- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Антицелулит..
здравейте,искам да ви попитам пробвалили сте някакви антицелулитни кремчета,какво ви е мнението за тях,постнете и снимки дори.Аз искам да си купя някакъв крем за стягане или за целулит,но нз точно какъв даите вие някакви предложения![]()
;pPpp
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
тоя рол-он на Гарниер жълтия ми вдъхва доверие и хубави неща съм чувала, мисля от него да си взема![]()
aa глупости то е на NiveaПървоначално написано от DJEB
![]()
a za nivea good bay celulite ne ste li 4uli neshto ? :S ili neshto drygo ?
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Аз използвам на Нивеа от няколко дни,рано е още да се говори за ефект,но след като се намажа си усещам кожата някак си стегната![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
А колко пари е горе долу?![]()
>>> House Music <<<
29 лв.,защото си взех от този където са два в една кутия иначе мисля,че по единично е 16 лв. някъде
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
da i az za niwea sum 4ula polojitelni komentari no mislq da si vzema purwo edini4na za 16 deto e za da probam...
a ne6to za stqgane ili i towa e za takowa:S
За стягане, никой крем няма да ти помогне. Прави упражнения- клякания например.. Карай колело, дали в фитнес залата, или навън.. ти решаваш.Първоначално написано от exclusive__16
![]()
Фитнесът наистина помага за премахването на целулита
Пий и много вода.
Докато чакаш да видиш въздействието на кремовете, потренирай и ще видиш, че има разлика.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Кремът не може да поправи щетите от целулита,в крайна сметка за да се намали до някъде портокаловата кожа е необходимо консумирането на много течности(изклювайки газирани напитки) и движение всеки ден,т.е упражнения,които да наблегнат точно на проблемните зони.А парите за крем са излишни,тъй като хубавото тяло не се прави с мазане.
Амм някой оже ли да ми каже нещо за антицелулитния гел на Билка? Ефект, цена?
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Билка имат два антицелулитни. В зелената опаковка е към 3 лева, а гелът с бяло грозде е към 7. Първият много го хвалят по форумите. Майка ми го ползва, но от скоро, така, че е рано за резултати. Но поне има приятен охлаждаш ефект и бързо попива.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Извайващия гел и антицелулитния гел на AVON Anew майка ми ги използва и има страшен ефект! При нея целулита беше видим направо ужасен, а сега се забелязва на мн малко места и то едвам,едвам... За точна цена не се сещам тъй като тя си ги купуваше на промоция, но цените варират от 20 до 35лв пак казвам в зависимост дали е на промоция
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
купете си масажори ако ще си купувате антицелулитни гелове/кремове.аз ползвам на Билка зеления гел и един масажор от Орифлейм,но те всички са еднакви.Билка-та е 3 лева,масажора-12.Ефект има определно,но аз нямах и толкова много..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче