- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Oбичате ли себе си...
Секи ден стоя по 10 часа пред огледалото ... и се потя![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Секи ден стоя по 10 часа пред огледалото ... и се потя![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
това е заложено във всеки,просто повечето или си прават на идиоти,или на хейтъриПървоначално написано от valdesbg
![]()
Обичам се мно ясно... някой път си се нервя на простотиите ама въпреки всичко се обичам!![]()
Всички виждат как изглеждаш, малко чувстват какъв си!
ами след дълго мислене стигнах до извода,че отговора е по-скоро ДА.Не съм нарцисистка дори съм на светлинни години от това.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
По често съм на вълната "Дай си живота за да им е добре на другите" , през остатъка от времето просто си се кефя на себе си..![]()
What if.. ?
Обичам ли себе си..? - бих казала,че да...но винаги се стремя към някакво подобрение и все си намирам косури. Май затова се обичам![]()
Дразня си се на много качества и все си намирам по някой косур,амаа пък аз ако не си се обичав,кой друг
Пф, изпреварил си ме с написването.Първоначално написано от valdesbg
![]()
Аз по принцип съм много любвеобвилна и обичам да обичам. Много е важно човек да обича първо себе си, да се цени и уважава, да има достойнство, за да не бъде като подлога на останалите, да го тъпчат и унижават.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Да. Но има много хора, с едно фалшиво самочувствие и самолюбие, и гордост, без никакво покритие. Мислят се за центъра на вселената и са надути до безкрайност. Това не мога да проумея, защо точно простите и невежите имат самочувствие, присъщо като на гении? Сигурно от алчност и егоизъм.Първоначално написано от what3ver
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от what3ver
Бонусче ще има ли?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много се обичам и съм си много мила на себе си, пазя си животчето. . :Д но понякога много ми иде сама да си бия по 1 шамар :С
многоПървоначално написано от Neopitom3na
Понякога не се понасям..
If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
Не..
мразя се
в повечето случаи не се понасям![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Естествено,но не съм нарцисист![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.