.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Мускулна треска

НЯкой да ми препоръче лек за мускулна треска? 2 дена немога да мръдна пих аспирин ,но уви ... Забравета за това "иди избегай 2 километра и ще се оправиш" ,защото едва се изсрах днес

Трябвало е след натоварването да пиеш 1 аспирин (или половин, зависи колко си голям). Сега не знам какво да ти препоръчам.

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    и аз имам и си търпя като ходя и ще се пребия по стъпала едвам слизам
    One 21 GunS

Цитирай Първоначално написано от playfootball6
    Трябвало е след натоварването да пиеш 1 аспирин (или половин, зависи колко си голям). Сега не знам какво да ти препоръчам.
    Пих след натоварването ,но не помогна . 1 приятел ми каза ,че имало някфи хапчета за мускулна треска

Мускулната треска е наранена мускулна тъкан която се възстановява с почивка ,аспирина не лекува ,просто възпира млечната киселина да се отлага в тези разлъсвания на мускула и се пие непосредствено след тренировка.
    Йога и мъдрост

Още няколко дена и ще се оправиш

Ако си стресирал мускулите е нормално да имаш толкова силна и продължителна мускулна треска....

Тва с аспирина е голяма простотия... аз никога не пия хапчета ей така без причина като ще си развалям черния дроб то по - добре да е с пиячка
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си