Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
Цитирай Първоначално написано от Faces
Аман от лигли честно много модерно стана всички да са безчувствени кучки всичко се връща момиченце не го забравяй никога това след време като се озовеш сама в калта си спомни кви си ги вършила и не се питай "ама що на мен ми се случва това"
целта ми не е да наранявам и да се кефя на ефекта
казах просто, че допуснах грешката да тръгна с момче, което тича след мен, а не искам да го нараня и за това незнам как да му го кажа..
и не разбирам с това '' всичко се връща момиченце'' какво искаш да постигнеш??
не съм безмозъчна пачавра, мисля, че много добре знам, че Бог връща всичко рано или късно, да си имаме уважението, а?
и + това защо ме изкарахте ку*ка....аз мислех, че от преди година се е променил..явно не
Аз цел нямам но просто е гадно и дори тъпо да си изкарваш на другите това че еди кой си ти е разбил сърцето.То ако всички тръгнат така къде ще му излезе края ? Ся и ти ще разбиеш сърцето на момчето и то за 2-ри път и кво и той като тебе трябва да тръгне да прави така ли ? Като ти е разбито сърцето и не си готова за пълноценна връзка не започвай така както се казва не използвай други като парцал да изтрият мръсните петна които друг е оставил в теб.