мале ама вие в какви филми се вкарвате не знам

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ми зарежи го няма как .. к'во да се прави , горкия не е знаел с кого се захваща и следващия път помисли малко преди да действаш

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    На 16-с ум за 10 годишна пикла...Толкова си...бе както и да е.Най-добре го остави човека да си търси щастието другаде,защото с теб никакво щастие няма да види...Това,че ти изобщо не знаеш какво искаш не е негов проблем...Първо разбери коя си и защо си(защото явно още не знаеш) и тогава прави каквото и да било...На момчето нищо му няма...Както и да е...Оправяйте се!!!...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

hottie
    Guest
    ами нормално е. И аз се изнервям когато е прекалено "лесен" и мил и достъпен. Трябва малко повече загадъчност мамка му !

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    На всеки са му разбивали сърцето,но това не е причина да се държиш като путка с останалите.Човека очевидно заслужава нещо много по-добро от теб,лошото е,че не го осъзнава и ще се наложи за втори път да му разбиеш сърцето.Давай,какво от това,че човека ще страда,нали на теб ти е добре и не ти пука.
    И съвет-в следващата си връзка не бъди такъв егоист.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Кво си преживяла за пикливите си 16 годинки бе ? Една раздяла, леле ужас света свърши !!!! Ма виж се, че още не знаеш на кой свят си и какво искаш да ти се случи, ве че тръгнала да "наранява щот я наранили". Вържи си 1 камък на врата и скочи в някоя дълбока река, ще направиш услуга на всички ни !! Кво значи прекалено мил бе ? Като ви правят на луди мъжете се цупите, като се държат мило с вас се цупите, като заглеждат останали девочки се цупите, като флиртуват се цупите, като не го правят пак се цупите, като ги заглеждат много момичета врещите на поразия, като не ги заглеждат пак врещите.... Ма вие изобщо знаете ли кво искате ? Авторката ти от много време си ми паднала в очите като тъпа малка лигня, която не знае кво търси на тоя свят .... И това вече е капак на всичко ! Ти си некра разглезена малка пикла, дето се чуди с кой момък да се заиграе днеска.... Толкова ли нямаш смелост да му ги кажеш тея неща в очите ми ги пишеш на нас тука ? "Хванала ме лигата, 1 месец без приятел трябваше с някой" ма нищо, че той има чувства и него му е гадно, че ти си тъпа п*тка .... На него да му е зле па на тебе както и да е .... Кво всички я защитавате? Кво сте преживели бе деца проклети ? Ходили там с някое момче 2-3-4-5 месеца "ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ", скъсали накрая и хоп живота е много гаден защо точно с мене ? Какво съм направил/а и т.н ..... Ма да се хванеш с някой женкар да те оплете в мрежата си и да те направи на луда ма така, че да те боли жестоко, ще те питам тогава "разбра ли ся какво искаш И как се чувства приятеля ти?"... Кажи му на приятеля ти в очите всичко каквото имаш да му казваш и да приема истината момчето и да ти бие шута, щото не заслужаваш любов ти малка, разглезена, дрисла !!!!
    De-Phazz - Anchorless

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    какви са тия глупости..ти не ми познаваш характера
    аз винаги се старая на другите да им е хубаво с мен, без значение как се чувствам аз
    и съм много щастлива като видя, че е така...а в случая определено е.
    последните ми 4-5 връзки все така минават
    докато накрая решавам, че не може повече така...и на момчето му пада като гръм от ясно небе
    какво да напрая...то или я има магията...или не
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Vichko0o, паднала съм ти в очите, леле
    като си по-голям и с повече опит защо си мислиш, че можеш да ме наричаш дрисла??
    и да, оплитал ме е женкар, адски ме е боляло (не говори като незнаеш!)
    целта ми не е да наранявам сичко живо!
    и мисля, че за 16-годишната си възраст съм много по разумна от връстниците си, без значение какво мислят другите
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Град
    Ама обесни ми нужно ли е да те познавам след тая тема ? Е те такива като тебе тука в София им викаме КИФЛИ ! И ти си типичен пример за това нещо. За кво ми е да познавам повече от тебе, при положение, че пишеш такива неща ? Факта, че си на 16 и вече смяташ, че си преживяла кво ли не и като обесняваш как "несъзнателно" си играеш с чувствата на човека, ми дават доста ясна представа за това, че си още недорасла и все още се чудиш е*е ли ти се пика ли ти се .......
    De-Phazz - Anchorless

