- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- малак вапрос
здр.искам да питам мога ли да се разболея от някаква болест ако се целувам(става вапрос за болести подобни на СПИН ).С извинение за глупавия вапрос.Плс без ебавки.Сори ако има такава тема и мерси пресдварително.
много ясно, че е невъзможно... спин не се предава чрез слюнка... имаше нещо от сорта, че трябва да се изпият 7литра за да хванеш спин или нещо такова... няма проблем чрез целувка неможеж да се разболееш от нищо сериозно освен от грип.. настинка и т.н. ...![]()
7 литра какво трябва да изпият
първо, по аватара ми разбирасе ако не си киорав/а трябваше да забележиж, че съм момиче...
второ, чети внимателно горното ми мнение и ще разбереш, че е слюнка от спинозен... не от здрав ...
трето, само болести които са заразни и се предават по въздуха са опасни така както си дишаш, така както се целуваш и т.н. можеж да хванеш нещо било то грип, настинка или нещо подобно...
ок 10x
...или Хепатит(: или Херпес(; или много други страшни и неизлечими неща(:
Чрез целувка можеш да се разболееш от сифилис! Без ебавка. Сифилистиците имат ранички в устата или по половите органи. Така че дори и да не правиш секс с такъв, можеш да се разболееш, ако се целуваш с него или ако му правиш френска. Така че хора, пазете се и внимавайте с кого се целувате. Сифилиса се предава между хора с безразборни сексуални контакти => трябва да сте сигурни в този, с когото се целувате или правите секс и да му имате доверие, за да сте убедени, че няма да ссе заразите. И накрая - сифилисът се лекува... Но ето какво се случва в крайните метастази на болестта:
http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...extreme203.jpg
http://lh4.ggpht.com/_xM6S1O620QE/Sc...20syphilis.jpg
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
да добре ако херпеса не се лекува аз съм кон...![]()
![]()
![]()
Devilgirl стига лъга хората !!!![]()
98% от младото поколение НЕ слуша чалга и хаус.
Ако си от онези 2%, които ГИ СЛУШАТ, сложи това в подписа си.
и ако не е тайна как ги лъжа...![]()
ихихи![]()
98% от младото поколение НЕ слуша чалга и хаус.
Ако си от онези 2%, които ГИ СЛУШАТ, сложи това в подписа си.
Четете повече. СПИН вирусът мутира, счита се, че вече е възможно да се предава не само по полов път.
Сифилис може да се хване и от едно ръкостискане. Хубавото при него е, че дори едно кирливо позаплакване само с вода премахва вредните микроби...
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Пълни глупости! Когато СПИН-ът мутира по този начин, ще настъпи епидемия. А ако сифилисът се лекуваше с "едно кирливо позаплакване"Първоначално написано от PlamenMEN
, то тогава нямаше да е болест. Това е сериозна болест, която нелекувана води до СМЪРТ. А относно СПИН-а, в Африка голяма част от населението е преносител на вируса, но НЕ са болни, защото имат много добра имунна система. Но в крайна сметка лекарство за СПИН няма и каквато и имунна система да имаш, ако си болен умираш
Now don't hang on, nothing lasts forever but the earth and sky
It slips away, and all your money won't another minute buy.
Dust in the wind, all we are is dust in the wind
http://www.last.fm/user/way_out_of_here
абе мисля че четох някъде че чрез слюнка може да се хване хепатит или нещо такова ама то за таз цел май е нужно др да е болен от тва ддз![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
Четеш нечий друг поста, а отговаряш на моя. Поне така ми се струва. Къде казвам, че сифилисът се лекува само с вода? Микробите, които го причиняват се отмиват само с вода.Първоначално написано от PartOfTheAutumnHarmony
За спинът - така се предполага, но и да не е така, ще стане. Всеки вирус мутираТъпо, но факт.
През слюнка може да се хване, но май само хепатит С. И естествено, плюещия трабва да е болен
Не се обръщай...
Знаеш че е там... Усещаш дъха му... То те дебне... Идва от мрака... Води в мрака...
Не се обръщай...
Хепатит С НЕ се предава:Първоначално написано от PlamenMEN
по въздуха, с кихане или кашляне, при ръкостискане, при прегръдки и целувки (освен много продължителни, страстни целувки с наличие на раничка в устната кухина), използване на обща тоалетна, консумиране на храна, приготвена от хепатит С носител, плуване в общ басейн.
Хепатит С МОЖЕ да се предаде:
при използване на общи прибори, по които е попаднала заразена кръв, като напр.: самобръсначки, нокторезачки, ножици, четки за зъби, игли за татуиране и пробиване на уши и др. под. Рискът при контакт с такива вещи е реален, но до заразяване се стига само в случай, че вирусът попадне върху наранена кожа или лигавица