- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Относно цикъла...
Въпроса сигурно ми се повтаря многократно,но с тая търсачка не мога да се разбера..та проблема е следния... на 1ви ми дойде и пих хапчета (противозачатъчни) за да го спра,защото се налагаше...така и не успях де... сега незнам дали тия хапчета не са объркали всичко и незнам кога да го учаквам..но ако да речем пак е около 1ви ще е окей,но мен ме е страх да не подрани и от вчера започнах отново да пия Прималут нор... това значи,че е горе долу седмица преди очакваното,но зависи,щот може и да подрани както казах... значи намя опасност сега да вземе да ми дойде по рано? имайки предвит че започнах с хапчетата от вчера и това не са 3 дни преди очакваното а около седмица... има ли опасност сега да ми дойде като ги пия,дори и от по рано да съм ги почнала? просто се надявам до събота да не ми дойде,после да праи квот ще.. налага ми се супер много![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
м.. дали някой ще ми отговори?!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
за какво въобще взимаш хапчета .... наеш ли колко са вредни ...
^ Явно е решила да прави секс ... Съдя по двете теми,които е пуснала![]()
По темата:Ние няма как да знаем кога ще ти дойде ... Все пак всеки организъм приема лекарствата по различен начин![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Е да де..но все пак за предизвикване на цикъла е друга рецептата..не вярвам това че започнах малко по от рано да го предизвика да дойде,точно когато неочаквамПървоначално написано от 3oPuTy
демек сега
![]()
Няма как да се предвиди...това е организъм.
Супер объркано си го обяснила.
Тези хормонални хапчете не се пият когато ти падне.За това сега не може да се предвиди кога ще ти дойде.
Както казаха, всеки организъм е различен.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
е чакай малко са.. противозачатъцхПървоначално написано от monityY
ни не се ли пият ако не желаеш бременност ??
![]()
![]()
трябвало е да минеш през гинеколога преди да пиеш каквито и да било такива хапчета.. ние няма от къде да знаем
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Не разбрах много от това,което си обяснила,но защо просто не си изчака да ти отмине цикълът ти там 3-5 дена?А и това са си хормони,не се пият когато си решиш ей така.Обърквате си тотално хормоните и цикълът с тези хапчета.Голяма трагедия е че ще ти дойде мензиса и няма да можеш да правиш секс(или каквото там си си решила)![]()
пий витамин С .. или то бе6е за да ти е по-малко те4ението...![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Не се ли научихте,че
1.ТОВА Е МНОГО ВРЕДНО
2.Люспи от лук се варят за да ти дойде по-ското,а витамин це още овулацията за да ти дойде по-късно и ако го пиеш и по бреме на цикала си,кръвотечението ще е по-леко.
Спрете да пиете всякакви неща само и само да си забавите цикъла! Щом идва през определено време значи така трябва. Ебаси дечкото си въобще не ти се отдава да мислиш!
В първите 6 месеца цикълът ти ще е непостоянен( т.е. ще ти идва по-късно , по-рано ), но накрая ще се регулира .
Първите 6 месеца, считано от кога? От противозачатъчните или от Примолут-нор-а?Първоначално написано от absd
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!