- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
Тая нова година. Бяхме в нас с най - добрия ми приятел. Заключихме се в тоалетната и изпихме по един литър вино. Първото ми напиване, няма да го забравя. После бях звъняла на приятеля ми и му бях казвала "ше те скъсам"..
Беше забавно, ама нямам намерение да повтарям. Забавно, забавно, до един момент. После почват мъките.![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
.........
Не съм се напивал, но за сметка на тва съм се напушвал.![]()
Бях на 10,на 14 февруари.Бяхме семейно в един доста скъп ресторант,даваха шампанско безплатно.Аз си изпих моето,изпих шампанското на майка ми и баща ми...Хареса ми,поръчаха ми още и така.![]()
26 май 2008![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
на 4, но несъзнателно сам надигнал бутилката с ракия и съм се отрязал, съзнателно на 14 се хванах на бас с един приятел кой ще изпие повече бира, но до повръщания и припадания не съм стигал още![]()
На 12 , на рожденния ми ден![]()
Моето първо "брутално" напиване беше по случай завършването на 9-ти клас на "новото" тогава училище! Бях на 15 години, но пък си наваксах само за една вечер - за всички останали пропуснати случай!Все пак беше една незабравима вечер (някои моменти ми се губат дори), но все пак беше много весело! На другата сутрин естествено ме "цепеше" главата и 2 дена не можеш да се съвзема... все пак хубаво беше онова време.
![]()
7 клас, връщах се от Пловдив, доволна, че бях с братчедката. Едни момчета ми се обадиха да излезем, разхождахме се и спонтанно решихме, че трябва да си вземем ром, при това SAVOY!!!
Беше интересно преди да се прибера вкъщи. Бях толкова зле, че майка ми не ме прати на даскало на другия ден. От тогава не пия!![]()
че аз съм си вечно пияна![]()
![]()
иначе мноооого обичам биричка
![]()
ами 7 клас![]()
![]()
![]()
натряскахме се с водка..доста моменти не помня, ама като се прибирах, помня че пътя се движеше бързо, виждах замъглено и размазано.![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
ммм от 5-6 клас някъде...не помня кой знае колко но със сигурност ще е било голям екшън..
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Ha 15.
Първоначално написано от vampirekiss
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
В 8ми клас ми беше първото сериозно напиване (преди това съм била само замаяна от алкохол). Беше Нова Година и се събрахме с приятели в една къща. Така се натрясках с евтина водка, че се събудих 20 минути след полунощ умряла от студ и не ми беше останало нищо за повръщане, освен стомашен сок. Беше ужасно. От тогава не пия български алкохол. После ми разправяха как съм ходила боса по снега, как съм падала по някакви стълби и всякакви други глупости..![]()
![]()
..
Миналият месец на 14 съм.На един купон и с една приятелка айде кола с водка,две чаши на екс..Тя за малко я хвана,но мене цяла нощ до 3 часа..Нищо не ме болеше..поне до сутринта
![]()
Само се смеех на всичко,тва беше,ноо на сутринта болят ме краката,не мога да ходя,а нищо не съм правила
![]()
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
пък последно се натраках снощина метълски рожден ден
![]()
Помня,че като бях 1-2ри клас съм пила,но не съм се напивала.Първото ми напиване беше,когато бях на 12 май и щях да ставам на 13,нещо такова.Е,няма такова напиване...направо се пратих в болницаии въобще не е смешно,защото малко ми е трябвало и е можело да си умра.Кофти случка беше.
аз съм вечно пияна не понасям живота си на моменти а и за да се отпусна......... смесих джин водка бира и сок мислех и винце ама не стигна до мен не можах да го докопам ...... брутално беше
ами в 8ми клас целия беше доста пиянска изцепкаама първия път беше с бира много бира