.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

проблем и то голям

ЗНАЧИ ОТ СОФИЯ СЪМ.МАЛКО ПЪЛЕН.ХАРЕСВАМ МНОГО ЕДНО МОМИЧЕ.В ЕДНО ДАСКАЛО СМЕ ТЯ Е С ЕДНА ГОДИНА ПО-МАЛКА ОТ МЕН.В ДАСКАЛО СМЕ НА ЗДРАВЕЙ ЗДРАСТИ ХОДИМ ПО ЕДНИ И СЪЩИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗАСИЧАМЕ СЕ ЧЕСТО ОБАЧЕ НИЩО.ОНЗИ ДЕН 21.06.2009 РАЗБРАХ ЧЕ ТЯ ЩЕ СЕ МЕСТИ В ЛОВЕЧ И МИ СТАНА МНОГО ГАДНО.ТОЗИ ПЕТЪК НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ЗАСЕЧЕМ В ДИСКОТЕКАТА И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА И КАЖА.СИГУРНО НЯМА ДА СЕ ВИДИМ ДЪЛГО МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ЩЕ
    СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН

Мега фен Аватара на Hilary_
    В дискотеката я заговори .. пофлиртувай иии дано поне последната вечер ти излезе късмета.. Успех!

Мерси много на всички

Голям фен Аватара на RaZzer
    Като ще се мести, няма ли да е по-лесно да не предприемаш нищо...?

Да и според мен е така. Не за друго, ами просто, защото ако стане нещо после ще ви е много гадно така разделени...
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Град
    СОФИЯ
    Цитирай Първоначално написано от angeltears
    Да и според мен е така. Не за друго, ами просто, защото ако стане нещо после ще ви е много гадно така разделени...
    и к'во да прави момчето .. пак ли да стои безразлично

и как да стане и вълка да е сит и агнето да е цяло

Хвани си друга .. цяла дискотека има :P

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: проблем и то голям

Цитирай Първоначално написано от liverbird
    ЗНАЧИ ОТ СОФИЯ СЪМ.МАЛКО ПЪЛЕН.ХАРЕСВАМ МНОГО ЕДНО МОМИЧЕ.В ЕДНО ДАСКАЛО СМЕ ТЯ Е С ЕДНА ГОДИНА ПО-МАЛКА ОТ МЕН.В ДАСКАЛО СМЕ НА ЗДРАВЕЙ ЗДРАСТИ ХОДИМ ПО ЕДНИ И СЪЩИ ЗАВЕДЕНИЯ ЗАСИЧАМЕ СЕ ЧЕСТО ОБАЧЕ НИЩО.ОНЗИ ДЕН 21.06.2009 РАЗБРАХ ЧЕ ТЯ ЩЕ СЕ МЕСТИ В ЛОВЕЧ И МИ СТАНА МНОГО ГАДНО.ТОЗИ ПЕТЪК НАЙ ВЕРОЯТНО ЩЕ СЕ ЗАСЕЧЕМ В ДИСКОТЕКАТА И СЕ ЧУДЯ КАКВО ДА И КАЖА.СИГУРНО НЯМА ДА СЕ ВИДИМ ДЪЛГО МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ ЩЕ
    СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН
    Иди и и кажи:

Извини ме, че бях толкова страхлив и не ти казах, че те харесвам.

И друг път да знаеш ...

Град
    varna

Цитирай Първоначално написано от liverbird
    СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН
    едвали се интересува от теб по начина по който ти от нея не е задължително да и казваш ко чувстваш преди да е заминала>обмисли обаче и варианта за връзка от разстояние...успех
    ,,Take iit slow..make it happen baby..''

Супер фен Аватара на BigFakeSmile

[/quote] едвали се интересува от теб по начина по който ти от нея не е задължително да и казваш ко чувстваш преди да е заминала>обмисли обаче и варианта за връзка от разстояние...успех[/quote]

не, този вариант не го обмисляй, друго освен мъка няма да донесе
    ако искаш и кажи, че я харесваш...но мисля, че вече няма смисъл..
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    ами не е ли добре да и каже какво чувства и ако мацката го харесва да изкара вечерта перфектно и да използва дните до заминаването и, след тва да скъсат се пак понякога трябва да се живее за момента
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от KotQncU
    Цитирай Първоначално написано от RaZzer
    ами не е ли добре да и каже какво чувства и ако мацката го харесва да изкара вечерта перфектно и да използва дните до заминаването и, след тва да скъсат се пак понякога трябва да се живее за момента
    Ами, ако не е от хората, които силно се привързват и ако смята, че няма да му пука (което колкото и да си го мисли - няма да е така, но все пак...) нека пробва!

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    В дискотеката я заговори .. пофлиртувай иии дано поне последната вечер ти излезе късмета.. Успех!
    +++ успех

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Голям фен Аватара на Aicken
    и от друга страна ако последната вечер ти излезне касмета и тя на другя ден си отива просто ще се чустваш супер но на твое място аз бих и признал всичко което имам към нея
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Цитирай Първоначално написано от KiSsMyAsS
    като се видите в дискотеката флиртувай с нея внимателно, но готино, покани я на танц, поръчай й питие, това, че си пълен не означава, че само със слаби да се ходи... важното е да си имаш чара, да имаш хигиена, и да не псуваш кота някой селянин... Успихчета и после да кажеш как е минало диското!

П.С. аз съм от Ловеч :P
    +1
    ЖиВеЙ дОкАтО нЕ е СтАнАлО вРеМе Да Се МрЕ

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    може да й каже6,4е 6е ти е мъ4но за нея и да си поговорите и т.н.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Кажи и, че я харесваш. И каквото стане...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

мерси за всички съвети отидах при нея поговорих ме сии тогава пуснаха неква балада поканих я на танц мина чудесно с изключение че я настъпах малкотя доста се смя на тацувалните ми умения после се разпригазвахме на дълго и на широко и тя ми казаче едно време(преди две години) много си падала по мен но не притприела нищо щот си мислила че била малка и на излизане от диското си взехме довиждане и тя каза ,че ще и липсвамтака свърши всичко ще я забравя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си