Град
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    Vichko0o, паднала съм ти в очите, леле
    като си по-голям и с повече опит защо си мислиш, че можеш да ме наричаш дрисла??
    и да, оплитал ме е женкар, адски ме е боляло (не говори като незнаеш!)
    целта ми не е да наранявам сичко живо!
    и мисля, че за 16-годишната си възраст съм много по разумна от връстниците си, без значение какво мислят другите
    Вие всичките мислите, че сте ги надрастнали .... Но истината е КОРЕННО различна ...
    De-Phazz - Anchorless

не се заяждай, пак повтарям, нямаш идея какво ми е в главата
    сложния ми характер не може да се опиша във форум или скайп
    но определено не е това, което казваш
    и какви са тия постове, аз като не съм влюбена да се жертвам, за да не страда той ли?
    това съм го правила и никак не е приятно
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Защо изобщо си започнала като не си влюбена

Град
    О, извинявай не исках да ти засегна "сложния характер".... Ти не се жертваш (поне аз не видях да се жертваш за нещо ...), ами жертваш неговите чувства и време.... ДО колкото забелязвам не си от най-умните що след 1 година не си разбрала, че той ти е скучен и пак си тръгнала с него ... Щом ти е скучен му обясни това нещо и се опитайте да изгладите нещата толкова ли е трудно ? И честно казано ще се заяждам щото го заслужаваш !!!!
    De-Phazz - Anchorless

заяждай се, на мен не ми пречи да споря
    и той като ми предложи да излезем..ми говореше по съвсем различен начин..мислех, че се е променил
    нямах намерение да се събираме, но той ми предложи и реших, че този път може да се получи
    действам както ми подскаже сърцето
    за Бога, аз съм дете, ти като по-голям май би трябвало да ми помогнеш с нещо, не си ли за туй в този сайт?!
    я си спомни колко велик ти е бил акъла на моите годинки
    и аз не мисля, че съм такъв егоист
    казах, че се старая да го правя щастлив, защото виждам, че го заслужава
    и отбягването от една страна е хубаво, така чувствата му може би намаляват...
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Еми мила, грешиш Усилват се.. искаш нещата , които не можеш да имаш.. така като му се дърпаш си му интересна и те иска още повече..

Град
    На твойте години бях залухав зубер ако трябва да сме точни .... У нас ме държаха твърде строго и честно да си кажа за момичета не съм и мислел .... Такаче може би съм бил и по зле от тебе.... Но при положение, че ти казваш, че си надрастнала връстниците си и правиш такива тъпи изцепки, ми подсказва, че не си ги надрастнала толкова много ... Пък и хем казваш, че се мислиш за по-голяма, хем казваш, че си още дете... На кое твърдение да вярвам ? Просто постъпката ти е необмислена и детска. Пак ще те попитам нядявам се този път да получа отговор.... Защо не му кажеш всичко в очите?????
    De-Phazz - Anchorless

