- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За тази година..
През лятото,а и не само предстоят нови филми...Според Вас кой филм ще ви хареса,кой ще бъде хубав,струва ли си да се гледа....Тук съм дала някои предстоящи премиери на филми....
хм аз попринцип гледам доста филми и сигурно ще гледам всичко от изброените, но гласувах за Хари Потър... задължително![]()
И спря да се върти за миг земята..
Гласувах за "Новолуние" , но си мисля че той няма д аизлезе лятото.. а чак някъде ноември - декември месец.. и докат го пуснат и в Българиянищо чудно да остане и за 2010
![]()
Cruel Intentions
Revenge of the fallen
Стига вече с тоя twilight
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
гласувах за Новолуние,защото няма начин да не го гледам,но ще гледам и ХП задължително :P
п.п. кажи ми пак че не си маниячка на тая тема...пак тема в която има нещо свързано със Здрач![]()
Какво да ти кажа....Че скоро ще стана лесбийка,заради Кристен....Няма да повярвашПървоначално написано от unicorn_f
![]()
абе да ти кажа честно ще ти повярвамповечето от феновете на Здрач са луди по Робърт,само ти по Кристен..... и за кво си говорим
![]()
Ъъ не знам по-точно,обаче тоя Едуард ме нерви вечеПървоначално написано от unicorn_f
То бива бива и аз го харесвам,ама да вземат да се стегнат,че Кристен й липсват фенове
![]()
Утре заминавам вечерта БГ време....Уохуууу ама ще пиша,защото в къщата има интернет![]()
Първоначално написано от unicorn_f
Хаха не знам как.....Много сложно
Хали Потър и Новолуние 100% на кино ще ходя да ги гледам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
От тези гласувах за Хари, но ще гледам също така и Новолуние(макар, че здрач, не ми хареса особенноДано 2 част да е по-добра) и също така Трансформърс.
А това 2012 к'во е? За пръв път го чувам...
Гледайте "Последният ергенски запой", това беше велико!От години не съм се смяла така на комедия в киното. Бях на път на цяло да се откажа от всеки нов филм.
![]()
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
ша гледам от тия Бруно щото е с Саша Барън Коен а той е невероятно смешен и всеки път който гледам нещо с него се напикавам от смях![]()
Harry Potter
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
New moon![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Гласувах за ХП, защото гледах трейлъра и сякаш има надежда тази година да не осерат книгата с поредния retarded филм. ^^