.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Маски с хума

здр преди няколко дни ми препоръчаха в този форум да си правя маски с хума против косопад някой знае ли някоя определена и ако да може ли да ми каже г/д колко количество се слага?
    А вярно ли е ,че и за лице помага ако знаете даите рецепти
    и моля без нападки ,4е темата е тъпа за това е форума за питане

Град
    Пловдив
    купи си бадемово масло на икаров 2 лева е мисля,там има една маска с хума на листчето вътре има десетина маски за лице и коса

*ползвай и хининова вода,мисля,че помага
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аз си правя маски с хума, но за мазна коса, а не за косопад. Та сигурно за косопад е по-различно. Но аз я смесвам с каквото имам - кисело мляко, яйце и/или оцет.
    За лицето също е хубаво - смесва се с вода до получаването на хомогенна смес. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Студио за красота R-Stule предлага висококачествено обслужване ,изобилие от свежи тонове и специалисти ,които съветват индивидуално клиента за желаната прическа и последните модни тенденции. Удължаване и сгъстяване на коса (100% естествен костъм) Мощен вертикален солариум от ново поколение , вече с по-дълги лампи и силна вентилация ( тенът е значително по-равномерен,позволява почерняване на краката). Професионална козметика SUNMAXX за по-траен и хубав тен.

Жк.Младост 1 , бл.53 (зад 27 поликлиника)
    тел:0888809946

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Аз си правя маски с хума, но за мазна коса, а не за косопад. Та сигурно за косопад е по-различно. Но аз я смесвам с каквото имам - кисело мляко, яйце и/или оцет.
    За лицето също е хубаво - смесва се с вода до получаването на хомогенна смес. : )
    А тази маска за мазна коса как я правиш? И винаги съм се чудела след това хумата лесно ли се измива ?

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    За косата съм си правила хума с оцет,а за лицето хума с вода и мед-кожата става супер мека след това
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Ами то няма точни пропорций,но например можеш да смесваш 2 с.л хума с вода и 1 жълтък.Нанасяш в корените и по дължината на косата,изчакваш 20мин и изплакваш обилно с вода

Цитирай Първоначално написано от Converse333
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    А тази маска за мазна коса как я правиш? И винаги съм се чудела след това хумата лесно ли се измива ?
    Едно яйце, малко хума, малко кисело мляко... както каза shell - няма точни пропорций, на око се прави. xD
    Хумата се измива лесно, но ако слагаш яйце, се отмива с по-хладка вода, за да не се пресече яйцето. Ако се пресече, пак се маха после, но малко по-трудно и не е приятно. ; )

Супер фен
    Град
    Своге
    Ммм , след маската на лицето с хумата , кожата е повече от страхотна
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

маска за лице:една супена лъжица хума се разбърква с малко кисело млякп.Така получената каша се нанася върху лицето и след 20 мин се измива.
    рецепта за коса:3-4 супени лъжици хума се разбърква с 150 мл оцет.Сместа се нанася на косата за около 15 мин.Измива се обилно с вода.

Това пише на опаковката на хумата Jankar.Аз си правя маската за лице и съм много доволна

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LiveFlower
    Ммм , след маската на лицето с хумата , кожата е повече от страхотна
    да,и при мен е така Свежа,мека

Ooo, oще утре отивам в аптеката.
    "It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"

Цитирай Първоначално написано от momilka
    Студио за красота R-Stule предлага висококачествено обслужване ,изобилие от свежи тонове и специалисти ,които съветват индивидуално клиента за желаната прическа и последните модни тенденции. Удължаване и сгъстяване на коса (100% естествен костъм) Мощен вертикален солариум от ново поколение , вече с по-дълги лампи и силна вентилация ( тенът е значително по-равномерен,позволява почерняване на краката). Професионална козметика SUNMAXX за по-траен и хубав тен.

Жк.Младост 1 , бл.53 (зад 27 поликлиника)
    тел:0888809946
    Ейй спрете се с тези реклами
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Цитирай Първоначално написано от fenkatakrisi952
    3-4 супени лъжици хума се разбърква с 150 мл оцет.Сместа се нанася на косата за около 15 мин.Измива се обилно с вода.
    150 мл не е ли много? Аз си слагам 1-2 лъжички.

почти една чаша оцет? ти коса имаш ли още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си