- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- най-добрият лак за коса
Здравейте !Искам да ви попитам кой е най-добрият лак за коса. Трябва ми спешно,защото мисля да се натопирам здраво таа.. това е въпросът - кой лак да ползвам та да ми издържи прическата дълго време , а не да спадне обема на следващия час примерно
?
благодаря ви предварително:P
LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It
Черния Тафт![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Абсолютно .. \Първоначално написано от j_adore2
/
Най-често използвам черния и зеления Taft, но и аз съм най-доволна от черния!
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
Първоначално написано от pLqmi92
![]()
![]()
![]()
Да!
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
аз ползвам червения тафт и съм доволна... държи ми към 3/4 часа. Иначе другите са ми много силни![]()
![]()
+1Първоначално написано от slim__shadygirl
![]()
Кои други са ти силни защото на мене черния тафт ми държи 1 час най-много ..Първоначално написано от el4ooot0
![]()
+1Първоначално написано от Biskfitka
Someone somewhere is made for you !
черния е малко като лепило ..
е тоя най ми харесва на мен :
![]()
Да, тва е по - добрия вариант на черния тафт и не мирише на мъж и не е много лепкав. Издържа много, но зависи от косатаПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
И аз съм за него.Първоначално написано от j_adore2
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Черния е много силен ! Едно че ще ти издържи ми после помисли за косата ти , която ще е натупирана до основии ще е с толкова много лак .. По - добре си сложи някакъв друг .. После 2 дена няма да си оправиш косата ..
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
амиии силни са ми черния и зеления ТАФТ, черния наистина е като лепило , аз червения примерно след като съм се накъдрила се пръскам с червеня и сичко е наред няколко часа...
Аз ползвам на Seri оранжев и съм доволна.
Живей,защото няма да имаш друга възможност да страдаш
Sin Taft..
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Аз също използвам SERI , червен и ми е за по-силни фиксации. Иначе сам за черния тафт с лилаво и за зеления . Най-много ми допадат тези .Първоначално написано от angelche
![]()
![]()
Първоначално написано от j_adore2
АА тфа е цимент![]()
![]()
![]()
Приятеля ми го използва за бодлички и един път ходих с него на фризьор и жената се е мъчи 10 мин на мокра коса да го среше.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Черния Taft го ползвам само при къдрене, като косата ми която вече е почти до кръста стои накъдрена след маша 3 дена с този лак... но за тупиране мисля, че не е подходящ, защото при разресване ще ти се накъса много косата, затова вземи по-лека степен и мисля, че ще ти свърши работа![]()
na Seri Strong (silna fiksaciq)
(sun)~{}*
..........
Аз се топирам всеки ден с черния тафт и нямам проблем, но на мене косата не ми държи и за час - час и половина ми пада косата.... Незнам при всеки е различно но едва ли ще имаш проблем с оправянето на косата![]()