- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- То и да си тъп се изискват усилия...
Олее ужас какъв огромен проблем имаш .. то хич не е лесно да оставиш някъф за втори път при положение че си малка егоистка с нейните си курвенски номера![]()
п.п: НЕ ми казвай че не си егоистка щото си .. да беше помислила как той аджаба ще се чувства след ходенето по мъките с тебе![]()
Нямам думи............ Виж какво на 16 си, а все едно чета тема на едно 12 годишно разглезено момиченце, което не знае какво иска. Като нямаш чувства към момчето защо си с него? А да вярно - защото си се разлигавила. Придавай си лигавенето на някой друг.
П.П - и после мъжете били виновни за всичко. Ние момичетата понякога правим така, че те да не вярват повече в любовта и да нараняват всяка следваща........
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Защо не ми беше гадже? Наистина щеше да ти е забавно.
Само две думи... ТУПА К**ВА !!!![]()
уу, така ли..?
а защо е имало момчета с които наистина ми е хубаво и не съм мислиа изобщо за раздяла?????
няма начин и той да има малко вина, а?
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
\Първоначално написано от hooliganka89
/ Нищо лично,но турските сапунки ряпа да ядат.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Ми не всъщност няма начин той да има вина , че ти си се разлигавила .. Ходиш с него за втори път а не знаеш що за стока е .. Мислила била че се е променил да ама не .. Вълкът козината си мени ,но нрава не ! Ей за т'ва като ти е разлигавено и незнаеш с кой да тръгнеш иии как да си начешеш крастата не тръгвай с бивши гаджета ..Първоначално написано от BigFakeSmile
![]()
... кажи му каквото ти е на главата по добре спри нещата до тук от колкото да баламосваш човека![]()
дам,верно мн усилия се изисква ама някои са отличници и се справят перфектно в това да са тъпи кат гьонове!И честито-ти си също отличничка..не стига,че знаеш че не обичаш момчето,па и пак тръгваш с него залъгвайки го,че имаш чувства..всичко е плод на каприза ти и на малкия ти ограничен мозъчен капацитет...не звучиш като пораснало 16 годишно момиче,защото явно не си запозната с чувствата на хората и не знаеш ка да ги щадиш!Правиш си каквото си знаеш и ще патиш по-късно ама на кой да му увре мозъка на време друг въпрос..та забавлявай се ама после като съсипеш окончателно горкото момче,ще ти тежи на теб!И дано изпиташ какво е да те боли,та да проумееш кое е правилно и кое не -нещо ,което и децата в детската го знаят.
ПП Ако си мислиш,че си избивам комплекси или злобея-твой проблем..Изказвам мнение на зрял човек,преценяващ нещата обиктивно и се надявам-въпреки,че съмненията са ми в превес-че ще се вслушаш и ще поправиш грешките си.Айде и умната![]()
Не мога да се изразя по-добреПървоначално написано от lipsvashh_mi
Само въпрос.. още ли го тормозиш? Спирай му мъките, ако имаш поне малко сърце ;]
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
не..благодаря, че си изказа мнението..Първоначално написано от lipsvashh_mi
и да, изпитвала съм болка и още си е в мен
а за това момче....ясно, че съм виновна, но и защо толкова го защитавате?
вчера пак беше същото..излязохме (уж се надявах да бъде по добре), но пак същата скука...той вижда, че не ми е приятно..но нищо не прави по въпроса..
They were rocking
Oh what a night....!!
Не знам защо смяташ, че той е длъжен да те забавлява. Ами като ти е скучно организирай ти следващата среща.
Добре бе .. ти к'во искаш?
Да те носи на конче за да не ти е скучно?
Ти пък тоя момък го изкара ебахти злето май малко пресилваш нещатаСкучни хора няма, просто са такива, с които нямаш обща приказка и оттам заключаваш, че са скучни, докато някой, който споделя интересите на този човек, ще каже, че въобще не е скучен.
Извод : Нямате общи интереси ии за т'ва ти е скучен и най-накрая го зарежи,че то сиг и на момчето му е писнало![]()
еми знам ли...![]()
аз говоря какво ли не, уж за да не ни е тъпо...ама сам да си говориш не е особено яко![]()
ддз...нещо ме спира да го зарежа..
They were rocking
Oh what a night....!!
кажи му че не си влюбена в него не те привлича абе кажи това което написа ТУК![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Mи не искаш да си сама.Но по-добре това,отколкото да страдате и двамата.Първоначално написано от BigFakeSmile
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Всъщност момчето няма никаква вина в случа. Просто не ти допада. Не го харесваш. За това не те обвиняваме. Обвиняваме те заради друго - защото си с него, въпреки, че нямаш чувства... Долно еПървоначално написано от BigFakeSmile
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!