- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Научете се да се целувате ;дд ..
такаа .. пиша темата , защото всеки ден изникват по 2-3 теми с невъобразимо тъпият въпрос " Как да се целувам с език ? ! " , " Имам гадже , ама не мога да се целувам с език " .. и тем подобни простотии ..
ми никой не е роден научен , не всичко го пише в учебника .. // във 5 клас наща си компанийка излизахме много често ( всички бяхме от класа ;д ) ии всеки ден играехме на шише с целувки с език ;д![]()
.. ии там имаше един двама дето горе долу знаят и ние всички по тях .. ии така лека полека му хванахме цакатa ;д .. тая игра на шише се оказа доста добра ;д .. помня идват да ме викат момчетата и момичетата да излизаме и винаги си носеха шише , и отиваме си ние отзад на стълбите , където винаги седим в даскало и почваме да си връткаме шишето и да се целуваме ;д .. голямо лигавене падна ;д , ама пък винаги беше весело ....
Друг път пък вече като станахме 6 клас и по рождените дни като ходехме ( тогава решавахме да се правим на гъзари и да пием водка ;д) и като се напием , пак с шишето или пък се хванем по двойки и пак почва лигавенето ;дд
.. и си беше много забавно , сега тая година като се сещаме и се смеем много ;д , кви сме били идиоти ;д
.. малко се отклоних , ама .. ;д
таа , по темата разрових се и намерих клип , за улеснение на хора , които ще пуснат горепосочените теми в бъдеще .. ето го и него
http://www.videojug.com/film/how-to-...e-passionately
Това беше от мен , лек ден на всички ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
тъй кат темата е за целувкинякой да е попадал на момче на 17 дет не мое се целува
аз попаднах
тръгвам към него ии човекаа си ме целува се едно съм и аз нз на к'во да се определя.. блякс
![]()
![]()
![]()
Аз попаднах..само дето и двамата не можем..аз съм на 15,той на 17Първоначално написано от eminemfenka
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Т'ваа как ше си пиша си е въпрос на личен изборПървоначално написано от AFT
Аз не ти прая забележки на изтърканите лафове ОМФГ !
![]()
хахахаах кисскаПървоначално написано от eminemfenka
)))))
АХАХАХХАПървоначално написано от AFT
И тая тема е излишна.. Клипчето е пускано и в други теми..
Тфа е поредната "последна" тема за целувки.
Още ше има..
И такива, впрочем е имало. С хора, които искат да... "образоват" или спрат темите за целувки.
Е, хората ше има да си пускат още..
Даже наскоро имаше една подобна.. Като тази...![]()
Първоначално написано от eminemfenka
Аз съм попадала на 18.Просто толковаааа си завря езика,че имах чувството,че ще повърна. Все едно доктор ти гледа дали ти е зачервено гърлото. Беше ужасно
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Хаха като гледам клипа определено знам как да се целувам![]()
иначе найстина да му писне на човек от тъпи теми за целувки... да се надяваме да няма повече теми от рода "как да се целувам с език.." ляля...
ем аз ставам по другия на 17 и не съм се целувал ..
ама хора то винаги някой ще пуска такива темите не гледат в другите страници дали има и за това така
ама сега не ги съдете. В такава възраст сме, (или поне някои
) че точно това ни вълнува
пък човек постоянно се учи
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
И кво, все едно е прокажен.Първоначално написано от eminemfenka
Мен даже ме кефи такива да ги уча (: Хубаво е да си 1ви на някого в нещо : P
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да но зависи в какно си първи ;] ;]Първоначално написано от jghgh
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
^Бе не зависи, много е готино![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ох,да ти кажа на мене не ми беше кой знае колко приятно..Първоначално написано от jghgh
човека си праеше к'вот си знае и дори не се усети,че ми е неприятно
![]()
Не може да се киска? Ей това е, за сефте чувам хора, които не могат да се смеят... (мда, киска значи друго...)Първоначално написано от eminemfenka
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Абе според мене истинската целувка е тая, в която има силни чувства на обич... какво означава "не можеш" или "можеш" да се целуваш... то си идва от вътре... е естествено не може кат тръгнеш да кисъш някой и да го лигавиш целияама все пак...
![]()
![]()
![]()
Всички виждат как изглеждаш, малко чувстват какъв си!
гледала съм пародия на това клипче и съм се спуквала от смях,но сега не мога да го намеря![]()
И аз попаднах наскороПървоначално написано от eminemfenka
Ама той беше така добър да ми сподели, че не може и да ме попита дали искам да опита все пак. И естествено целувка нямаше и се получи много конфузно. Ама аз след тва признание просто бях като застреляна.
![]()
ми ела ме научи щом те кефиПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
![]()
Балсама... Мила може и да не ти е кака, обаче ще ти скрие шапката
Много точен човек е, не е хубаво да се майтапиш с нея.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
то си идва от вътре тва ...тва си е в нашта природаа тия малките момичета като си укарат езика направо сливиците ми извадят с него
и се пробват да правят смучки като не могат къде са тръгнали
![]()