Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
дам,верно мн усилия се изисква ама някои са отличници и се справят перфектно в това да са тъпи кат гьонове!И честито-ти си също отличничка..не стига,че знаеш че не обичаш момчето,па и пак тръгваш с него залъгвайки го,че имаш чувства..всичко е плод на каприза ти и на малкия ти ограничен мозъчен капацитет...не звучиш като пораснало 16 годишно момиче,защото явно не си запозната с чувствата на хората и не знаеш ка да ги щадиш!Правиш си каквото си знаеш и ще патиш по-късно ама на кой да му увре мозъка на време друг въпрос..та забавлявай се ама после като съсипеш окончателно горкото момче,ще ти тежи на теб!И дано изпиташ какво е да те боли,та да проумееш кое е правилно и кое не -нещо ,което и децата в детската го знаят.
ПП Ако си мислиш,че си избивам комплекси или злобея-твой проблем..Изказвам мнение на зрял човек,преценяващ нещата обиктивно и се надявам-въпреки,че съмненията са ми в превес-че ще се вслушаш и ще поправиш грешките си.Айде и умната
не..благодаря, че си изказа мнението..
и да, изпитвала съм болка и още си е в мен
а за това момче....ясно, че съм виновна, но и защо толкова го защитавате?
вчера пак беше същото..излязохме (уж се надявах да бъде по добре), но пак същата скука...той вижда, че не ми е приятно..но нищо не прави по въпроса..