.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Много гадно :(

Имам един проблем. Аз съм срамежлива.Мога да ви обесня Например в клас - всички говорят и казват мнението си, а аз мълча. Въпреки че и аз искам да кажа нещо някак си сякаш нещо ме спира и мълча. Или когато съм например с някой много готин и отворен човек -немога просто няма какво кажа като съм с такъв човек. И за да не мълча буквално все се чудя кво да кажа и задавам някви тъпи въпроси. Сигурно всички с които съм се държала така ме мислят за някаква скучна и смотана, но не съм такава
    Когато съм с някой човек който познавам отдавна някакси се отпускам.
    Поради тази причина аз нямам и много приятели. Това че съм срамежлива ми пречи. Искам да започна да излизам с някого но няма с кой тъй като нямам свестни приятели... Какво да правя?Искам съвет как да преодолея това че съм срамежлива и да бъда малко по отворена към света, а не затворена в себе си И как да си намеря нови приятели

МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!

Град
    В думите на хората ;)
    Според мен най-добре е да започнеш да се буташ между шамарите.Харесай си групичка която ще те приеме и отиди при тях.Като искаш да кажеш нещо говори.Ако се засегне някоя тема в която си добре говори....не е трудно просто тряа превъзмогнеш срама...

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    в 9 клас с новия клас и аз бях така ама покрай както казваш ти отворените хора свикнах и вече го нямам тоя проблем от опит глава не боли

Град
    в света на приключенията ..
    събери си групичка от яки хора
    забавлявайте се
    прави смешни изцепки в клас за да ти се кефят
    бъди общителна
    в тая възраст сме по-затворени -нормално е

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Е,сега няма смисъл да става клоуна на класа с изцепки в час има ги достатъчно в всички класове,няма смисъл чак до там да се стига,че да я забележатима и по-готини начини

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от Rza
    Е,сега няма смисъл да става клоуна на класа с изцепки в час има ги достатъчно в всички класове,няма смисъл чак до там да се стига,че да я забележатима и по-готини начини
    хаха
    разбира се нямах предвид това

п.п.аЗ съм клоунъТ на класА или поне един от клоуните

Не мисли. Като бях в 5 клас ни разпуснаха моя клас по другите и се държах и аз така, но после спря да ми пука.
    Stay up all night with the stars *

Град
    морската столица
    прави шоу..мене така ма заобичаха..след великите ми премеждия,за който може да четете в темата за забележки и специлано за вас представям:
    г-жата по математика:
    -Данаиле,чу ли ме?!
    -К'о викаш?!-това бях аз

класната:
    готови ли сте за класното?!
    аз:
    -еее..б'ах мааму забраих

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    прави шоу..мене така ма заобичаха..след великите ми премеждия,за който може да четете в темата за забележки и специлано за вас представям:
    г-жата по математика:
    -Данаиле,чу ли ме?!
    -К'о викаш?!-това бях аз

класната:
    готови ли сте за класното?!
    аз:
    -еее..б'ах мааму забраих
    съжелявам че ще го кажа .. но се държиш много тъпо ии детински .. нормално всички момчета се държат така на по 12 годинки .. ии ако си мисите че като се правите на клоуни сички ще ви заобичат .. лъжете се .. а най-малумния начин да те забележат е да се ебаваш с госпожите .. а относно съвет към авторката .. знам че много ти го казват да се отпуснеш ии т.н. .. наистина се отпусни просто един ден отиди надаскало ии започни да общуваш с хората както общуваш с родителите сии .. представи си че хората пред теб са стари фр с които си свикнала ... набии си в главата че те не са кой знае кфо ии да те е срам да талкаш с тях .. споко ще се опрайш

Абе всеки има такъв момент и аз бях така с новия ми клас обаче отдавна спря да ми пука
    [!][!][!]My heart really hurts... I think you broke it! Thank you[!][!][!] :*

Несе притеснявай и аз съм г/д така тук в Португалия иначе в България в класа всички чакаха да направя няква изцепка да се смеят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си