.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Научете се да се целувате ;дд ..

такаа .. пиша темата , защото всеки ден изникват по 2-3 теми с невъобразимо тъпият въпрос " Как да се целувам с език ? ! " , " Имам гадже , ама не мога да се целувам с език " .. и тем подобни простотии ..

ми никой не е роден научен , не всичко го пише в учебника .. // във 5 клас наща си компанийка излизахме много често ( всички бяхме от класа ;д ) ии всеки ден играехме на шише с целувки с език ;д .. ии там имаше един двама дето горе долу знаят и ние всички по тях .. ии така лека полека му хванахме цакатa ;д .. тая игра на шише се оказа доста добра ;д .. помня идват да ме викат момчетата и момичетата да излизаме и винаги си носеха шише , и отиваме си ние отзад на стълбите , където винаги седим в даскало и почваме да си връткаме шишето и да се целуваме ;д .. голямо лигавене падна ;д , ама пък винаги беше весело ....
    Друг път пък вече като станахме 6 клас и по рождените дни като ходехме ( тогава решавахме да се правим на гъзари и да пием водка ;д ) и като се напием , пак с шишето или пък се хванем по двойки и пак почва лигавенето ;дд .. и си беше много забавно , сега тая година като се сещаме и се смеем много ;д , кви сме били идиоти ;д

.. малко се отклоних , ама .. ;д

таа , по темата разрових се и намерих клип , за улеснение на хора , които ще пуснат горепосочените теми в бъдеще .. ето го и него

http://www.videojug.com/film/how-to-...e-passionately

Това беше от мен , лек ден на всички ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Голям фен Аватара на eminemfenka

---

тъй кат темата е за целувки някой да е попадал на момче на 17 дет не мое се целува аз попаднах тръгвам към него ии човекаа си ме целува се едно съм и аз нз на к'во да се определя.. блякс

Мега фен Аватара на Sisito941

Re: ---

Цитирай Първоначално написано от eminemfenka
    тъй кат темата е за целувки някой да е попадал на момче на 17 дет не мое се кисска аз попаднах тръгвам към него ии човекаа си ме кисска се едно съм и аз нз на к'во да се определя.. блякс
    Аз попаднах..само дето и двамата не можем..аз съм на 15,той на 17
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    40 Miles from the Sun
    КИССКА?! ТИ НАРЕД ЛИ СИ?! ОМФГ.

---

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Т'ваа как ше си пиша си е въпрос на личен избор Аз не ти прая забележки на изтърканите лафове ОМФГ !

тъй кат темата е за целувки някой да е попадал на момче на 17 дет не мое се кисска аз попаднах тръгвам към него ии човекаа си ме кисска се едно съм и аз нз на к'во да се определя.. блякс
    хахахаах кисска )))))

АХАХАХХА

Град
    Враца
    И тая тема е излишна.. Клипчето е пускано и в други теми..
    Тфа е поредната "последна" тема за целувки.
    Още ше има..
    И такива, впрочем е имало. С хора, които искат да... "образоват" или спрат темите за целувки.
    Е, хората ше има да си пускат още..
    Даже наскоро имаше една подобна.. Като тази...

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

тъй кат темата е за целувки някой да е попадал на момче на 17 дет не мое се целува аз попаднах тръгвам към него ии човекаа си ме целува се едно съм и аз нз на к'во да се определя.. блякс

Аз съм попадала на 18.Просто толковаааа си завря езика,че имах чувството,че ще повърна. Все едно доктор ти гледа дали ти е зачервено гърлото. Беше ужасно
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Хаха като гледам клипа определено знам как да се целувам иначе найстина да му писне на човек от тъпи теми за целувки... да се надяваме да няма повече теми от рода "как да се целувам с език.." ляля...

Град
    Ст.Загора
    ем аз ставам по другия на 17 и не съм се целувал ..

Повече от фен
    Град
    плд
    ама хора то винаги някой ще пуска такива теми те не гледат в другите страници дали има и за това така ама сега не ги съдете. В такава възраст сме, (или поне някои ) че точно това ни вълнува пък човек постоянно се учи
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

И кво, все едно е прокажен.
    Мен даже ме кефи такива да ги уча (: Хубаво е да си 1ви на някого в нещо : P
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Повече от фен
    Град
    плд

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    да но зависи в какно си първи ;] ;]
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ^Бе не зависи, много е готино

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ох,да ти кажа на мене не ми беше кой знае колко приятно.. човека си праеше к'вот си знае и дори не се усети,че ми е неприятно

Т'ваа как ше си пиша си е въпрос на личен избор Аз не ти прая забележки на изтърканите лафове ОМФГ !
    Не може да се киска? Ей това е, за сефте чувам хора, които не могат да се смеят... (мда, киска значи друго...)
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Абе според мене истинската целувка е тая, в която има силни чувства на обич... какво означава "не можеш" или "можеш" да се целуваш... то си идва от вътре... е естествено не може кат тръгнеш да кисъш някой и да го лигавиш целия ама все пак...
    Всички виждат как изглеждаш, малко чувстват какъв си!

гледала съм пародия на това клипче и съм се спуквала от смях,но сега не мога да го намеря

Повече от фен

И аз попаднах наскоро Ама той беше така добър да ми сподели, че не може и да ме попита дали искам да опита все пак. И естествено целувка нямаше и се получи много конфузно. Ама аз след тва признание просто бях като застреляна.

Град
    Ст.Загора

ми ела ме научи щом те кефи

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Балсама... Мила може и да не ти е кака, обаче ще ти скрие шапката
    Много точен човек е, не е хубаво да се майтапиш с нея.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

то си идва от вътре тва ...тва си е в нашта природа а тия малките момичета като си укарат езика направо сливиците ми извадят с него и се пробват да правят смучки като не могат къде са тръгнали

Град
    По балкана някъде..
    Бати тардовете..
    ACϟDC

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си