.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Какво може да те отблъсне на първа среща?

Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Страшно голямото лигавене ..... като почнат да се лигават така ,че да те е срам да си с тях по улиците направо ми иде да се метна пред първия тролей.. (Защо тролей ли? Защото ако е автобус може случайно да му свърши бензина и да не може да ме бутне, а ако е тролей и се скъсат жиците ако не ме убие тролея, тока ще ме убие...)

Лоша миризма , носеща се от момчето, и мръсни обувки, ако ще и 200 лева да са. А нещо отблъскващо в поведението е лигаването, например.

Град
    blg
    не достатъчна хигиена .. преклано голяма самочувствие.. когато незнае какво да каже само мълчи слуша и се усмихва (дъбица)
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

С една дума казано: нечистоплътност, неподдържаност, нагло държание, постоянното самоизтъкване, злобните шеги, ааадски разлигавеното поведение, дразнещите намеци от типа "кога ще ми дойдеш на гости", "искаш ли да правим секс", " искаш ли да си поговорим за секс", "девствена ли си" и всякакви други вариации. Отвращаващо е да си знаете едвам имената, а такъв да ти наглее и след 5-я отказ.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Хм... човек си има положителни и отрицателни черти. За да ме отблъсне, отрицателните трябва да са в повече.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Възпитание,хигиена и интелект,това са нещата които държа да притежава въпросния човек.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-общо казано липсата на: хигиена, възпитание, чувство за хумор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Валхала
    Магданоз между зъбите.

FUNKYZEIT!!!!

нечистоплътност и възпитание
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    София
    Лошото възпитание ...
    Нов ник: Cassidy

Град
    Някъде на юг!
    Ами когато ТЯ е с глупава и не знае да говори на нищо друго освен за чалга и мода. А, аз искам да водя разговори на тема литература, изкуство, история, поезия...
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Лигнята .. липсата на чувство за хумор .. постоянното мълчане без причина ... грубо държане .. разни похотливи покани ... нахалство ..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мом4ето да не казва нито дума/да се държи гадно/да се лигави прекалено много/да премине вси4ки граници на търпимото/да се заяжда/да не ме изслу6ва...тва е
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Прекалено голямо самочувствие..нахалство..ли гавенето по улиците.
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Re: Какво може да те отблъсне на първа среща?

Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    ВУНЯТА ОТ ПРЪДНЯ И ЛОШ ДЪХ

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    С една дума казано: нечистоплътност, неподдържаност, нагло държание, постоянното самоизтъкване, злобните шеги, ааадски разлигавеното поведение, дразнещите намеци от типа "кога ще ми дойдеш на гости", "искаш ли да правим секс", " искаш ли да си поговорим за секс", "девствена ли си" и всякакви други вариации. Отвращаващо е да си знаете едвам имената, а такъв да ти наглее и след 5-я отказ.
    Напълно съм съгласна.Не мога да трая вчерашни пиклъовци със самочувствие до небето
    <3forbidden taste is the sweetest<3

Град
    Знам ли и аз,майна
    Въпроси от типа-колко ти е голяма пишката,колко дигаш от лежанка,какво е мястото на Лермонтов сред руските класици,по какви момичета си падаш и т.н.Просто тия въпроси може да ги зададе само някой пълен идиот.

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    ако мълчи като дърво и е сухар,определено не ми прави добро впечатление.Или обратното-ако е пикльо,претендиращ да е най-големия мъжкар на света..не за друго ама става за смях въпросния човек...голямото самочувствие без покритие също нерви
    иначе лошата хигиена ....

а пък вие дрислите като се надуйте и си мислите че сте много симпатични нали хахаах

Ауе като чета явно всички сте срещали разни разнообразни индивиди, които не поддържат елементарна хигиена. Само аз ли не съм Иначе общо взето всички отговори са идентични и аз се присъединявам

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Love_Boy
    Ами когато ТЯ е с глупава и не знае да говори на нищо друго освен за чалга и мода. А, аз искам да водя разговори на тема литература, изкуство, история, поезия...
    в днешно време това го казва момче ,, ... от къде си
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Цитирай Първоначално написано от ivsan4eto
    Ауе като чета явно всички сте срещали разни разнообразни индивиди, които не поддържат елементарна хигиена. Само аз ли не съм Иначе общо взето всички отговори са идентични и аз се присъединявам
    Лично аз нямам избор и всеки ден срещам софийски индивиди от които едва 2 процента стават... останалите кифли постоянно гледат да копират една от друга правейки се на голямата с възможно най-шарените дрехи... е какво да им се харесва като точно това ме дразни най-вече във всички, да са тъпи окей ама поне да се обличат нормално...

И дето вика пича който е цитиран от габи - те за друго освен чалга/мода/теранова (за хората от други градове - това е фешънски магазин за облекло)/дискотеки не знаят да говорят. Все по рядко попадам на момиче с което мога да забърша смислен разговор... горд съм ,че една моя бивша беше такава и с нея си забърсвахме мн добри темички и не бяха свързани с подобните му глупости ма и тя стана фешънка...

Както и да е де, извинявам се за офтопика!!

Да мирише гадно, да не се е къпала/мила зъбите и да не ми се прави на много голяма

много неща... ;] ... ако момчето се опита да ме целуне това би ме отвратило... още начина по които изглежда... преди време бях излязла с някакъв от чата (за първи и последен път) и човека беше някакъв с брадааа и мръсна брадата.... ау имах кошмари същата вечер и такивами ти неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си