- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
Първоначално написано от lipstik
След месец ставам на 14. Не съм се напивал не съм и пил. Аз една чаша бира не мога да изпияпросто се отвръщавам от алкохола
но пък това е добре
![]()
на 14![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
[b]
емм бях на 5 годинки само и се напих на тати с джина! :Д:Д
още не съм![]()
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
Аз пия малко и с мярка щото много бързо ме хваща. От половин бира ме замотава главатаИначе ми трябва само за да ми се отключи лиготията и после...откачам
![]()
Не съм. ...и да бях едва ли щях да се хваля с това.Първоначално написано от selens
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
момиче което пие като свиня-жалка гледка![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
na 13 mislq che beshee![]()
Спомням си на 5-6 години като бях, брендито на баба влизаше като вода и излизаше като лава.
Седми за осми клас, беше 14 септември (рождения ми ден) беше някакъв ужас тогава не помня много от вечерта, но знам че татко ме хвана и още се шегува с това..![]()
![]()
на 6..имам лоши спомени..напих се с червено вино,след задушница и ме се соалди и се натрясках![]()
![]()
аз съм на 15 и още несъм се напивал![]()
![]()
![]()
Момче съм
На 13-бях изпила 2 чаши вино.![]()
Бях 7-ми клас с група приятели... беше мн весело и помня всичко особено болките в главата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бях 6ти клас.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
честно казано непомня мн мн мисля че на 13 много се смях, но гафове не съм имала![]()
абе какво да ве кажа. за първи път се напих в 7 клас.бях на един купон.на сутринта не помнех абсолютно нищо, но в раката си имах празно шише водка и се бях гушнала в момче на което дори не му знаех името, а после махмурлука ме държеше цял ден![]()
![]()
krasi
Никога не съм се напивала, нито имам намерение да го правя. Няма по-отвратителна гледка от пияно момиче.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...