- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ImAM Problem
тц тц тц срамота... значи е нормално да правиш секс на 13 а не е нормално да си девствена на 19Първоначално написано от Mr2faces
![]()
ако държи наистина на теб то би трябвало да се съобрази такива бройкаджии измислени не си заслужават....съжалявам и успех
,,Take iit slow..make it happen baby..''
Щом си на 19 от всякаде си готова за първия път, може би проблема е у човека на среща
пусни му бе на 19 си . . . не си на 15 от кво те е страх ...
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
ne iska vrazka bez sex a az ne se chustvam vse oshte gotovo
с това изре4ение доказа,4е той иска само секс,по-добре го зарежи,не може така да те притиска![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Почти няма момиче(според мен), което да се е чувствало готово за 1вия път. А и ти си на 19, за Бога!!! Да не си монахиня?! Осъзнай се!! Все някога и това трябва да мине. После ще ти е кеф, сигурен съм. А относно приятеля ти, той не е прав така да те притиска и ако те обича, няма да се раздели с теб заради секса, ама ти му пусни, ВРЕМЕ ТИ Е!!!! Баси....Първоначално написано от naile
![]()
![]()
Ебати гомнарите сте всички тука... Вие ли ще прецените кога е готова ве, келеши ебани! Било и време... всеки сам си пеценява кога да му е времето. Някои на 15, други на 20, къв е проблема? Момичето е абсолютно права. А тоя твой приятел авторке е пълен селтак. 2 месеца със девствено момиче и я притиска? Че той вчера се е запознал с нея, днес ще иска да я ебе... Просто съм без думи. Зарязвай го на момента.
hhmmm ... ti monahinq li mislish da stavash...(bz)
ina4e naistina .. tova si e tvoe re6enie i nikoi ne bi trqbvalo da te nasilva ako pitash men ... direktno trea da go zareji6 predi toi da te e zarqzal ...ta da mu e po gadno![]()
като нещеш нещеш,ако той продължава направи му СУПЛЕКС или КОПИЕ \/
Добре дошла в реалносттаПървоначално написано от naile
![]()
Тц, тц! Обикновено аз съм този, който напада... Нямам впредвид, че е задължително да го направи или нещо подобно. Казвам само, че веднъж направи ли го, после ще й е кеф. Също така мисля, че нея просто я е страх да пробва, не че не е готова... Тоест със предното си мнение като цяло исках да кажа, че просто трябва да се престраши и това е. Но това си е моето мнение.Първоначално написано от nikemilov
А теб , nikemilov, ще те посъветвам да не обиждаш хората във форума, защото не познаваш никой. Не го приемай като заплаха(поне на мен така ми звучи)
Разбирам те, не съм човек, които винаги напада. Просто в този случай като че ли тя е виновна за всичко. Всеки сам трябва да се изправи пред страховете си. А като се сетя, че има момчета на нейната възраст, които си мечтаят да са със девствено момиче...Първоначално написано от noproblembitch
Така е, ако съм на 19 и аз не бих искал да съм със девственица. Но знам, че бих се справил добре...Първоначално написано от nikemilov
![]()
И аз не бих поддържала връзка, в която няма секс.