- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви са ви уменията ??
Здравейте
На всеки се е случвало да остане сам вкъщи,родителите да са на почивка или в командировкаКакво си готвите като сте сами ? Без баби и т.н ..
![]()
Знам,че повечето са на моята възраст ( 17 години ) и нямат кой знай какви умения в кухнята ..Някой ядат вънка (дюнери,хамбургери) ..
Но все пак искам да ви попитам какво бихте си направили,когато все у дома
![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Гювечета.По ястията не съм голяма специалистка още, предпочитам да правя сладкиши.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не мога да готвя много,но нещата, които мога стават много хубави-банички ,спагети,картофи ии салати
![]()
а и пица..
Много неща - любимите ми гъби в масло, яйца под всякаква форма, ориз, всякакви гювечета, спагйети, картофи, боб, леща, сандвичи ест... хм... разни бебешки храни, корнфлейкс, зеленчуци... абе всякви глупости![]()
Аз само картофи мога да си пържа и всякакъв вид яйца..не си падам по готварството![]()
когато съм сама си готвя омлет,сандвичи си правя,но не си готвя някакви големи гозби.Тъпо ми е просто да готвя за себе си.Когато наще се връщат запрятам ръкави и готвя хубави ястия(пиле, ,овчарски пай' и някви по-интересни),салата,че и до десерт стигам понякога(кексове,кремове)![]()
Ама да си готвя и да си ям сготвеното самапо-хубаво е като е споделено
![]()
![]()
попринцип всичко мога да сготвя,ако не знам как се прави (рядко могат да ме изненадат така) просто ще погледна рецептата и ще експериментирам..
досега не е имало издънки![]()
често готвя лазаня и яйца по флорентински.. и заради братовчеда мусака![]()
на мнение съм че мно'о хубаво си готвя пък и ми е любимо занимание..
п.п. на 14 съм![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Купувам си от вън, може би..
Иначе си печа кюфтенца, кепабчета..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Мале аз само бъркани яйца мога да си правя.Нищо друго..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Мога да правя спагети, макарони, бъркани яйца, яйца на очи, омлети, филийки с нещо, крем и бисквитена торта, хах.
Други неща не съм експериментирала, за момента нямам и желание.
Помня последната катастрофа твърде добре.
Когато съм сама си правя нещо бързо и лесно... не виждам смисъл да готвя разни сложни, бавни манджи само за себе си...
Ами ...Не знам да готвя много,много само си спомням, че последният път, когато готвих аз щях да запаля къщата ..
и от тогава наще не ми дават да пипам печката ..
![]()
![]()
Keep Smiling (sun)
аз си правя салатки, супички ама такива по-леснички и най-важното ТРЯБВА ДА СЪМ НА КЕФиначе другооо другооо .. пържени яйца, пици, таратор и така общо взето
не съм спец в кухнята ама ги умея някой нещица
![]()
![]()
ммм, общо взето по- лесни неща... яйца (всякакви), омлет, супа, ориз,спагети, макарони, сладкиши, пържени филиики, пържени картофи, салати, сандвичи
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Мразя да готвя ... а и не мога![]()
Последно си варих картофи за салата и на края ги метнах през терасата право в казана![]()
Иначе като цяло мога да правя различни сандвичи,принцеси,салата ... а и картофено пюре (стига да сваря картофите като хората)
А иначе аз почти винаги хапвам навън (без значение дали нашите са си вкъщи или ги няма)Предимно ходим с приятели в една бирария и хапваме пилешки хапки,пържени картофи,риба,нещо на скара,салати и т.н.
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нещата,които най-много съм готвила са фасул и кекс.Иначе ако имам рецептата мога да приготвя всичко
.
Доброто приятелство е като доброто вино-колкото по-старо,толкова по-добре.