.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Цитирай Първоначално написано от monincetyyy
    Цитирай Първоначално написано от Lecher
    Имам една от малък още - да намажа момиче с сметана,шоколад или нещо друго /по вкус/ и да я оближа цялата ОТ - ДО :P
    Само зимай сметаната и др неща и те чакам да ми осъществиш фантазийките
    Ама разбира се.Само кажи от къде си :P
    To си пише
    Ооо супер в един град сме

абе ... имах на скоро сън .. нз дали се води фантазия .. зарязах бившия наскоро шот не се държи добре... и оня ден го сънувах... беше ми на гости и аз отидох дас е къпя .. той попринцип си е мн нахален и в съня ми отвори вратата н абанята .. жлезна и се съблече ... аз се захилих и казах "абе излез бее... охх кфо праиш излизааай" а той не каза нищо... само започна да ме целува.. започна от устаата към врата,ушите и деколтето .. аз първо се дърпах но после ми стана приятно и се отпуснах... пипна ме долу .. беше ме мн срам.. изгарях ... вдигна единия ми крак и влезна.. пурво бавно.. после бързо и мн приятно (дори и да беше само сън) .. накрая стигнахме до края заедно (беше като истинско) и какво после продължи да ме целува и да е мил ... накрая изллезнахме от банята и се събудих.. аз извратена ли съъм ?!?! още мисля за съня... девствена съм.. на 15 съм.. той още ме преследва и иска шанс .. правил го е преди и знае че съм девствена .. и само сънят ме кара да се замисля дали да му дам още един шанс.. хора кфо да праа ?!?!
    зле ли съм че сънувам такива неща
    R.I.P.M.J. [hh]

Цитирай Първоначално написано от DaniG
    абе ... имах на скоро сън .. нз дали се води фантазия .. зарязах бившия наскоро шот не се държи добре... и оня ден го сънувах... беше ми на гости и аз отидох дас е къпя .. той попринцип си е мн нахален и в съня ми отвори вратата н абанята .. жлезна и се съблече ... аз се захилих и казах "абе излез бее... охх кфо праиш излизааай" а той не каза нищо... само започна да ме целува.. започна от устаата към врата,ушите и деколтето .. аз първо се дърпах но после ми стана приятно и се отпуснах... пипна ме долу .. беше ме мн срам.. изгарях ... вдигна единия ми крак и влезна.. пурво бавно.. после бързо и мн приятно (дори и да беше само сън) .. накрая стигнахме до края заедно (беше като истинско) и какво после продължи да ме целува и да е мил ... накрая изллезнахме от банята и се събудих.. аз извратена ли съъм ?!?! още мисля за съня... девствена съм.. на 15 съм.. той още ме преследва и иска шанс .. правил го е преди и знае че съм девствена .. и само сънят ме кара да се замисля дали да му дам още един шанс.. хора кфо да праа ?!?!
    зле ли съм че сънувам такива неща
    Дай му още един шанс се пак тва е подсъзнание кой знае

е... има си причини да съм го зарязалаа...! нищо че ми липсва.. не искам пак да се замесвам уфф.. нз...
    R.I.P.M.J. [hh]

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    те повечето вече са реалност . . .
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Оооо по този въпрос мога да си разказвам със седмици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си