- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
Я разкажете кога се алкохолизирахте за 1 път? Как беше ?
ами на 15г. съм и досега не съм се напивала![]()
но всичките ми приятелки са и само като си спомня как изглеждаха
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами бях на един рожден ден на една съученичка...бях 7 клас.Имаше вино (до тогава не бях близвала какъвто и да е аклохол),изпих чашка и половина и се отрязах.Смеех се през цялото време...абе гадничко си беше после![]()
Не съм се напивала ... Хах и не искам ...![]()
мм на 11 или 12 .... беше брутално .. напивам се много лесно и съм имала доста случаи които даже помня откъсачни моменти
Бях на 13.Голям смях беше.![]()
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
тази година януари месец.....![]()
![]()
Прекалих с водката и ми се замая главата, даже не успях да седна на стола и паднах на земята!
![]()
![]()
![]()
It's better to be ALONE than to be with people you don't like.
Бях на 13.Не ми беше весело, а ме болеше много глава и ми се спеше.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
миии на 26.12.2008г. евала на виното, удари ме право в десетката...
Когато бях на 13 . След едно тържество в училище решихме да отидем да се позабавляваме . Но явно в алкохола , който ми донесоха в заведението е имало нещо , така се бях отрязала , а мен попринцип алкохол не ме лови лесно . Не питайте как съм се прибирала , то не беше залитанеБеше забавно , докато не се прибрах у дома . Паднан пред майка ми , а тя не позна , че съм пияна
Но след това , като почнах и да повръщам се получи гадното . Помня , че когато си легнах в леглото всичко се въртеше
![]()
Тази година априлската ваканця [на 12] Евала за водката![]()
![]()
почервенях говорих заваляно и на сутринта имах страшноглавоболие
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
ами като бях на 2годинкиаз не помня, ама наще са ми разказвали че е имало една пълна догоре чаша с бира на масата, сигурно на баща ми чашата.. и наще били някъде в другата стая и аз съм взела чашата и съм я изпила догоре
можете ли да си представите пично бебе
аз немога.. после даже съм ревала за още бира, направо съм се съдирала да рева, наще са се чудели кво да ме правят
и от тогава мн обичам бира
а след това не съм прекалявала с алкохола
пък и не ме хваща толкова лесно...
Пия до 100-200гр водка или какъвто и да е бил алкохол,не ме замая,но не искам и да рискувам,просто мисля,че това ми е границата,а и какъв е смисъла да се напия
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
На 12... само ще кажа МАСТИКА и спирам, че спомените са отвратителни...
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хах,на 15 бях на едно РД и за първи път опитах водка и много ми хареса...и не искам да говоря за танците ми
ужас...
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
Все си мисля, че беше на една Нова година, в един приятел, на 14-15 да съм била. Бях като отвързанаБира, водка, вино-червено,бяло, шампанско, мани мани.
Хубавото беше, че момчето живее на 30 метра от нас, та към 5-6 се прибрах безаварийно
![]()
Иначе напоследък и да се опитвам да се напия, нещо не става, не ми понася вече, става ми гадно. Предпочитам едно наргиле да ме замае, вместо алкохол. Отворих се на гледането на сеир в последно време. Лошото, обаче, е че повечето ми приятели имат лоши пиянства и трябва аз да ги влача цяла вечер като се изпонапият. Ама какво да се прави![]()
Един път като бях на 13 баща ми реши, че трябва да се науча да пия и ми сипа една чаша и каза да пия, аз я изпих и пак ми сипа и каза "Пий!" и аз пак пия и по едно време яката ме изби на смях. Той човека не е искал да ме напие, а да ме научи, че трябва да си меза![]()
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
На 15 ... водка с вермут ... от тогава водка зелена ябълка не искам и да помириша!
Ох ами не помня,ама май беше в 9 клас.
Тъкмо се бях научила да излизам и да пия.Бяхме във един бар със едни приятелки аз пих 2 бири,после 1 водка и бях .....![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
аааа 6 клас бях.. тарясках се яко с бира и ракия лудница бате нз кво ста![]()