- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво може да те отблъсне на първа среща?
Страшно голямото лигавене ..... като почнат да се лигават така ,че да те е срам да си с тях по улиците направо ми иде да се метна пред първия тролей.. (Защо тролей ли? Защото ако е автобус може случайно да му свърши бензина и да не може да ме бутне, а ако е тролей и се скъсат жиците ако не ме убие тролея, тока ще ме убие...)
Лоша миризма , носеща се от момчето, и мръсни обувки, ако ще и 200 лева да са.А нещо отблъскващо в поведението е лигаването, например.
![]()
не достатъчна хигиена .. преклано голяма самочувствие.. когато незнае какво да каже само мълчи слуша и се усмихва (дъбица)
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
С една дума казано: нечистоплътност, неподдържаност, нагло държание, постоянното самоизтъкване, злобните шеги, ааадски разлигавеното поведение, дразнещите намеци от типа "кога ще ми дойдеш на гости", "искаш ли да правим секс", " искаш ли да си поговорим за секс", "девствена ли си" и всякакви други вариации. Отвращаващо е да си знаете едвам имената, а такъв да ти наглее и след 5-я отказ.
Хм... човек си има положителни и отрицателни черти. За да ме отблъсне, отрицателните трябва да са в повече.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Възпитание,хигиена и интелект,това са нещата които държа да притежава въпросния човек.
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Най-общо казано липсата на: хигиена, възпитание, чувство за хумор.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
нечистоплътност и възпитание
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Лошото възпитание ...
Нов ник: Cassidy
Ами когато ТЯ е с глупава и не знае да говори на нищо друго освен за чалга и мода. А, аз искам да водя разговори на тема литература, изкуство, история, поезия...
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Лигнята .. липсата на чувство за хумор .. постоянното мълчане без причина ... грубо държане .. разни похотливи покани ... нахалство ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мом4ето да не казва нито дума/да се държи гадно/да се лигави прекалено много/да премине вси4ки граници на търпимото/да се заяжда/да не ме изслу6ва...тва е
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Прекалено голямо самочувствие..нахалство..ли гавенето по улиците.![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
ВУНЯТА ОТ ПРЪДНЯ И ЛОШ ДЪХПървоначално написано от Sun4o19
Напълно съм съгласна.Не мога да трая вчерашни пиклъовци със самочувствие до небетоПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
Въпроси от типа-колко ти е голяма пишката,колко дигаш от лежанка,какво е мястото на Лермонтов сред руските класици,по какви момичета си падаш и т.н.Просто тия въпроси може да ги зададе само някой пълен идиот.![]()
ако мълчи като дърво и е сухар,определено не ми прави добро впечатление.Или обратното-ако е пикльо,претендиращ да е най-големия мъжкар на света..не за друго ама става за смях въпросния човек...голямото самочувствие без покритие също нерви![]()
иначе лошата хигиена ....
а пък вие дрислите като се надуйте и си мислите че сте много симпатични нали хахаах
Ауе като чета явно всички сте срещали разни разнообразни индивиди, които не поддържат елементарна хигиена. Само аз ли не съмИначе общо взето всички отговори са идентични и аз се присъединявам
![]()
в днешно време това го казва момче ,,Първоначално написано от Love_Boy
![]()
... от къде си
![]()
![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Лично аз нямам избор и всеки ден срещам софийски индивиди от които едва 2 процента стават... останалите кифли постоянно гледат да копират една от друга правейки се на голямата с възможно най-шарените дрехи... е какво да им се харесва като точно това ме дразни най-вече във всички, да са тъпи окей ама поне да се обличат нормално...Първоначално написано от ivsan4eto
И дето вика пича който е цитиран от габи - те за друго освен чалга/мода/теранова (за хората от други градове - това е фешънски магазин за облекло)/дискотеки не знаят да говорят. Все по рядко попадам на момиче с което мога да забърша смислен разговор... горд съм ,че една моя бивша беше такава и с нея си забърсвахме мн добри темички и не бяха свързани с подобните му глупости ма и тя стана фешънка...
Както и да е де, извинявам се за офтопика!!
Да мирише гадно, да не се е къпала/мила зъбите и да не ми се прави на много голяма![]()
много неща... ;] ... ако момчето се опита да ме целуне това би ме отвратило... още начина по които изглежда... преди време бях излязла с някакъв от чата (за първи и последен път) и човека беше някакъв с брадааа и мръсна брадата.... ау имах кошмари същата вечер и такивами ти неща![]()