.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 162

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    никога

Град
    МаЙна ТаУн :D
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    никога
    и аз така ние сме "примерни" дяца

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Не пия,не смятам да пия или да се напивам.
    15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми

На,12-тия ми рожден ден,нямаше никои в къщи,купон от 40 човека,и още в първите 2 часа съм се упоил,и чак на сутринта се събудих и не помня нищо.После цяло лято бях на казах.... и почти нищо не ми даваха,инак последняит път беше миналият петък....но не бях много пиян,съвсем леко...скоро като се замисля не съм се напивал,станал съм примернУ детИ .
    Огромен подпис!
    .; machoka :.

Град
    In the middle of Nowhere
    Прибирала съм се развеселена,но не и пияна...Напих се един път и се прибрах в 11 и 30...Наще ме гавриха после 1 седмица...На леглото ми сутринта имаше бележка ''Ако има нещо водката е в хладилника''
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Прибирала съм се развеселена,но не и пияна...Напих се един път и се прибрах в 11 и 30...Наще ме гавриха после 1 седмица...На леглото ми сутринта имаше бележка ''Ако има нещо водката е в хладилника''

азз ..не съм се напивала !!!!
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DanceGirl
    Ами аз по принцип не пия,но когато го правя е с мярка и удоволствие

Ми тая година.С родителите ми , леля и нейния съпруг.Първо изпих една малка бира хейникен и после минах на бяло вино, а то беше супер сладко и се отрязах много бързо.Повече няма да пия сладък алкохол. Ha 13.
    You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.

Град
    Бикини-Ботъм
    Не съм се напивала,пийвам си алкохол,когато съм на събиране,но съм предупреждавана да си знам мярката и досега мисля,че си спазвам границите.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Преди 4-5 години. Татко ме напи , всъщност и двамата яко се напихме .. Бях малка , а празнувахме един повод и татко ми даде да си пия червено вино колкото искам , на сутринта се оказа , че 10литровата бутилка я няма .. Колко съм изпила аз , колко той , не знам Помня , че на сутринта се събудих от виковете на майка , караше се на татко , че така сме се напили , голям купон падна

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ми бех много малка някъде 5клас сигурно на нова година 1 чаша червено вино,може и повече,ме удари право в земята после повърнах върху хубавата си празнична бяла рокля и заспах беше ба му и мизерията

на пленера в 9ти клас първата вечер на дискотеката.Ами как беше...нищо особенно...весело беше макар и да ми беше малко кофти.На следващия ден бях не на тая земя, но се оправих бързо даже не се стигна до повръщане
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Не съм се напивала..засега.

Първото ми напиване беше края на 6ти клас.. Те такова отрязване няма! Организирахме се с 3 момчета от класа, купихме си водка зелена ябълка (750мл), и 3 Астики.. Заседнахме у нас.. и.. и... След преполувяването на първата Астика не помня нищо Прибраха се наще.. приятелите бяха заминали, аз бях "заличил" следите от алкохол, ставам от дивана от хола и БАМ! на масата После си легнах, а сутринта е*ахти главоболието бате...Цела сутрин си пея песента на Борис Дали - Пиян... Последвалите напивания, бяха доста по- брутални, но за сметка на това - безаварийни
    |Y| България над всичко |Y|

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    като бях на 9, баба ми даде домашно направено вино.
    помня, че ме караха да ходя в права линия, но не можах. друго нищо не помня.

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    8ми клас бях Ама като знам на мен колко ми трябва .. ся 50 гр водка да ми дадат пак няма да знам къде съм
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

бях на 13..беше с ром..и беше брутално гледам да не си я спомням мн мн тая случка,щото срам ме хваща..заклела съм се,че аз толкова безпомощна няма да бъда никога повече

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    8ми клас бях Ама като знам на мен колко ми трябва .. ся 50 гр водка да ми дадат пак няма да знам къде съм
    и аз бях 8 клас ;] даже дали не беше лятото след 8....

Супер фен Аватара на brokeninside13
    На миналия хелоуин...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    досега не съм се напивала ама ако стане нашите едва ли ще реагират толкова весело

Мега фен
    Град
    Earth...
    некви 5-9 клас се напиват
    а после защо сте боклуци

бях 6 клас , навръх нова година изпих 3 4аши вино,3 чаши шампанско и 2 чаши водка на екс ..представи си кво беше и майка ми ми се развика
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Повече от фен
    Град
    София
    За първи път се напих преди 2 години на Нова Година .. Пих доста голямо количество алкохол ии така .. :P
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Повече от фен
    Ммм..на рожден ден на приятелка.Дни преди да навърша 15.Аз тогава не бях голям фен на алкохола,и за това сблъсъка ми с чашка биричка не беше много весел.В смисъл,не нещо,но ме хвана пиянската слъзливост адски бързо.

Град
    bulgaria
    ми ,на 15 съм и не съм се напивала,само ми се е замайвала главата,ама аз знам кога да спра,де а и мен много трудно ме хваща алкохолът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си