заяждай се, на мен не ми пречи да споря
    и той като ми предложи да излезем..ми говореше по съвсем различен начин..мислех, че се е променил
    нямах намерение да се събираме, но той ми предложи и реших, че този път може да се получи
    действам както ми подскаже сърцето
    за Бога, аз съм дете, ти като по-голям май би трябвало да ми помогнеш с нещо, не си ли за туй в този сайт?!
    я си спомни колко велик ти е бил акъла на моите годинки
    и аз не мисля, че съм такъв егоист
    казах, че се старая да го правя щастлив, защото виждам, че го заслужава
    и отбягването от една страна е хубаво, така чувствата му може би намаляват...
    1. чуствата му не намаляват, обратното
    2. той като по-голям мисля ,че конското което ти тегли, май поне малко те е накарало да се замислиш какво си направила (доста директно го е изразил)
    3. като действаш както ти подскаже сърцето защо темата ти е в този сайт?
    4. следващия път преди да тръгнеш с някого вземи се увери ,че правиш правилния ход вместо после да седиш да се чудиш сред нас как да го разкараш без да го нараниш...
    5. бих казал ,че малко приличаш на софийските кифли дето каза той
    6. не е нужно да те познаваме за да ти знаем характера, начина по който говориш можеш да усетиш на някого какъв му е характера, както и ти ако ми прочетеш всичките постове ще разбереш що за изрод съм аз.
    7. прочети всичко на ново...

<-- ей така бих гледал аз ако бях на мястото на съкрушеното момче и по случайност попадам на тази тема.

Малките човечета в този форум (12-13) не знаят какво е любов, а пък част от вас (15-16) само правите глупости. 14 годишните предполагам са в момента на вълна "дай да мина с 3ка изпитите" и в момента не ги мислят мн мн връзките..

п.п. Не влагам лоши чуства ами просто изредих нещата които си мислих докато четох отговорите...
    What if.. ?

защо не му кажа ли, всъщност, това, което трябва да му кажа е, че ми е скучно с него
    скоро му бях казала ''охх..тъпо ми е!''
    а той ми отговори ''еми и на мен ми е тъпо..ко да напрая...и не ми се говори'' и след това ме гушна
    аз си викам моля??
    свикнала съм връзката да е закачка, шоу да става (но това не значи че го приемам като игра)
    и след този негов отговор какво да му кажа??
    ''осъзнаваш ли, че ако продължаваш така, ще ми писне и..'' << не е ли леко грубо?
    аз говоря какво ли не с него...а той да ми отвърне какво ме интересува..
    а в същото време ме обичал, на това вярвам, защото го усещам..но връзка ли е това??
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Противоречиш си.. до одеве беше мил и лигав.. а сега излиза, че е непукист..

еми не мога да обясня цялостно държанието му, сложно е
    или ще ми говори така...или ще е лигав
    а на мен нито едното, нито другото ми харесва, което е разбираемо
    аз съм на принципа различни хора, различни характери
    опитвам се да му свикна, но не се получава
    They were rocking
    Oh what a night....!!

А не е ли това именно интригата - да не можеш да му "хванеш спатиите" ? Днес е така, утре така и всеки ден ти си насадена на различни яйца.. е хайде де, свикни му - нали искаш разнообразие и пламък

Ами тогава се опитай да му уравновесиш нещата , хем да е лигав хем да му е скучно в премерени количества, отидете на кино(излезнаха ноови и яки филми), разходете се в някой парк, врътнете един билиярд (ако не играете , тамън да се научите) , отидете покрай някое езерце малко, полафете си за бивши гаджета (страшно омразно) ... абе направи му деня весел за да не му е скучно и той ще го направи същото на следващия ден за му е приятно с теб, той види ли ,че има развитие веднага ще подаде едно рамо на влака да потегли отново.
    What if.. ?

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    какви са тия глупости..ти не ми познаваш характера
    аз винаги се старая на другите да им е хубаво с мен, без значение как се чувствам ази съм много щастлива като видя, че е така...а в случая определено е.
    последните ми 4-5 връзки все така минават
    докато накрая решавам, че не може повече така...и на момчето му пада като гръм от ясно небе
    какво да напрая...то или я има магията...или не
    Ай стига бе !! Защо ли не мога да ти повЕрвам.... да не би да е заради първия пост в темата ......

^^ ако не беше така, нямаше да го пиша
    целта ми не е да се изкарам най-добрата на света пред вас
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Като сте тръгвали за 2-ри път не си ли била наясно с чувствата си.Все пак нали на третия ден ти е омръзнал(не съм много сигурна дали бяха 3 дни,но беше малко време),което значи,че изобщо не си го харесвала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си