.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Олее ужас какъв огромен проблем имаш .. то хич не е лесно да оставиш някъф за втори път при положение че си малка егоистка с нейните си курвенски номера

п.п: НЕ ми казвай че не си егоистка щото си .. да беше помислила как той аджаба ще се чувства след ходенето по мъките с тебе

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Нямам думи............ Виж какво на 16 си, а все едно чета тема на едно 12 годишно разглезено момиченце, което не знае какво иска. Като нямаш чувства към момчето защо си с него? А да вярно - защото си се разлигавила. Придавай си лигавенето на някой друг.

П.П - и после мъжете били виновни за всичко. Ние момичетата понякога правим така, че те да не вярват повече в любовта и да нараняват всяка следваща........
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Защо не ми беше гадже? Наистина щеше да ти е забавно.

Голям фен
    Само две думи... ТУПА К**ВА !!!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    уу, така ли..?
    а защо е имало момчета с които наистина ми е хубаво и не съм мислиа изобщо за раздяла?????
    няма начин и той да има малко вина, а?
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Голяма драма

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Голяма драма
    \/ Нищо лично,но турските сапунки ряпа да ядат.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    уу, така ли..?
    а защо е имало момчета с които наистина ми е хубаво и не съм мислиа изобщо за раздяла?????
    Ми не всъщност няма начин той да има вина , че ти си се разлигавила .. Ходиш с него за втори път а не знаеш що за стока е .. Мислила била че се е променил да ама не .. Вълкът козината си мени ,но нрава не ! Ей за т'ва като ти е разлигавено и незнаеш с кой да тръгнеш иии как да си начешеш крастата не тръгвай с бивши гаджета ..

... кажи му каквото ти е на главата по добре спри нещата до тук от колкото да баламосваш човека

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    дам,верно мн усилия се изисква ама някои са отличници и се справят перфектно в това да са тъпи кат гьонове!И честито-ти си също отличничка..не стига,че знаеш че не обичаш момчето,па и пак тръгваш с него залъгвайки го,че имаш чувства..всичко е плод на каприза ти и на малкия ти ограничен мозъчен капацитет...не звучиш като пораснало 16 годишно момиче,защото явно не си запозната с чувствата на хората и не знаеш ка да ги щадиш!Правиш си каквото си знаеш и ще патиш по-късно ама на кой да му увре мозъка на време друг въпрос..та забавлявай се ама после като съсипеш окончателно горкото момче,ще ти тежи на теб!И дано изпиташ какво е да те боли,та да проумееш кое е правилно и кое не -нещо ,което и децата в детската го знаят.
    ПП Ако си мислиш,че си избивам комплекси или злобея-твой проблем..Изказвам мнение на зрял човек,преценяващ нещата обиктивно и се надявам-въпреки,че съмненията са ми в превес-че ще се вслушаш и ще поправиш грешките си.Айде и умната

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    дам,верно мн усилия се изисква ама някои са отличници и се справят перфектно в това да са тъпи кат гьонове!И честито-ти си също отличничка..не стига,че знаеш че не обичаш момчето,па и пак тръгваш с него залъгвайки го,че имаш чувства..всичко е плод на каприза ти и на малкия ти ограничен мозъчен капацитет...не звучиш като пораснало 16 годишно момиче,защото явно не си запозната с чувствата на хората и не знаеш ка да ги щадиш!Правиш си каквото си знаеш и ще патиш по-късно ама на кой да му увре мозъка на време друг въпрос..та забавлявай се ама после като съсипеш окончателно горкото момче,ще ти тежи на теб!И дано изпиташ какво е да те боли,та да проумееш кое е правилно и кое не -нещо ,което и децата в детската го знаят.
    ПП Ако си мислиш,че си избивам комплекси или злобея-твой проблем..Изказвам мнение на зрял човек,преценяващ нещата обиктивно и се надявам-въпреки,че съмненията са ми в превес-че ще се вслушаш и ще поправиш грешките си.Айде и умната
    Не мога да се изразя по-добре
    Само въпрос.. още ли го тормозиш? Спирай му мъките, ако имаш поне малко сърце ;]
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    не..благодаря, че си изказа мнението..
    и да, изпитвала съм болка и още си е в мен
    а за това момче....ясно, че съм виновна, но и защо толкова го защитавате?
    вчера пак беше същото..излязохме (уж се надявах да бъде по добре), но пак същата скука...той вижда, че не ми е приятно..но нищо не прави по въпроса..
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам защо смяташ, че той е длъжен да те забавлява. Ами като ти е скучно организирай ти следващата среща.

Град
    България
    Добре бе .. ти к'во искаш?
    Да те носи на конче за да не ти е скучно?
    Ти пък тоя момък го изкара ебахти злето май малко пресилваш нещата Скучни хора няма, просто са такива, с които нямаш обща приказка и оттам заключаваш, че са скучни, докато някой, който споделя интересите на този човек, ще каже, че въобще не е скучен.

Извод : Нямате общи интереси ии за т'ва ти е скучен и най-накрая го зарежи,че то сиг и на момчето му е писнало

еми знам ли...
    аз говоря какво ли не, уж за да не ни е тъпо...ама сам да си говориш не е особено яко
    ддз...нещо ме спира да го зарежа..
    They were rocking
    Oh what a night....!!

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    кажи му че не си влюбена в него не те привлича абе кажи това което написа ТУК
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Супер фен Аватара на fenasf
    после момчетата безчувствени...

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    еми знам ли...
    аз говоря какво ли не, уж за да не ни е тъпо...ама сам да си говориш не е особено яко
    ддз...нещо ме спира да го зарежа..
    Mи не искаш да си сама.Но по-добре това,отколкото да страдате и двамата.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    уу, така ли..?
    Всъщност момчето няма никаква вина в случа. Просто не ти допада. Не го харесваш. За това не те обвиняваме. Обвиняваме те заради друго - защото си с него, въпреки, че нямаш чувства... Долно е
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си