- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
Значи хлътнала съм уникално яко. Постоянно за него мисля от 2 месеца, не мога да си го избия от главата. Миналата сряда събрах кураж и се запознах с него ... по скайп. Добре си пишем няколко пъти. Забавно, леко намеци ... От училището ми е. Една година по-голям, но му се носи мълвата на женкар, знам за поне три момичета, с които е ходил тая година. Последната го заряза (или забавиха нещата) за да учила за изпита ... мн глупаво. Но той иска пак да се събират ваканцията... "изключително много" я харесвал... Не знам,просто, само да го видя и получавам сърцебиене, постоянно за него мисля за него, търся го навсякъде ... кво да правя ... да се отказвам ли. Само като си го помисля и ми става супер гадно. Бях решила да не се занимавам, ама само да го видя и забравям всякакви такива планове. Казват ми, че съм направо влюбена ...
Аз пък мисля, че ако не го виждаш сега лятната ваканция ще го забравиш
Stay up all night with the stars *
В моменти в които се двоумиш прекалено много си опитай късмета като му го кажеш леко по-леко ,а не директно да му го изцепиш "харесвамт те страшно мн" и да очакваш подобното от другата страна... другия ти вариянт е да продължавате да си говорите да се опознавате и ти едвали не да го накараш да те хареса до толкова голяма степен ,че да му пламнат чуства към тебе, което обаче се получава в периода на 2-3 месеца г/д. Зависи как си на тема различни разговори. Иначе нали ти казвам ако се опасяваш от другите момичета да не ти го вземат опитай се да му обясниш ситуацията и чуствата ти към него и той сам ще реши.
Другите момичета хич да не те притесняват или слуховете. Както каза една моя приятелка за един дето искаше да тръгва с нея "Не знам дали е женкар, може просто да търси най-добрата половинка за него". Помисли си доста добре преди да предприемаш каквито и да е било действия. Винаги обмислияй предимно САМА ситуацийте си.
What if.. ?
Не ставай като лепка...не го търси постоянно да му досаждаш.
Най-добре му намекни,а той ако реши ще ти отвърне на чувствата.
Ами моя съвет е да не ставаш като всички останали и да тичаш по гъза му ... остави го такива не си заслужават ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1.Първоначално написано от fatal4o
Опитай се да му се харесашДОста време ще отнеме, но пък ще даде добър резултат. В никакъв случай не му ставай лепка и сянка.. досадно е и ще ти бие шута много на бързо
![]()
Недей директно да си признаваш чувствата при положение, че има и друго момиче... Давай бавно, но сигурно - намеци, закачки и очаквай да почне да ти отвръща! Успех!![]()
Първоначално написано от ghetto_superstar
+1 .. ако и той поне малко те харесва и му покажеш лека по лека че те привлича може и да се получи![]()
Дам.... Тъй ще се случи.Първоначално написано от LittlePrincess
Ама ако толкова го искаш - кво сложно има: звъниш му по тела и му казваш къде да се видите. От там нататък пускаш от ония погледчета, дето само вие ги можете и той трябва да се усети![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
той мом4ето ти е казало,4е хар друга,по-добре се откажи,има много други мом4ета,пък и ся е лято-забавлявай се![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Абе вие момичетата сте луди.Той си харесва друга знаеш го какво харесвам го ти толкова го познаваш ама вече луда по-него.Все се оплаквате,че са ви разбили сърцата и са ви наранили а пък сами тръгвате с момчета,които знаете че харесват други момичета или просто не искат сериозна връзка.
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
шШт !Първоначално написано от goGu
![]()
Сърцето не избира кого да харесва .. прави си изводите![]()