- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
никога![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от Mastta
ние сме "примерни" дяца
![]()
![]()
Първоначално написано от buffalo88
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
На,12-тия ми рожден ден,нямаше никои в къщи,купон от 40 човека,и още в първите 2 часа съм се упоил,и чак на сутринта се събудих и не помня нищо.После цяло лято бях на казах.... и почти нищо не ми даваха,инак последняит път беше миналият петък....но не бях много пиян,съвсем леко...скоро като се замисля не съм се напивал,станал съм примернУ детИ .
Огромен подпис!
.; machoka :.
Прибирала съм се развеселена,но не и пияна...Напих се един път и се прибрах в 11 и 30...Наще ме гавриха после 1 седмица...На леглото ми сутринта имаше бележка ''Ако има нещо водката е в хладилника''![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от nefchi_bs
![]()
![]()
![]()
азз ..не съм се напивала !!!!![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Ми тая година.С родителите ми , леля и нейния съпруг.Първо изпих една малка бира хейникен и после минах на бяло вино, а то беше супер сладко и се отрязах много бързо.Повече няма да пия сладък алкохол.Ha 13.
You can't play on broken strings.You can't feel anything that you heart don't want to feel.You can't feel something ain't real.
Не съм се напивала,пийвам си алкохол,когато съм на събиране,но съм предупреждавана да си знам мярката и досега мисля,че си спазвам границите.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Преди 4-5 години. Татко ме напи , всъщност и двамата яко се напихме.. Бях малка , а празнувахме един повод и татко ми даде да си пия червено вино колкото искам , на сутринта се оказа , че 10литровата бутилка я няма
.. Колко съм изпила аз , колко той , не знам
![]()
Помня , че на сутринта се събудих от виковете на майка , караше се на татко , че така сме се напили , голям купон падна
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
на пленера в 9ти клас първата вечер на дискотеката.Ами как беше...нищо особенно...весело беше макар и да ми беше малко кофти.На следващия ден бях не на тая земя, но се оправих бързо даже не се стигна до повръщане![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не съм се напивала..засега.![]()
Първото ми напиване беше края на 6ти клас..Те такова отрязване няма! Организирахме се с 3 момчета от класа, купихме си водка зелена ябълка (750мл), и 3 Астики.. Заседнахме у нас.. и.. и... След преполувяването на първата Астика не помня нищо
Прибраха се наще.. приятелите бяха заминали, аз бях "заличил" следите от алкохол, ставам от дивана от хола и БАМ! на масата
После си легнах, а сутринта е*ахти главоболието бате...Цела сутрин си пея песента на Борис Дали - Пиян... Последвалите напивания, бяха доста по- брутални, но за сметка на това - безаварийни
![]()
|Y| България над всичко |Y|
8ми клас бяхАма като знам на мен колко ми трябва .. ся 50 гр водка да ми дадат пак няма да знам къде съм
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
бях на 13..беше с ром..и беше бруталногледам да не си я спомням мн мн тая случка,щото срам ме хваща..заклела съм се,че аз толкова безпомощна няма да бъда никога повече
![]()
и аз бях 8 клас ;] даже дали не беше лятото след 8....Първоначално написано от Priceless
![]()
досега не съм се напивала ама ако стане нашите едва ли ще реагират толкова веселоПървоначално написано от nefchi_bs
![]()
некви 5-9 клас се напиват
а после защо сте боклуци
бях 6 клас , навръх нова година изпих 3 4аши вино,3 чаши шампанско и 2 чаши водка на екс ..представи си кво бешеи майка ми ми се развика
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
За първи път се напих преди 2 години на Нова Година .. Пих доста голямо количество алкохол ии така ..:P
Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .
Ммм..на рожден ден на приятелка.Дни преди да навърша 15.Аз тогава не бях голям фен на алкохола,и за това сблъсъка ми с чашка биричка не беше много весел.В смисъл,не нещо,но ме хвана пиянската слъзливост адски бързо.![]()
ми ,на 15 съм и не съм се напивала,само ми се е замайвала главата,ама аз знам кога да спра,деа и мен много трудно ме хваща алкохолът
![]()