- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
До сега не съм се напивала дори не съм и пила ...пък и нямам намерение да го правя ..толкова е смешно да видиш пияно момиче .. а пък да не говорим за някфи 12 13 годишни момиченца .. това вече е трагично ..Според мен алкохола с нищо не ти помага ,.а напротиф вреди и то страшно много .. пък и защо трябва да си тровиш организма ей така ..
В края на седми клас, на 13. Беше по абитуриентските балове, на 16 май. На следващия ден щяхме да ходим на екскурзия с класа и ад си гласях багажа като ми се обадиха и ме повикаха в едно кафене близо до даскало .Бяхме четири-пет човека... Аз по принцип съм пила и бира, и вино, че и заедно с баща ми съм пила често. Изпих една бира и после айде за наздраве уж малко бяло вино. Малко-малко, наистина малко си беше - една чаша и няколко глътки отгоре, ама се улях и пих малко водка с кола и на път към къщи вървях на зиг-заг. Ама си говорех нормално и не се хилех, даже помня, че с тати приказвах по телефона и той нищо не разбра. Тъй де, откъртих един час след като се прибрах и си гласих багажа в четири през нощта.
Преди тва ми беше любопитно какво е да се напиеш и с тая случка ми се уби любопитството. Тъй де, пак си пия, ама не меся.
Аз .. се напих сефте .. в 6-ти клас на един клуб отидохме с мои приятели .. и аз 15 текили и после 3 дни реанимирах .. ама от тогава .. имам такъж имунитет от алкохол че .. се напивам адски трудно щом след 4 Абсента нищо ми нямаше![]()
Мале гледам тема: Кога се напикахте за първи път? и направоо![]()
След това гледам сички пишат 6-7 клас и съм така![]()
![]()
![]()
![]()
.. И тогава осъзнах че темата е Кога се напихте за първи път ? Ма така в 5 без 15 не мога гледам
![]()
![]()
![]()
![]()
` ЪпСуРт....
Ъм..смятах да го пропусна тоя момент ама на...
Стана преди седмица на една екскурзия (rofl)
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Не съм се напивала
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Хм...Не смятам да го правя в близката 1г.![]()
![]()
Малко е раничко...
аз за първи път 7ми клас...даже на купона за края на годинатабеше ми крайно време вече де ии сега спомените ми от тогава са по разказвания
![]()
![]()
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
7ми клас.Та даже си хванах гадже и си изгубих телефона. Беше брутално.На сутринта даже станах в 6 да си пиша домашното по френски.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ммм 8 клас беше мисля, че..
Като бях 5-ти клас![]()
![]()
Голямо шоу беше![]()
По принцип не пия, но на Нова година (демек на 14) глътнах една чаша вино и се понапих, но си спомням всичко и не ми е било зле просто ми се завъртя главата яко.
![]()
В 6 клас .. решихме да се правиме на гъзари и 15 човека се отрязахме само с 2 литра бира ..... и не си падам много по пиенето сега, път и като пия е с мярка.
на 13-14 на нова година беше... с червено вино...
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Втори клас. Правех се на интересен пред бъдещото ми гадже и приятелката й. Една бира беше достатъчна за изпълненията.
Temet Nosce
벨야카
на 15 на едно събиране с класаПървоначално написано от selens
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
не помня
на 13 ... ходих да ''претакам'' винцето на баща ми![]()
![]()
![]()
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Не съм се напивала ..![]()
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
На 12с приятели слязохме в мазето и набарахме на дядо ракията
![]()
беше забавно
..[ No pain Inside ME !! ] ...