.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: ImAM Problem

ImAM Problem

zdraveite na vsichki moq problem e che imam priqtel s koito sme zaedno ot dva meseca i toi iska da pravim sex no az ne se chustvam gotova a toi samo me nasilva che sam bila dete i taka natatak i dnes mi zaqvi che ako ne gu pravim e po dobre da se razdelim zashtoto ne iska vrazka bez sex a az ne se chustvam vse oshte gotovo molq vi pomognete mi mejdudrugoto az sam na 19 a toi na 20

Мега фен Аватара на machoka
    1. Ще те помоля да пишеш на кирилица, защото тук това е задължително.

2. Ще ти кажа, че твоят приятел вероятно е с теб само заради секса, което предполагам че не би те удовлетворила. Съответно те съветвам да му кажеш, че или ще изчака докато се почувстваш готова и сама придобиеш желание за това, или да си търси нова секс кукла.

Град
    Севлиево
    Цитирай Първоначално написано от machoka

2. Ще ти кажа, че твоят приятел вероятно е с теб само заради секса, което предполагам че не би те удовлетворила. Съответно те съветвам да му кажеш, че или ще изчака докато се почувстваш готова и сама придобиеш желание за това, или да си търси нова секс кукла.
    98% от младото поколение НЕ слуша чалга и хаус.
    Ако си от онези 2%, които ГИ СЛУШАТ, сложи това в подписа си.

Град
    В Русия съм , в Русия съм (Бургас)
    Цитирай Първоначално написано от machoka

+1
    When my guitar gently crying .
    Yes dear , you are wonderful tonight ....

Просто го зарежи, преди да го е направил той ...:P
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

mnogo mi e trudno zashtoto imam chustvoto che az sam vinovna che ne iskam da gu napravq i tolko li ne moje da sashtestvuva edna vrazka bez sex az tova ne moga da si obesnq ????

Град
    Roma, Italia
    Очевидно не може.
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Дърта пастърма си станала не била готова... Аз незнам човека как те трае 2 месеца даже ......

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Няма да прочета темата, но виждам горе-долу за какво става въпрос.
    Истинската любов е платонична, ако му се чука да отиде на к***а...
    Нищо не вдяваш от философия, ама искаш да оставиш комент, а ??... Вземи прави по - често секс с приятеля/ка си вместо да пишеш глупости...

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от naile
    mnogo mi e trudno zashtoto imam chustvoto che az sam vinovna che ne iskam da gu napravq i tolko li ne moje da sashtestvuva edna vrazka bez sex az tova ne moga da si obesnq ????
    Абе що направо не се запишете в някой пенсионерски клуб по шахили табла,щом не ти трябва секс,дано поне от това да се интересуваш.

az ne sam kazala che ne iskam prosto ne se chustvam gotova iskam vsichko da doide ot samo sebe si a ne nasila samo za da gu zadarja mislq che seksa idva kogato imash doverie na choveka i si sigurna che iskash da gu napravish a ne samo i samo da ne skasa s teb

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    zdraveite na vsichki moq problem e che imam priqtel s koito sme zaedno ot dva meseca i toi iska da pravim sex no az ne se chustvam gotova a toi samo me nasilva che sam bila dete i taka natatak i dnes mi zaqvi che ako ne gu pravim e po dobre da se razdelim zashtoto ne iska vrazka bez sex a az ne se chustvam vse oshte gotovo molq vi pomognete mi mejdudrugoto az sam na 19 a toi na 20
    .....
    az ne sam kazala che ne iskam prosto ne se chustvam gotova iskam vsichko da doide ot samo sebe si a ne nasila samo za da gu zadarja mislq che seksa idva kogato imash doverie na choveka i si sigurna che iskash da gu napravish a ne samo i samo da ne skasa s teb

