никога НЕ сравнявай момиче с друго! Всяко е уникално по-различен начин... какво значи приятели сте и се гушкате и целувате? приятелите си споделят и излизат, забавляват се но не и това... Сега се сетих едно момче какво ми каза, когато го попитах какво мисли за приятелството м/у момче и момиче и той ми каза "Това приятелство го има защото един от двамата харесва другия..." та искам да кажа, че да ти я харесваш, но тя щом ти позволява да я гушкаш, целуваш при условие, че ходи с друг какво мислиш, че значи това? Според мен имаш шансове с нея, просто не бързай, има време за всичко! Успехчета!
Еми говора за целувки по бузата и примерно ако се разлигавиме единия да хване за задника другия ей такива закачки.Определено не си споделяме лични неща,също така не излизаме,просто както казах от около 2 месеца "я забелязах",а тя като си има приятел няма как да тръгнеме да излизаме с нея..
Друго си мислех,евентуално ако се раздели с гаджето си да й кажа всичко,но тя не е от тези дето си хващат гаджета за по 2 седмици и не се знае кога ще бъде тази раздяла...просто,заради това момиче ходя с удоволствие на училище само да я виждам,а училището свършва във вторник... и не знам какво да правя