Здравейте,съфорумници
Искам само да си кажа,какво мисля и който иска да си пусне мнението за ситуацията.Имам гадже от 9 месеца,аз определям връзката ни като една нормална тийн-връзка,а той-като любовта от приказките.При нас ролите са обърнати аз съм момчето,на което му е писнало лиготии,а той момичето,което на ден изпрешта тонове СМСна литература (обичам те,слънче,какво равиш,защото ми лепсваш).Ценя милите му жестове,но всичко си има граници,а той е прескочил границата между романтичния мъжкар и жалкия лигьо Задушава ме,иска постоянно да е с мен,ако сме с голяма комммпания се сдухва,ако говоря с някой друг (дори и момиче) пак се сдухва,а бе общо взето,ако не е лигав е сдухан.Постоянно ми ходи по гъза и с удоволствие иска да бъде маниполиран и да изпълнява прищевките ми,на кратко "каквото ти кажеш" безхарактерен и страхлив,което го прави още по-жалак.Не ми разбирайте погрешно,обичам милите момчета,но всяко момиче има нужда от здраво стъпил на земята мъж,който знае какво иска,а не постоянно да държи ръката но плачещото си гадже,да казва "няма страшно" и да си извинява за глупости.Искам свобова,той казва "няма проблем" и се сдухва,ако му кажа,че не ми се излиза с него почва с драмите,писна ми докато сме в компания вместо да се забавлявам с останалите,да се чудя "по дявалите,с кого пак съм говорила,че той се сдуха".Той решава проблемите си с едно легаво "ооо на гоги бебето трябва да се усмихне ,сега ще ходиме на кино с бебето и то ще е щастливо,искаш ли бебе" и докато аз говоря половин час за всичко това снего той накрая изтърсва едно знам и всичко продължава по старо му до следващия път
Това е от мен,няма да го оставя все ощи,но някой ден няма да ездържа,та мисалта ми беше:Момичета,радвайте се на своите твърди и понякога инатливи гаджета и не ги влудявайте излишно с "аз те обичам повече"