- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лятото пудра или фон дьо тен :)
През летния сезон какво използвате пудра или фон дьо тен ?И защо ?
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Нито едното.. на тая жега е много гадно.
Fall down seven times..
Stand up eight.
Нищо не си слагам. В тия жеги имам чувството, че ако си сложа дори ще ми се смеят.
Нито едно от двете.![]()
По-добре нищо
Една позната имаше някакъв фдт и стоеше на слънце там на 24ти май и то бил няккъвбез фактор ииии после ине могли да го махнат и там по лекари ходили...то има и качетвени, ама според мен по-добре без.![]()
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Без нищо закво ми е само да си скапвам кожата.Кожата тряя се поддържа и няма да има нужа от фон-дьо-тен.![]()
не използвам нито пудра нито ФДТ... ама няма значение дали лято или есен, пролет или зима![]()
Нищо. По принцип не използвам нито едно от двете. Но за лятото е уникално смешноот нема нема и се разтекъл фдт-на
![]()
Stay up all night with the stars *
Нищо ужасно е лятото с фдт,а и в тая жега кожата се замърсява още повече
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ФДТ, досега не съм имала проблем с разтичането, но аз излизам вечер...
Нито едното, нито другото.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
+1Първоначално написано от Goddess
Someone somewhere is made for you !
като че ли пудрата е по-добрия вариант защото матира кожата
банната ;(
А от коя пудра сте най-доволни ?
Иначе и аз използвам пудра.. ноо лятото я използвам по-рядко :P
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Аз ти препоръчвам коректорВърши добра работа пък и няма да се разтече + че не запушва порите толкова много(по-безвреден е)
А ако толкова много искаш пудра или ФДТ.... пудра![]()
тази е много хубава,и е със лека текстура..
та,пудра :P
Toчно такава ми беше предишната пудра - води се антибактериална.Първоначално написано от guinessgirl
Сега си взех друга някаква по-евтина и втората повече ми харесва как се разснася... нз, би трябвало COVERa да е по-добрата, ама на мен другата ми хареса повече
МОМИЧЕ СЪМ!
Пудра и то само ако се налага.Иначе през лятото почернявам ужасно много и няма смисъл да си купувам ФДТ или пудра 10000 тона по-тъмни.
Лятото не ползвам нито едното от двете, но ако е мноого наложително, определено ще е пудра.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.