.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 162
    Град
    `In Hell`

Кога се напихте за 1 път?

Я разкажете кога се алкохолизирахте за 1 път? Как беше ?

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами на 15г. съм и досега не съм се напивала но всичките ми приятелки са и само като си спомня как изглеждаха
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ами бях на един рожден ден на една съученичка...бях 7 клас.Имаше вино (до тогава не бях близвала какъвто и да е аклохол),изпих чашка и половина и се отрязах.Смеех се през цялото време...абе гадничко си беше после

Не съм се напивала ... Хах и не искам ...

мм на 11 или 12 .... беше брутално .. напивам се много лесно и съм имала доста случаи които даже помня откъсачни моменти

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Бях на 13.Голям смях беше.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

тази година януари месец..... Прекалих с водката и ми се замая главата, даже не успях да седна на стола и паднах на земята!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

Не пия,не смятам да пия или да се напивам.

Бях на 13.Не ми беше весело, а ме болеше много глава и ми се спеше.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ами на 15г. съм и досега не съм се напивала
    +1 :P

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    миии на 26.12.2008г. евала на виното, удари ме право в десетката...

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Когато бях на 13 . След едно тържество в училище решихме да отидем да се позабавляваме . Но явно в алкохола , който ми донесоха в заведението е имало нещо , така се бях отрязала , а мен попринцип алкохол не ме лови лесно . Не питайте как съм се прибирала , то не беше залитане Беше забавно , докато не се прибрах у дома . Паднан пред майка ми , а тя не позна , че съм пияна Но след това , като почнах и да повръщам се получи гадното . Помня , че когато си легнах в леглото всичко се въртеше

Повече от фен
    Тази година априлската ваканця [на 12] Евала за водката почервенях говорих заваляно и на сутринта имах страшноглавоболие
    (sun)~{}*

Ами аз по принцип не пия,но когато го правя е с мярка и удоволствие

ами като бях на 2годинки аз не помня, ама наще са ми разказвали че е имало една пълна догоре чаша с бира на масата, сигурно на баща ми чашата.. и наще били някъде в другата стая и аз съм взела чашата и съм я изпила догоре можете ли да си представите пично бебе аз немога.. после даже съм ревала за още бира, направо съм се съдирала да рева, наще са се чудели кво да ме правят и от тогава мн обичам бира а след това не съм прекалявала с алкохола пък и не ме хваща толкова лесно...

Пия до 100-200гр водка или какъвто и да е бил алкохол,не ме замая,но не искам и да рискувам,просто мисля,че това ми е границата,а и какъв е смисъла да се напия
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Не пия,не съм се напивала и нямам намерение да го правя.

На 12... само ще кажа МАСТИКА и спирам, че спомените са отвратителни...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен
    Началото на 7ми клас.Мисля,че на 14 бях. Бях на РД на едно момче,което много харесвах и уж се оправихме ... после се скарахме и .. напих се с водка И дойдоха да си ме прибера нашите.Голяма излагация беше
    Обичам те <3 !!!

Хах,на 15 бях на едно РД и за първи път опитах водка и много ми хареса... и не искам да говоря за танците ми ужас...
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Все си мисля, че беше на една Нова година, в един приятел, на 14-15 да съм била. Бях като отвързана Бира, водка, вино-червено,бяло, шампанско, мани мани. Хубавото беше, че момчето живее на 30 метра от нас, та към 5-6 се прибрах безаварийно
    Иначе напоследък и да се опитвам да се напия, нещо не става, не ми понася вече, става ми гадно. Предпочитам едно наргиле да ме замае, вместо алкохол. Отворих се на гледането на сеир в последно време. Лошото, обаче, е че повечето ми приятели имат лоши пиянства и трябва аз да ги влача цяла вечер като се изпонапият. Ама какво да се прави

Град
    София
    Един път като бях на 13 баща ми реши, че трябва да се науча да пия и ми сипа една чаша и каза да пия, аз я изпих и пак ми сипа и каза "Пий!" и аз пак пия и по едно време яката ме изби на смях. Той човека не е искал да ме напие, а да ме научи, че трябва да си меза
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    На 15 ... водка с вермут ... от тогава водка зелена ябълка не искам и да помириша!

Ох ами не помня,ама май беше в 9 клас.
    Тъкмо се бях научила да излизам и да пия.Бяхме във един бар със едни приятелки аз пих 2 бири,после 1 водка и бях .....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на Rofl4e
    аааа 6 клас бях.. тарясках се яко с бира и ракия лудница бате нз кво ста

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си