.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 162
    Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    на бала на брат ми
    т.е края на 8 клас
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

В седми клас..и помня с какво

1то напиване май в 7 клас,а 1то с повръщтане 8 нова година,надявам се и последното от тогава водка не мога да подуша

Ами всъщност не съм се напивала все още.. На 15 съм (: И пия в някакви мн редки случаи.. Пък и никак не обичам алкохола... единствено бира (:

В 5 клас и от тогава не съм

Град
    Варна!!!
    Много малък! Бях на 9 някъде Решихме с едни приятели да изпием на Вуйчо бирата,айде до хладилника,чаши туй онуй после много яко се замаях,отивам до спалнята и тамън съм до леглото...ПАТ на земята!

ПС: После като се върна вуйчо ми от работа,уморен,отваря хладилника...айде заминахме

ми съвсем леко се упияних на тазгодишния рд на баща ми- на 16 април, беше с бейлис но наистина когато очите ми станаха червени и ми се доповръща (все пак не повърнах де) беше съвсем наскоро, от бира, бях с наще в една бирария

Тая година май месец ... абитуриенската на братовчед ми с водка зелена ябълка . Не познавах никой от компанията му , но ме сложиха да тяхната маса и един мн добър батко ми сипваше по доста изпих около 4/5 чашки (такива за водка си ) пълни малко над половината . Най-интересното е , че никой не разбра
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Какви ги говорите вие бе хора, един се напил с бейлис, друг с бира, трети с чаша вино...
    Аз пък се напивам от изпаренията като мина покрай някой бар.
    ...
    Сега сериозно, пия, напивала съм се, но в никакъв случай не безпаметно или до такава степен, че да не се държа на краката си. Обаче не помня точно кога е бил първия път
    ПП: Пийте качествен алкохол, оставете водка Спирт.. xD
    Полезни сте като комари.

В осми или девети клас. Осми мисля, че бях. Обикновена класическа историйка. С класа бяхме на лагер лятото, нямахме голям надзор, имаше пиене, а аз исках да опитам. Пих водка, чиста водка, с кола, с фанта, колко ми е трябвало. Не е като да съм била пълна развалина, да вървя и да падам, а всички да ми се смеят. Помня само, че аз се късах от смях и ми беше толкова смешно, чак плачех от смях. По едно време стоя на леглото и само се хиля, а не зная защо. Нищо особено не беше цялата ситуацийка, а и не пия много по принцип.
    Life isn't about finding yourself...It's about creating yourself :>

на 16... и не бях чак толкова наквасена, че да не си спомням нищо.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Не съм се напивала..засега.
    Но аз не мисля да е скоро. Не си падам по алкохола ..

Loko Sofia
    Manchester United

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    2-ри клас на Нова година

Град
    Хасково
    на 14... не ме питайте носеха ме до нас след тва 1 седмица имах дъх на водка в устата и неможех д аоправя крачката от тогава избягвам водката
    ... no comment ...

Супер фен Аватара на sp33der
    Град
    София
    Май на 9

Град
    Варна
    Не съм се напивал,поркам само бираи то с мярка ,не съм привърженик на алкохол тип ракетно гориво за руска междуконтинентална ракета СС22

Горд Варненец!

Голям фен Аватара на joannalof
    По Коледа в 6кл.,но по-скоро ми се замая главата и мн се хилих
    Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)

Цитирай Първоначално написано от meche95
    off i az se 4ydq dali da se topiram i da iam syper qk obem noo moje o6te ot 1viq den da biq na o4i?

В 5 или 6 клас. А последното беше снощи на Тиесто на Какао
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Не ми се е случвало да се напивам .. иначе си попиивам по 3 големи чаши с бира.. осообено на село (скришното ми мяясто ;д).. не че родителите ми не ми дават ама мама от половин чаша и вика стига толко че ше земеш да се накръкашш
    www.album.bg/bonbon4eto_vr

Обичам р0зи, караМфиЛи
    0бичам всИчките цвеТя
    н0 най 0бичаМ мИли
    в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
    ... Inna - AmaziNg (music)(dance)

Повече от фен Аватара на Discard
    Град
    Бургас
    Умишлено към 4-5клас..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    без да искам в 6ти клас края ме напиха..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на LittleFashionista
    един следобед когато бях 6 клас с една фр. си купихме бира и си напихме умишлено Просто нуи беше интересно какво е чувството

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На 14-я ми рожден ден нещо се бях изнервила на гаджето и в една халба налях половин литър бира и 100 водка и айдеее със сламка за 2 минути За щастие на сутринта нито ме болеше главата,нито имах махмурлук
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на cookie_master
    Досега не съм се напивала и не мисля да го правя

Не съм се напивала и не мисля някога да се напивам... за мен пияно момиче е жалка гледка :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си