.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 162 от общо 162
    7 клас на морето с текила мисля,че беше да отпразнувам,че съм изкарала изпита

Град
    .::ПлД уе майнА [sun]
    13-14 на рожденния ден мисля вече не помня точно ама помня,че се напих с всичко по много
    ~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~

Град
    Slivnica

.

Ами на 13.. И толкова стабилно се напих че още не помня нищо а беше миналото лято..
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

на 14 с фр-тата
    ...it's the first day of the rest of your life!

Град
    BurgasS
    ще отбележа че мин. седмица ми беше първоото СЕРИОЗНО напиване иначе по принцип като пия си пия с мярка

Ами, аз съм на 18 и съм се напивала само веднъж. Беше в 10-ти клас. Толкова яко се бях наляла, че помня само и единствено, че повръщах отвратително много. От тогава пия много малко и рядко.

Град
    Враца
    На 16 съм и никога не съм се напивала... Просто като пия малко и ми се доспива
    еlsy

тази година... на рд-то ми спомням си 4е лепнах 4иния със мле4на салата в лицето на една моя фр която също се беше натикала и тя ме бутна аз залитнах ударих си главата в стената отстрани и се стоварих в ъгъла (беше брутално)
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Първото напиване ... беше ужасно бях на около 6 историята е доста смешна (на кратко видях чаша с прозвачна течност много ми се пиеше вода .. и около 200 си ги глътнах за веднъж .. по думи на очевидци физиономията ми е била много комична) .. само ще кажа, че от тогава не съм кусвала ракия

На 12.
    I love изсулени!

На 14
    Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Бях на 14(ако не се лъжа де)... Един познат имаше рожден ден и с няколко приятелки отидохме. Пих съвсем малко и после не можех да си стъпя на краката Ужас... а като се прибрах се чудех къде да се скрия, за да не се усетят нашите.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си