- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
на бала на брат ми![]()
т.е края на 8 клас![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
1то напиване май в 7 клас,а 1то с повръщтане 8 нова година,надявам се и последното от тогава водка не мога да подуша![]()
Ами всъщност не съм се напивала все още.. На 15 съм (: И пия в някакви мн редки случаи.. Пък и никак не обичам алкохола... единствено бира (:
В 5 клас и от тогава не съм![]()
Много малък! Бях на 9 някъдеРешихме с едни приятели да изпием на Вуйчо бирата,айде до хладилника,чаши туй онуй после много яко се замаях,отивам до спалнята и тамън съм до леглото...ПАТ на земята!
ПС: После като се върна вуйчо ми от работа,уморен,отваря хладилника...айде заминахме![]()
ми съвсем леко се упияних на тазгодишния рд на баща ми- на 16 април, беше с бейлисно наистина когато очите ми станаха червени и ми се доповръща (все пак не повърнах де) беше съвсем наскоро, от бира, бях с наще в една бирария
![]()
Тая година май месец ... абитуриенската на братовчед ми с водка зелена ябълка . Не познавах никой от компанията му , но ме сложиха да тяхната маса и един мн добър батко ми сипваше по достаизпих около 4/5 чашки (такива за водка си ) пълни малко над половината . Най-интересното е , че никой не разбра
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....
Какви ги говорите вие бе хора, един се напил с бейлис, друг с бира, трети с чаша вино...![]()
Аз пък се напивам от изпаренията като мина покрай някой бар.
...
Сега сериозно, пия, напивала съм се, но в никакъв случай не безпаметно или до такава степен, че да не се държа на краката си. Обаче не помня точно кога е бил първия път![]()
ПП: Пийте качествен алкохол, оставете водка Спирт.. xD
Полезни сте като комари.
В осми или девети клас. Осми мисля, че бях. Обикновена класическа историйка. С класа бяхме на лагер лятото, нямахме голям надзор, имаше пиене, а аз исках да опитам. Пих водка, чиста водка, с кола, с фанта, колко ми е трябвало. Не е като да съм била пълна развалина, да вървя и да падам, а всички да ми се смеят. Помня само, че аз се късах от смях и ми беше толкова смешно, чак плачех от смях. По едно време стоя на леглото и само се хиля, а не зная защо. Нищо особено не беше цялата ситуацийка, а и не пия много по принцип.![]()
Life isn't about finding yourself...It's about creating yourself :>
на 16... и не бях чак толкова наквасена, че да не си спомням нищо.
Но аз не мисля да е скоро.Първоначално написано от YouCantStopMe
Не си падам по алкохола ..
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
2-ри клас на Нова година![]()
на 14... не ме питайте носеха ме до нас след тва 1 седмица имах дъх на водка в устата и неможех д аоправя крачката![]()
![]()
![]()
от тогава избягвам водката
![]()
... no comment ...
Не съм се напивал,поркам само бираи то с мярка ,не съм привърженик на алкохол тип ракетно гориво за руска междуконтинентална ракета СС22![]()
Горд Варненец!
По Коледа в 6кл.,но по-скоро ми се замая главата и мн се хилих![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
В 5 или 6 клас.А последното беше снощи на Тиесто на Какао
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Не ми се е случвало да се напивам.. иначе си попиивам по 3 големи чаши с бира.. осообено на село (скришното ми мяясто ;д).. не че родителите ми не ми дават ама мама от половин чаша и вика стига толко че ше земеш да се накръкашш
![]()
![]()
www.album.bg/bonbon4eto_vr
Обичам р0зи, караМфиЛи
0бичам всИчките цвеТя
н0 най 0бичаМ мИли
в г0рата с теб да ги беРа. ;ддДдДд
... Inna - AmaziNg (music)(dance)
един следобед когато бях 6 клас с една фр. си купихме бира и си напихме умишленоПросто нуи беше интересно какво е чувството
На 14-я ми рожден ден нещо се бях изнервила на гаджето и в една халба налях половин литър бира и 100 водка и айдеее със сламка за 2 минутиЗа щастие на сутринта нито ме болеше главата,нито имах махмурлук
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не съм се напивала и не мисля някога да се напивам... за мен пияно момиче е жалка гледка :P![]()