- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Придружител
Може ли да се стои в заведение след 10 с придружител (над 1,който не е родител? Не се изискват някакви документи,такива глупости нали?
Къде се може да се изкара фалшива лична карта,защото тук режат глави по 150лв.Ако може да си спестите проповедите...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Нещо там се заверяваше при нотариус за придружителя ..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Брат ми има такова. Естествено се изискват документи. Заверява се при нотариус.Единствено със съгласието на родител. И човекът трябва да има 18 навършени (придружителя). Трябва да е определен човек. Смисъл да не е например има 18 и така всеки ден с различни хора да си който имат 18 трябва си определен човек. Това дали си с повече хора който имат годините не е важно гледа се кой е придружителя.
Loading...
може,да ,Но придружителя трябвало да придружава само теб .. всеки със своя ..Първоначално написано от MrUndaztood
![]()
Колкото повече,толкова повече)
ааа ако имам придружител, обаче нямам някакво нотариално заверено пълномощно става ли? Например лятото ще съм на море с братоведките ми,а те са на 18, 19 , с тях ще ме пуснат ли след 10, а на дискотека дали ще ме пуснат? иначе съм на 15
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Моооооля?! Че ние ще обикаляме 5 града,означава ли,че за всеки град ми трябва отделно нотариално заверено? Само от единият родител така ли?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
НЕ!Няма да те пуснат в диското ... А и нищо не ти пречи да дадеш 10-тина лева за пълномощно и заверяване при нотариус ...Първоначално написано от gabi_94
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Че за к'во ти е за всеки град?!Нали ще си с едни и същи хора ... Трябва ти само едно за един определен човек на 18+ години.Що се отнася до родителите - предполагам,че ще трябва и двамата да се подпишат,че са съгласни ...Първоначално написано от MrUndaztood
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!