Въпроса ми е и към всички.. та, как се грижите за устните си и въобще полагате ли грижи за тях ? - питам, защото моите постоянно се напукват. Точно преди да изляза си ги изчиствам и тн., но след това някак се напукват и се появяват разни работи по тях..
Нищо кой знае кво не правя.. просто когато се присетя си слагам![]()
Аз съм момче все пак.. ;D ..не мога току-така да се разхождам с гланца.. ;D ..по-скоро питам от къде ми се появяват тези нещица, възможно ли е да си прехапвам устните несъзнателно или поне да ги навлажнявам.. знам ли..
Мажи ги с меднаистина помага
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Почиствам устните си с четка за зъби (така стават мн меки :P ).Понякога вечер им слагам мед,а когато се сетя балсам или гланц![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
и сестра ми има същотоПървоначално написано от Punisherrr
Имам и го ползвам - нанасям го и след това леко забърсвам със салфетка.. но ефекта е много кратък.. -.-Първоначално написано от Celence
Това не е гланц бе момкоПървоначално написано от suitable
Тези нямат цвят или блясък. (е,това има лееееккк отенък) но има други такива на Nivea ,които са напълно безцветни
![]()
А и това,което някой спомена за меда и аз съм пробвала и май помага. Опитай.Някой казваше нещо за захар и после мед..некви такива бабини работи :P
Аз съм виждала в една аптека,че има балсамче за устни и за мъже,беше едно синьо..така че ако си вземеш от него няма да се притесняваш![]()
абе не се прави толкова на мъж
какво ти пука, докато си си вкъщи ако искаш и ярко червено червило си сложи, нали идеята е да си оправят устните.(:
А самото напукване може да е следствие от дехидратация,
имам предвид, ако не пиеш достатъчно вода и като цяло течности.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
абе има и за мъже на нивеа ... много мъже познавам и съм виждала да си имат , ама като те е толкова срам си слагай по често като си си у вас ...
1.Балсама НЕ СЕ забърсва,защото се губи ефекта муПървоначално написано от suitable
2.Нивеа имат балсам специално за мъже ... Ако искаш си го вземи
3.Ако си навлажняваш устните (т.е. ги облизваш) значи вече знаеш,от какво се напукватА най-неприятно е,когато устните са вече напукани и решиш да ги навлажняваш ... Тогава можеш доста главоболия да си докараш,защото започват да се пукат все повече и повече
4.Лято е ... Горещо е ... и е напълно нормално от жегите да се напукватСлагай си слънцезащитен крем или балсам с по-голям фактор
5.Ако наистина ти е толкова кофти да стоиш с балсам (въпреки,че балсама НЕ СИ личи ... просто се мажи докато си вкъщи и НЕ ГО забърсвай)
Успех![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не ги ближи... Така се напукват.
Аз имам един балсам на Нивеа... Lip Care мисля беше... А и преди си слагах едно кремче от чаено дърво.. А и то става не само за устни.
Абсолютно същия го имам.Първоначално написано от Punisherrr
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
Първоначално написано от Snuffles
аз имам с череша и грейпфрут ! черешата придава малко цвят ,а груйпфрута блясък . има нивеа за мъже . на нивеа са хубави. зимата много ми бяха напукани устните и си купих нивеа ,много бързо се оправиха
също някои споменаха за мед , може би ще помогне![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ima na avon 1 balsam za ystni za maje i mai i nivea imat 1 mujki ama ne sum sig![]()
..мен.. да ме е срам ? ;о ..имах впредвид, че не искам да се разхождам с устни, дето бляскат.. :Рр.. а това забърсване след като съм нанесъл гланца мисля, че с него се постигаше матов ефект (или поне така съм чел, но може да е грешна информация), а и аз не ги забърсвам, а съвсем леко, колкото да намаля блясъка. Иначе гланц си използвам редовно от малко момче още.. : )) ..Благодаря на всички ви за коментарите ! Наистина ми помогнахте много. Ще пробвам това с меда и ще си взема нов гланц, че този си е и старичък.. пък и дето казвате - може да е от сезона.. ; ) ..мерси още веднъж..
ми то се напукват от влаагата сиг си ги облизваш многоПървоначално написано от suitable
![]()
Първоначално написано от DiScOnEcTeD
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Пробвай с крем Нивеа-в синята кутийка
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
мажи ги с мед,наистина.
хем е вкусно,хем помага срещу напукването![]()
напълно съм съгласнаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
В четвъртак видях в един козметичен магазин балсам на Nivea само за мъже
иии самата му опаковка е черна.отначало ми се стори странно,но е за предпочитане пред това да виждаш момчета с балсам като твоя
и така ..не е срамно да си момче и ползваш балсам :P
![]()