.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Придружител

Може ли да се стои в заведение след 10 с придружител (над 1,който не е родител? Не се изискват някакви документи,такива глупости нали?
    Къде се може да се изкара фалшива лична карта,защото тук режат глави по 150лв.Ако може да си спестите проповедите...
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Roma, Italia
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен Аватара на j_adore2
    Нещо там се заверяваше при нотариус за придружителя ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Брат ми има такова. Естествено се изискват документи. Заверява се при нотариус.Единствено със съгласието на родител. И човекът трябва да има 18 навършени (придружителя). Трябва да е определен човек. Смисъл да не е например има 18 и така всеки ден с различни хора да си който имат 18 трябва си определен човек. Това дали си с повече хора който имат годините не е важно гледа се кой е придружителя.
    Loading...

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !

Re: Придружител

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Може ли да се стои в заведение след 10 с придружител (над 1,който не е родител? Не се изискват някакви документи,такива глупости нали?
    Къде се може да се изкара фалшива лична карта,защото тук режат глави по 150лв.Ако може да си спестите проповедите...
    може,да ,Но придружителя трябвало да придружава само теб .. всеки със своя ..
    Колкото повече,толкова повече )

Супер фен Аватара на gabi_94
    ааа ако имам придружител, обаче нямам някакво нотариално заверено пълномощно става ли? Например лятото ще съм на море с братоведките ми,а те са на 18, 19 , с тях ще ме пуснат ли след 10, а на дискотека дали ще ме пуснат? иначе съм на 15
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Моооооля?! Че ние ще обикаляме 5 града,означава ли,че за всеки град ми трябва отделно нотариално заверено? Само от единият родител така ли?
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    ааа ако имам придружител, обаче нямам някакво нотариално заверено пълномощно става ли? Например лятото ще съм на море с братоведките ми,а те са на 18, 19 , с тях ще ме пуснат ли след 10, а на дискотека дали ще ме пуснат? иначе съм на 15
    НЕ!Няма да те пуснат в диското ... А и нищо не ти пречи да дадеш 10-тина лева за пълномощно и заверяване при нотариус ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Моооооля?! Че ние ще обикаляме 5 града,означава ли,че за всеки град ми трябва отделно нотариално заверено? Само от единият родител така ли?
    Че за к'во ти е за всеки град?!Нали ще си с едни и същи хора ... Трябва ти само едно за един определен човек на 18+ години.Що се отнася до родителите - предполагам,че ще трябва и двамата да се подпишат,че са съгласни ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си