- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс фантазии
Ооо супер в един град смеПървоначално написано от monincetyyy
![]()
абе ... имах на скоро сън .. нз дали се води фантазия .. зарязах бившия наскоро шот не се държи добре... и оня ден го сънувах... беше ми на гости и аз отидох дас е къпя .. той попринцип си е мн нахален и в съня ми отвори вратата н абанята .. жлезна и се съблече ... аз се захилих и казах "абе излез бее... охх кфо праиш излизааай" а той не каза нищо... само започна да ме целува.. започна от устаата към врата,ушите и деколтето .. аз първо се дърпах но после ми стана приятно и се отпуснах... пипна ме долу .. беше ме мн срам.. изгарях ... вдигна единия ми крак и влезна.. пурво бавно.. после бързо и мн приятно (дори и да беше само сън) .. накрая стигнахме до края заедно (беше като истинско) и какво после продължи да ме целува и да е мил ... накрая изллезнахме от банята и се събудих.. аз извратена ли съъм ?!?!още мисля за съня... девствена съм.. на 15 съм.. той още ме преследва и иска шанс .. правил го е преди и знае че съм девствена .. и само сънят ме кара да се замисля дали да му дам още един шанс.. хора кфо да праа ?!?!
зле ли съм че сънувам такива неща![]()
R.I.P.M.J. [hh]
Дай му още един шанс се пак тва е подсъзнание кой знаеПървоначално написано от DaniG
е... има си причини да съм го зарязалаа...! нищо че ми липсва.. не искам пак да се замесвам уфф.. нз...![]()
![]()
R.I.P.M.J. [hh]
те повечето вече са реалност . . .![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
Оооо по този въпрос мога да си разказвам със седмици![]()