здравеите на всички моя проблем е че имам приятел с които сме заедно от два месеса и тои иска да правим секс но аз не се чуствам готова а тои само ме насилва че сам била дете и така нататак и днес ми заяви че ако не гу правим е по добре да се разделим защото не иска вразка без секс а аз не се чуствам все още готово моля ви помогнете ми междудругото аз сам на 19 а тои на 20
    .....
    аз не сам казала че не искам просто не се чуствам готова искам всичко да доиде от само себе си а не насила само за да гу задаржа мисля че секса идва когато имаш доверие на човека и си сигурна че искаш да гу направиш а не само и само да не скаса с теб

...
    Аку нъ 19 ни си гутов когат щъ си ? На 39 ли ? Бърим идин свирка не мош напраи ?!

За твое сведение хората на 18 ги наричат вече ПЪЛНОЛЕТНИ т.е. могат да сключват брак. Замисли се ?!

Да го зарежеш е най-удачно ...

Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)

По принцип може.. Аз с моя съм от година и половина и не сме го правили.. в една връзка секса не е най-важен.. Така, че си прави изводите какво иска той от теб.
    ~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o

По принцип може.. Аз с моя съм от година и половина и не сме го правили.. в една връзка секса не е най-важен.. Така, че си прави изводите какво иска той от теб.
    Ебати, година и половина? Не се ли натискате, не се ли възбуждате? Според мен или сте девствени и двамата, или сте на по 14 години, но ако сте на по 14 години, по-хубаво, че не сте го правили

А по темата: Момиче, махай го тоя, щом изобщо не се съобразява с мнението и желанията ти. Е, да всеки си има нужди, ама кво е тва изнудване бе?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от bebe7o

Искаш да кажеш, че не го е правил с теб

А какво друго в същност иска твоя приятел от теб защото ако не ставаш за секс - все нещо трябва да намазва, че да ти е гадже

изчакай да станеш на 45 и тогава си направи сефтето.
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Значи:
    Малко е странно на 19 още да не се чувстваш готова,но каквото е положението,такова.
    А колкото до 'приятеля'ти-най-вероятно е с теб само заради секса,ако не му пуснеш ще те зареже.А дори и да му пуснеш,не е много сигурно,че няма да го направи.По-добре седнете и поговорете.Може да си промениш мнението и да искаш да спиш с него.Или това,или ще осъзнаеш,че е пълен задник и ще го зарежеш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

ми пусни му бе..дай да подгрее кожения пистолеет ;d

Ако мислиш, че скоро ще се навиеш да те прасне, добре, ама ако няма да е скоро по-добре го зарежи, макар, че иска само да те..

значи - ти си на 19 и, не че не искаш, ми не си готова за секс. още тука малко се обърках. Да де, то ти пак не искаш.
    а твоят приятел иска.

истинската любов наистина е платонична, но при вас става ли изобщо въпрос за истинска любов след като сте от 2 месеца?

трябва да седнете и да поговорите на тая тема - или 1 от вас ще се жертва и да си запазите връзката или я приключете и си търсете нови избраници. само че ти не забравяй че си на 19 и трудно предполагам ще срещнеш някой дето няма да иска секс.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Кой каквото да ти казва тука все пак си на възраст, на която можеш да решаваш сама.... Сама трябва да избереш дали да загубиш девствеността си или да го зарежеш. Нито познаваме теб, нито него, че да ти даваме такива съвети.
    Дори и да го направиш с него и да разбереш, че е било грешка помни, че човек се у4и докато е жив.

ами той не държи на тее

Тоя ходи с теб само заради секса,а ти щом още не си готова се разделяйте.Вашата връзка е безсмислена.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    machoka написа:

2. Ще ти кажа, че твоят приятел вероятно е с теб само заради секса, което предполагам че не би те удовлетворила. Съответно те съветвам да му кажеш, че или ще изчака докато се почувстваш готова и сама придобиеш желание за това, или да си търси нова секс кукла. <Ч съгласна съм с мачока прав е :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си