- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се напихте за 1 път?
7 клас на морето с текила мисля,че беше да отпразнувам,че съм изкарала изпита![]()
13-14 на рожденния ден мисля вече не помня точноама помня,че се напих с всичко по много
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Ами на 13.. И толкова стабилно се напих че още не помня нищо а беше миналото лято..
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
на 14 с фр-тата![]()
...it's the first day of the rest of your life!![]()
![]()
![]()
ще отбележа че мин. седмица ми беше първоото СЕРИОЗНО напиванеиначе по принцип като пия си пия с мярка
Ами, аз съм на 18 и съм се напивала само веднъж. Беше в 10-ти клас. Толкова яко се бях наляла, че помня само и единствено, че повръщах отвратително много. От тогава пия много малко и рядко.
На 16 съм и никога не съм се напивала... Просто като пия малко и ми се доспива![]()
еlsy![]()
тази година... на рд-то миспомням си 4е лепнах 4иния със мле4на салата в лицето на една моя фр която също се беше натикала и тя ме бутна аз залитнах ударих си главата в стената отстрани и се стоварих в ъгъла
(беше брутално)
![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Първото напиване ... беше ужасно бях на около 6 историята е доста смешна (на кратко видях чаша с прозвачна течност много ми се пиеше вода .. и около 200 си ги глътнах за веднъж .. по думи на очевидци физиономията ми е била много комична) .. само ще кажа, че от тогава не съм кусвала ракия![]()
![]()
![]()
На 14![]()
Gossip Girl here. Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite.
Бях на 14(ако не се лъжа де)... Един познат имаше рожден ден и с няколко приятелки отидохме. Пих съвсем малко и после не можех да си стъпя на кракатаУжас... а като се прибрах се чудех къде да се скрия, за да не се усетят нашите.
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...