.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Относно цикъла...

Въпроса сигурно ми се повтаря многократно,но с тая търсачка не мога да се разбера..та проблема е следния... на 1ви ми дойде и пих хапчета (противозачатъчни) за да го спра,защото се налагаше...така и не успях де... сега незнам дали тия хапчета не са объркали всичко и незнам кога да го учаквам..но ако да речем пак е около 1ви ще е окей,но мен ме е страх да не подрани и от вчера започнах отново да пия Прималут нор... това значи,че е горе долу седмица преди очакваното,но зависи,щот може и да подрани както казах... значи намя опасност сега да вземе да ми дойде по рано? имайки предвит че започнах с хапчетата от вчера и това не са 3 дни преди очакваното а около седмица... има ли опасност сега да ми дойде като ги пия,дори и от по рано да съм ги почнала? просто се надявам до събота да не ми дойде,после да праи квот ще.. налага ми се супер много
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Град
    Sofia, Bulgaria
    м.. дали някой ще ми отговори?!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

за какво въобще взимаш хапчета .... наеш ли колко са вредни ...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    ^ Явно е решила да прави секс ... Съдя по двете теми,които е пуснала

По темата:Ние няма как да знаем кога ще ти дойде ... Все пак всеки организъм приема лекарствата по различен начин
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ^ Явно е решила да прави секс ... Съдя по двете теми,които е пуснала

По темата:Ние няма как да знаем кога ще ти дойде ... Все пак всеки организъм приема лекарствата по различен начин
    Е да де..но все пак за предизвикване на цикъла е друга рецептата..не вярвам това че започнах малко по от рано да го предизвика да дойде,точно когато неочаквам демек сега

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Няма как да се предвиди...това е организъм.

Супер объркано си го обяснила.
    Тези хормонални хапчете не се пият когато ти падне.За това сега не може да се предвиди кога ще ти дойде.
    Както казаха, всеки организъм е различен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Re: Относно цикъла...

Цитирай Първоначално написано от monityY
    Въпроса сигурно ми се повтаря многократно,но с тая търсачка не мога да се разбера..та проблема е следния... на 1ви ми дойде и пих хапчета (противозачатъчни) за да го спра,защото се налагаше...така и не успях де... сега незнам дали тия хапчета не са объркали всичко и незнам кога да го учаквам..но ако да речем пак е около 1ви ще е окей,но мен ме е страх да не подрани и от вчера започнах отново да пия Прималут нор... това значи,че е горе долу седмица преди очакваното,но зависи,щот може и да подрани както казах... значи намя опасност сега да вземе да ми дойде по рано? имайки предвит че започнах с хапчетата от вчера и това не са 3 дни преди очакваното а около седмица... има ли опасност сега да ми дойде като ги пия,дори и от по рано да съм ги почнала? просто се надявам до събота да не ми дойде,после да праи квот ще.. налага ми се супер много
    е чакай малко са.. противозачатъцх
    ни не се ли пият ако не желаеш бременност ??

Град
    blg
    трябвало е да минеш през гинеколога преди да пиеш каквито и да било такива хапчета.. ние няма от къде да знаем
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Голям фен
    Не разбрах много от това,което си обяснила,но защо просто не си изчака да ти отмине цикълът ти там 3-5 дена?А и това са си хормони,не се пият когато си решиш ей така.Обърквате си тотално хормоните и цикълът с тези хапчета.Голяма трагедия е че ще ти дойде мензиса и няма да можеш да правиш секс(или каквото там си си решила)

Повече от фен Аватара на roksana_1
    пий витамин С .. или то бе6е за да ти е по-малко те4ението...
    Bring it on baby.. I taste good!

Повече от фен
    Не се ли научихте,че
    1.ТОВА Е МНОГО ВРЕДНО
    2.Люспи от лук се варят за да ти дойде по-ското,а витамин це още овулацията за да ти дойде по-късно и ако го пиеш и по бреме на цикала си,кръвотечението ще е по-леко.

Спрете да пиете всякакви неща само и само да си забавите цикъла! Щом идва през определено време значи така трябва. Ебаси дечкото си въобще не ти се отдава да мислиш!

В първите 6 месеца цикълът ти ще е непостоянен( т.е. ще ти идва по-късно , по-рано ), но накрая ще се регулира .

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от absd
    В първите 6 месеца цикълът ти ще е непостоянен( т.е. ще ти идва по-късно , по-рано ), но накрая ще се регулира .
    Първите 6 месеца, считано от кога? От противозачатъчните или от Примолут-нор-а?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си