Здравейте,

Ще ви опиша на бързо ситуацията.
Такаа... преди няколко дни на купон се запознах с едно момиче.Изпихме малко алкохол и се стигна до доста близости, така да се каже.На другия ден не я видях и цял ден мислех за нея и ми беше кофти.След това на следващия ден пак се видяхме покрай приятели и отношенията ни тогава пак бяха много близки и човек би казал, че има нещо между нас На края тя ми даде скайпа си.Не сме си писали много в тези 2 дни, а не сме се и виждали.Разбрах, че освен чрез общата ни компания няма къде да я видя и може да я изгубя, а съм хлътнал сериозно.Реших да и кажа какво чуствам по скайп, но точно тук идват някои колебания... В профила си е написала някои послания за любовта към някой, сещате се за какво говоря.Почнах да си мисля, че си има приятел, колкото и нелогично да е това с оглед на поведението й когато е с мен.
Та... доста локуми разтегнах май Със сигурност ще направя това, което съм намислил, но ще ми е интересно да прочета какво мислите вие, а по-конкретно, нека момичетата от форума да кажат дали са си слагали подобни глупости на скайпа когато са нямали приятел