.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Град
    bLg ` citY

Театро0о хД

Здравеите !

Такам ... значи аз се занимавам от 5-6 години с театър и в събота ще ходим на София на някакъв фестивал да играем ... Та там ще има много групички като нас ( ние сме на по 13-14г. ) аз сам на 14 ! .... и както винаги момичетата ще се запознаят с някое момче ще се натискат ... а аз какво ?! ще гледам тъпо от страни... а не искам това да става
    Та вапросчето ми към вас е как да привлека вниманието на някое момиче и да се запознаем и т.н. ... сещате се ;]] ...
    А също и трябва да се има в предвид , че всички ще са на групички ще си шушукат
    А аз много искам да привлека вниманието на някое момиче и да си поговорим на саме и .... кои Знае

Аиде чакам съветчетаа
    Sex is like Nokia -connecting people ... like Nike -just do it ... Like Pepsi -ask for more ... Like Samsung -everyone is invated ... and like me -TO GOOD TO BE TRUE [ ! ] xd`

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ама ти май не отиваш само да играеш .. Ми как ... присламчи се към някоя група... питай ги нещо .. после още нещо иии така .. разговора ще си тръгне ...

P.S. И внимавай да не си забравиш репликите!!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    е,какво му е трудното...усмихваш се и се запътваш към момичето,което ти е грабнало вниманието и я заговаряш...отпусни се и нещата ще потръгнат от само себе си

сложи си табелка : "срамежлив и притеснителен, но с огромно чувство за хумор. очаквам предложенията ви."

отиваш там да играеш театър? ми предполага се, че си актьор! давай изиграй я тази роля на сваляч...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122
    отиваш там да играеш театър? ми предполага се, че си актьор! давай изиграй я тази роля на сваляч...

\/

Град
    bLagoewgraD
    Щом тези момичета са толкова добри в свалянето, защо не помолиш някоя да ти помогне? Не вярвам да ти откажат Успех и дано намериш половинка

Еми то попринцип няма някакви специални тайни методи, Крис! Предполагам знаеш как стават нещата - заговаряне, прегръдка или хващане на ръката (може и двете) .. там закачки - ала бала .. иии целувка! Трудно - не!

Ииии само да кажа, че не се натискаме с момчетата! Т'ва, че казваме, че това или онова момче е хубаво, не значи натискане! Единствено сега намазахме... но не само ние! :P Нали се сещаш за какво говоря! ... Дишай спокойно! Целувки!
    Пъbertteтьtt e sьsttoянiie, koгаttoO ttи se щэ da sttиsнeш swettа za гушatta, нoO wмestto ttowa... sтiiskaш пьпkata sii ..

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Цитирай Първоначално написано от evelinka1122

\/

+1

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    сложи си табелка : "срамежлив и притеснителен, но с огромно чувство за хумор. очаквам предложенията ви."
    Ето това е единствения свестен отговор в тая тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си