.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Доверие

Hybrid View

Доверие

Моля, посъветвайте ме какво да правя?Майка ми ми няма доверие.Какво да направя,за да и го спечеля

Супер фен
    А направила ли си нещо,с което да си и загубила доверието?
    На колко си?

Много често се е случвало да я лъжа На 14 съм

Супер фен
    Понамали лъгането А и ако става дума за неща като ''не ме пуска еди къде си'' => годините.

Не мога да се оплача че не ме пуска,но просто прекалено много злоупотребявам с нейната доброта

Зависи какво наричан нейна доброта?!?! За какво я лъжеш и какво те кара да го правиш?
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Може би се опитвам да подражавам на мои съученички,които лъжат родителите си и заради това и аз лъжа,въпреки че знам че това не е правилно и това я дразни

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от paci
    Може би се опитвам да подражавам на мои съученички,които лъжат родителите си и заради това и аз лъжа,въпреки че знам че това не е правилно и това я дразни

Поне като я лъжеш, го прави по по-умен начин. Смятай, щом те хваща, когато лъжеш...Защо се опитваш да приличаш на другите? Баси кифленската работа... http://www.prikachi.com/files/946068a.jpg

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Цитирай Първоначално написано от paci
    http://www.prikachi.com/files/946068a.jpg

по темата-спри да я лъжеш

Голям фен Аватара на gLoRiToO
    Град
    Враца
    Ами ти сама си си виновна.Хората казват доверие се печли мн трудно,а се губи много лесно.Затова като за начало СПРИ да я лъжеш,покажи и СПРИ да се влияеш от мнението на другите и да им подражаваш,че няма до нищо добро да те доведе това...
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It !!!

мерси на всички за отговорите

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Йоооуу
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Няма крушка без опашка...наистина спри да я лъжеш,безмислено е....така и така лсед време ще те хване (личен опит).

Спри да я лъжеш ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си